Γράφτηκε από: 
τον Λάζαρο Μαυράκη

Το Factory Tour της Ducati επιστρέφει

Από τις 11 Οκτωβρίου

Η Ducati συνεχίζει τα βήματα για επιστροφή στην κανονικότητα και μετά την επανεκκίνηση των επισκέψεων στο Μουσείο της τον περασμένο Μάιο, ανακοίνωσε τώρα πως ξεκινούν και οι οργανωμένες ξεναγήσεις στο εργοστάσιό της από της 11 Οκτωβρίου.

Κατά την διάρκεια των ξεναγήσεων οι επισκέπτες, που θα συνοδεύονται από έναν εξειδικευμένο συνοδό-ξεναγό, θα έχουν την ευκαιρία να περπατήσουν ανάμεσα στις γραμμές παραγωγής και να δουν εκ των έσω το πώς δημιουργούνται οι μοτοσυκλέτες της Ducati.

Οι οργανωμένες ξεναγήσεις μπορούν να κλειστούν Δευτέρες ή Παρασκευές, με την επιλογή ανάμεσα σε τρεις χρονικές περιόδους το πρωί (9:15 π.μ. – 9:45 π.μ. – 10:15 π.μ.) και δύο το μεσημέρι (14:30 – 15:30). Απαιτείται online κράτηση μέσω της ειδικής πλατφόρμας, τόσο για τις ξεναγήσεις στο εργοστάσιο, όσο και για τις επισκέψεις στο μουσείο.

Προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία και η ασφάλεια των επισκεπτών αλλά και των εργαζομένων, η πρόσβαση στις εγκαταστάσεις θα γίνεται μόνο με κράτηση τις ώρες που αναφέρονται παραπάνω και για περιορισμένο αριθμό επισκεπτών. Η επίδειξη του ψηφιακού πιστοποιητικού της Ε.Ε. για τον Covid είναι υποχρεωτική, με εξαίρεση τα παιδιά κάτω των 12 ετών και άτομα που δεν μπορούν να εμβολιαστούν με το αντίστοιχο ιατρικό πιστοποιητικό που το αποδεικνύει.

Η τιμή του εισιτηρίου για το μουσείο είναι στα 17 ευρώ, ενώ το συνδυαστικό εισιτήριο για επίσκεψη στο μουσείο και ξενάγηση στο εργοστάσιο θα κοστίζει 32 ευρώ.

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ώρες και ημέρες του κοινού για το εργοστάσιο και το μουσείο μπορείτε να επισκεφθείτε το ειδικό site που έχει δημιουργήσει η Ducati πατώντας εδώ.