Fantic Days 2024 - Ακυρώθηκαν λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών!

Η γιορτή της Fantic είχε προγραμματιστεί για τις 21-22 Σεπτεμβρίου στο SalviniLand - Monterenzio στην Μπολόνια
Fantic Days - Ακυρώνονται λόγω καιρού
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

19/9/2024

Δεν προλάβαμε να χαρούμε για τη διοργάνωση της πρώτης έκδοσης της γιορτής της Fantic, και η εταιρεία ανακοίνωσε την ακύρωση των Fantic Days που είχαν προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο 21-22 Σεπτεμβρίου στους χώρους του Off-road πάρκου SalviniLand - Monterenzio στην Μπολόνια. Αιτία, μια δυνατή καταιγίδα που αναμένεται να πλήξει την περιοχή την Παρασκευή, μέχρι το πρωί του Σαββάτου.

Η ανακοίνωση της Fantic αναφέρει τα εξής:

"Αγαπητή οικογένεια Fantic,

Με μεγάλη μας λύπη σας ενημερώνουμε για την ακύρωση των Fantic Days για λόγους ασφαλείας. Αναμένoνται πολύ δυσμενείς καιρικές συνθήκες, στην περιοχή οι οποίες πιθανότατα θα λήξουν το Σάββατο της ίδιας της εκδήλωσης.

Η κατάσταση αυτή δεν θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε κανονικά τη διοργάνωση των Fantic Days και, ταυτόχρονα, να εγγυηθούμε την ασφάλεια όσων εργάζονται για την προετοιμασία των διαδρομών και των χώρων, αλλά και των συμμετεχόντων.

Είναι πραγματικά πολύ λυπηρό για εμάς να σταματήσουμε, αφού πραγματικά καταβάλαμε τόσες προσπάθειες και κάναμε μεγάλες προετοιμασίες στις οποίες συμμετείχαν πολλοί άνθρωποι από την οργάνωσή μας, το Motoclub Idice και τη Salviniland.

Σας ευχαριστούμε εκ μέρους όλης της Fantic Motor για την υποστήριξη που μας δείξατε και για το ενδιαφέρον σας. 

Παρακαλούμε συνεχίστε να μας ακολουθείτε στα κοινωνικά μας κανάλια για όλα τα τελευταία νέα και θα σας δούμε σύντομα στις επόμενες εκδηλώσεις της Fantic!"

Ετικέτες

Suzuki – Δύο αγγλικά body kits για τα GSX-S1000 και GSX-8S

Προϊόντα φροντίδας και ομορφιάς για τις δύο γυμνές Suzuki από την αγγλική αντιπροσωπεία
suzuki gsx-s1000 k gsx-8s body kits
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

19/3/2026

Χωρίς να αλλάζουν το παραμικρό στην τεχνική βάση των δύο μοντέλων της Suzuki, αυτά τα κιτ γραφικών εμπλουτίζουν την εμφάνισή τους προσφέροντας μιαν αύρα εργοστασιακών αγωνιστικών.

suzuki gsx-s1000

Τα αυτοκόλλητα παίζουν κυρίως με τρία χρώματα – μαύρο, κόκκινο και ασημί – με το GSX-S1000 να ξεχωρίζει από τη μεγάλη αναγραφή Suzuki στις δύο του πλευρές, ενώ το GSX-8S έχει πιο διακριτικά γραφικά με μεγάλα 8S στα πλευρικά πλαστικά του ψυγείου.

suzuki gsx-8s

Τα κιτ γι’ αμφότερες τις μοτοσυκλέτες είναι διαθέσιμα στο δίκτυο καταστημάτων της Suzuki στην Αγγλία, με λιανικές τιμές 160 λιρών για το GSX-8S και 250 για το GSX-S1000 – ήτοι περίπου €185 και €290 αντιστοίχως, με την ισοτιμία της 19/3/2026 – χωρίς φυσικά το κόστος τοποθέτησης.

Ετικέτες