Fantic Days 2024 - Ακυρώθηκαν λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών!

Η γιορτή της Fantic είχε προγραμματιστεί για τις 21-22 Σεπτεμβρίου στο SalviniLand - Monterenzio στην Μπολόνια
Fantic Days - Ακυρώνονται λόγω καιρού
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

19/9/2024

Δεν προλάβαμε να χαρούμε για τη διοργάνωση της πρώτης έκδοσης της γιορτής της Fantic, και η εταιρεία ανακοίνωσε την ακύρωση των Fantic Days που είχαν προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο 21-22 Σεπτεμβρίου στους χώρους του Off-road πάρκου SalviniLand - Monterenzio στην Μπολόνια. Αιτία, μια δυνατή καταιγίδα που αναμένεται να πλήξει την περιοχή την Παρασκευή, μέχρι το πρωί του Σαββάτου.

Η ανακοίνωση της Fantic αναφέρει τα εξής:

"Αγαπητή οικογένεια Fantic,

Με μεγάλη μας λύπη σας ενημερώνουμε για την ακύρωση των Fantic Days για λόγους ασφαλείας. Αναμένoνται πολύ δυσμενείς καιρικές συνθήκες, στην περιοχή οι οποίες πιθανότατα θα λήξουν το Σάββατο της ίδιας της εκδήλωσης.

Η κατάσταση αυτή δεν θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε κανονικά τη διοργάνωση των Fantic Days και, ταυτόχρονα, να εγγυηθούμε την ασφάλεια όσων εργάζονται για την προετοιμασία των διαδρομών και των χώρων, αλλά και των συμμετεχόντων.

Είναι πραγματικά πολύ λυπηρό για εμάς να σταματήσουμε, αφού πραγματικά καταβάλαμε τόσες προσπάθειες και κάναμε μεγάλες προετοιμασίες στις οποίες συμμετείχαν πολλοί άνθρωποι από την οργάνωσή μας, το Motoclub Idice και τη Salviniland.

Σας ευχαριστούμε εκ μέρους όλης της Fantic Motor για την υποστήριξη που μας δείξατε και για το ενδιαφέρον σας. 

Παρακαλούμε συνεχίστε να μας ακολουθείτε στα κοινωνικά μας κανάλια για όλα τα τελευταία νέα και θα σας δούμε σύντομα στις επόμενες εκδηλώσεις της Fantic!"

Ετικέτες

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2026 – Η Δ. Γκουντούφας IKE θα είναι παρούσα με όλη τη γκάμα Thrust Motor και τα νέα μοντέλα FB Mondial

Ντεμπούτο στην Ελλάδα τα νέα FB Mondial MUD 452 και Piega 452
fb mondial mud 452
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

26/3/2026

Η Δ. Γκουντούφας ΙΚΕ θα βρίσκεται στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2026 (1-5 Απριλίου) και εκεί θα έχει αρκετά ενδιαφέροντα να δείξει στο κοινό.

Από τη μια θα υπάρχει η πλήρης γκάμα της Thrust Motor με 13 μοντέλα, από το παπί Blitz 115 ως τα τρία 300άρια σκούτερ που βρίσκονται στην κορυφή της γκάμας της – Explorer, Huracan και X-SUV – αλλά και η μοτοσυκλέτα Ranger 125.

Παράλληλα όμως η παρουσία της FB Mondial έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον φέτος, καθώς στην έκθεση του Metropolitan Expo θα δούμε για πρώτη φορά από κοντά τα νέα μοντέλα της ιταλικής εταιρείας, τα οποία δεν είναι και λίγα.

Τα δύο δικύλινδρα MUD 452 και Piega 452, με τον κινητήρα της CFMOTO από το 450ΜΤ, θα κάνουν την παρθενική τους εμφάνιση στη χώρα μας, πριν ξεκινήσει η εμπορική τους διάθεση στο τέλος Μαΐου, ενώ μαζί τους θα πρωτοεμφανιστούν και τα δύο SMX 125 και 300 Enduro.