FIM και FEMA μαζί για το καλό του μοτοσυκλετισμού

Στόχος οι δύο οργανισμοί να συνεργαστούν ακόμη πιο στενά το επόμενο διάστημα
motomag FIM και FEMA μαζί για το καλό του μοτοσυκλετισμού
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

30/5/2024

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της FEMA, κ. Odd Terje Dovik είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της FIM κ. Jorge Viegas, όπου στην ημερήσια ατζέντα συζητήθηκε η ισχυρότερη συνεργασία μεταξύ FIM και FEMA για θέματα που αφορούν την μοτοσυκλέτα.

Πιο συγκεκριμένα η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στη Λυών της Γαλλίας, με τους Odd Terje Dovik (πρόεδρος FEMA), Jorge Viegas (πρόεδρος FIM), Damiano Zamana (αναπληρωτής διευθυντής FIM) και Jesper Christensen (διευθυντής της Επιτροπής Κινητικότητας της FIM και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της FEMA), να δίνουν το παρών.

Κατά την Ετήσια Γενική Συνέλευση της FEMA, η οποία είχε πραγματοποιηθεί πριν λίγο καιρό ο Damiano Zanana είχε εκφράσει την έντονη επιθυμία να επισημοποιηθούν και να αναπτυχθούν περαιτέρω οι δεσμοί μεταξύ FEMA και FIM, προς όφελος και των δύο οργανισμών. Στην τωρινή συνάντηση στη Λυών, ο πρόεδρος της FIM, Jorge Viegas επανέλαβε το ίδιο μήνυμα, τονίζοντας πως υπάρχει ανάγκη οι μοτοσυκλετιστές του κόσμου να είναι ενωμένοι και να συντονίσουν τις δυνάμεις τους. Ενώ θα πρέπει οι δύο οργανισμοί να αποφύγουν την σπάταλη διπλή εργασία.

FIM και FEMA μαζί για το καλό του μοτοσυκλετισμού

Η πλευρά της FEMA συμφωνεί πως το άθλημα της μοτοσυκλέτας -οποιαδήποτε μορφή αγωνιστικής εκδήλωσης- και η μοτοσυκλέτα ως μέσο αναψυχής και μεταφοράς είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος και ως εκ τούτου η μία επωφελείται από την άλλη. Το Διοικητικό συμβούλιο της FEMA αναμένεται να συζητήσει την συγκεκριμένη πρωτοβουλία της FIM στη συνεδρίαση του Μαρτίου του επόμενου έτους.

Να τονίσουμε πως FEMA και FIM έχουν ήδη συνεργασία, η οποία επισημοποιήθηκε με μνημόνιο το 2022. Επιπρόσθετα οι δύο οργανισμοί FEMA και FIM συμφωνούν ότι είναι πολύ σημαντικό τα συμφέροντα των μοτοσυκλετιστών να αναγνωρίζονται και να εκτιμώνται από τα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άλλους ρυθμιστικούς και διαμορφωτικούς φορείς.

Ετικέτες

Η Auto Motor House στη Νάξο - Εγκαίνια για το κατάστημα που δίνει λύση στις Κυκλάδες

Στις 25-26 Απριλίου - Με test rides και αποκάλυψη special μοντέλου
Auto Motor House Νάξος 2026 κατάστημα
Από το

motomag

24/4/2026

Τα σημαντικότερα εγκαίνια φέτος για τους δύο τροχούς στις Κυκλάδες θα πραγματοποιηθούν αυτό το Σαββατοκύριακο, 25-26 Απριλίου στη Νάξο με τον Auto Motor House να έχει πλέον παρουσία και εκεί.

Από τις λίγες φορές που τα εγκαίνια ενός καταστήματος αποτελούν ευχάριστη είδηση για μια γεωγραφική περιοχή σημαντικά μεγαλύτερη από την ίδια τη Νάξο, εκεί που η Auto Motor House θα εγκαινιάσει και επίσημα το νέο της κατάστημα αυτό το Σαββατοκύριακο.

Λέμε ότι αποτελεί είδηση γιατί το κατάστημα της Auto Motor House θα αποτελέσει την αξιόπιστη λύση για εύρεση ανταλλακτικών για μοτοσυκλέτα αλλά και για τις υπόλοιπες κατηγορίες δικύκλου όχι μόνο για τη Νάξο αλλά και για τα γύρω νησιά, τα συνεργεία των οποίων μέχρι σήμερα δεν έχουν την εξυπηρέτηση που απαιτείται. 

Μέσα από την παρουσία στο νησί, η εταιρεία φιλοδοξεί να προσφέρει παράλληλα στο δίτροχο κοινό της Νάξου και των γύρω νησιών σύγχρονες λύσεις μετακίνησης και ολοκληρωμένες υπηρεσίες πώλησης και υποστήριξης ενώ έχει αναλάβει την επίσημη αντιπροσώπευση και διάθεση στη Νάξο των CFMOTO, Royal Enfield και Letbe.

Στο διήμερο που θα έχει εορταστικό χαρακτήρα, οι επισκέπτες του καταστήματος θα μπορέσουν να συμμετέχουν σε test rides με επιλεγμένα μοντέλα των CFMOTO και Royal Enfield, αλλά και να δουν από κοντά μοντέλα και των Moto Morini, Italjet, Malaguti, Polaris και Letbe, ενώ θα αποκαλυφθεί και ένα σπέσιαλ μοντέλο.

Η Auto Motor House συστεγάζεται με την I’M Inter Motors, για την οποία μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

Το κατάστημα της Auto Motor House στην Νάξο θα το βρείτε στην Οδό Χώρας Εγγαρών (Γρόττα, Τ.Κ. 84300). Τηλέφωνο: 211 775800 (εσωτερικό 355).