Flat Track για όλους στο ΟΑΚΑ από την Zulap

Διασκέδαση με το πλάι όσο πάει!
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

2/9/2020

Το flat Track όχι μόνο είναι εντυπωσιακό ως θέαμα και αποτελεί μία από της καλύτερες προπονήσεις των παγκόσμιων πρωταθλητών, αλλά είναι και από τα πιο διασκεδαστικά πράγματα που μπορείς να κάνεις πάνω σε μια μοτοσυκλέτα. Αν δεν σε πείθουν όλα αυτά που λέμε, τότε μπορείς να πας στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ για να πάρεις μια δυνατή γεύση flat track από πρώτο χέρι. Στο δελτίο τύπου που ακολουθεί, το Zulap Crew περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια το πρόγραμμα και τις εμπειρίες που θα ζήσεις αν βρεθείς εκεί:    

 

 

To Zulap crew φέρνει το flat track στο OAKA!

 

To 18o Motor Festival, η μεγαλύτερη γιορτή των motorsports στην πόλη, θα φιλοξενήσει την flat track αρένα του Zulap Crew στο Ολυμπιακό Στάδιο το Σαββατοκύριακο 19 & 20 Σεπτέμβρη.

 

Σάββατο 19/9: Flat Track Essentials - workshop

Κυριακή20/9: Take It 2 The Track - riding sessions

 

Μετά τον καλοκαιρινό γύρο του προγράμματος “Take It 2 The Track” στο παλιό αεροδρόμιο της Καλαμάτας, το Zulap crew επανέρχεται και σε προσκαλεί να καβαλήσεις με τους κολλητούς σου πάνω στα mini trackers 150 κυβικών της Sunday Motors γνωρίζοντας το flat track με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον, μπροστά στο κοινό του Motor Festival, την Κυριακή 20 Σεπτέμβρη.

 

Τι είναι όμως το πρόγραμμα Take It 2 The Track:

Πρόκειται για μια σειρά σεμιναρίων μικρής διάρκειας (1ωρα) για γνωριμία με το flat track πάνω σε ισοδύναμα Sunday 150cc. σε αυτοσχέδιες «πίστες» (ή ακόμα και «ζωντανεύοντας» παρατημένα γήπεδα ποδοσφαίρου..!) για αναβάτες κάθε ηλικίας και των δύο φύλων.

Περιλαμβάνει μια σύντομη εισαγωγή στους βασικούς χειρισμούς της οδήγησης σε οβάλ διαδρομή (χωρίς εμπρός φρένο), προπονητικούς γύρους εξοικείωσης υπό την εποπτεία έμπειρων αναβατών και ολοκληρώνεται με race simulation.

 

Επιπλέον, για όσους ενδιαφέρονται για το κάτι παραπάνω, το Σάββατο 19/9 το Zulap crew διεξάγει το Flat Track Essentials Workshop, ένα 3ωρο σχολείο flat track πάνω σε Sunday 150cc με τις περιορισμένες συμμετοχές να έχουν ήδη ανοίξει στο website της ομάδας.

 

https://youtu.be/49kUukeAGQI

 

Παρέες αναβατών που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν μπορούν να επικοινωνήσουν για λεπτομέρειες με την ομάδα των Zulap στο  +30 211 1164746 / [email protected]

 

Οι συμμετοχές κλείνουν τo βράδυ της Παρασκευής 11 Σεπτεμβρίου!

 

 

Λίγα λόγια για το Motor Festival.

Το Motor Festival ειναι η πιο δημοφιλής γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα, έχοντας στόχο την ένωση αθλητικών συλλόγων με σκοπό την διαφήμιση και την ανάδειξη των Ελλήνων αθλητών του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ο σκοπός του Motor Festival είναι να παρουσιάσει το χθες, το σήμερα και το αύριο της μηχανοκίνησης σε μια έκθεση εκατοντάδων επαγγελματιών, αθλητών και ανθρώπων του χώρου σένα μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης. H προβολή αυτών γίνεται με το πιο θεαματικό, ξεχωριστό τρόπο ώστε αυτή η γιορτή να είναι πυρήνας έλξης για νέο κόσμο από όλη την Ελλάδα που θα έρθει κοντά να γνωρίσει, να αγαπήσει και να ζήσει τον μαγικό κόσμο της μηχανοκίνησης.

 

To 18ο Motor Festival ζωντανεύει το πάθος σου για την μηχανοκίνηση στις 19-20 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο. Για άλλη μια φορά, ένα Σαββατοκύριακο που θα είναι λόγος απόδρασης για μικρούς και μεγάλους.

 

Ώρες Λειτουργίας

Σάββατο 15:00 - 00:00

Κυριακή 11:00 -22:00

*Υποχρεωτική χρήση μάσκας

για εκθέτες και επισκέπτες

*Υποχρεωτικά οι έκθετες πρέπει να έχουν

αντισηπτικό υγρό στον χώρο τους.

 

Τιμή εισόδου

Κανονικό 10€

 

Παιδικό 5€

ΑΜΕΑ Ελεύθερη είσοδός


 

DNA Filters: Γιορτάζει 20 χρόνια εξωστρέφειας, κατασκευάζοντας στην Ελλάδα τα φίλτρα αέρος που ξεχωρίζουν παγκοσμίως

Υψηλή τεχνολογία κρατώντας την παραγωγή στην Ελλάδα
DNA Filters: Γιορτάζει 20 χρόνια εξωστρέφειας, κατασκευάζοντας στην Ελλάδα τα φίλτρα αέρος που ξεχωρίζουν παγκοσμίως
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

17/5/2024

Με μία διαφορετική βραδινή εκδήλωση σε αέρα Μιλάνου με επίσημο ενδυματολογικό κώδικα, και ακριβώς όπως θα διοργάνωνε μία αντίστοιχη ιταλική εταιρεία, η ελληνική DNA High Performance Filters γιόρτασε τα 20 χρόνια λειτουργίας της, σε ένα Gala που αναδείκνυε τα φίλτρα μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου, στον μέγιστο βαθμό.

Υπό την έννοια ενός εξαρτήματος που σε συντροφεύει σε όλη την διάρκεια ζωής της μοτοσυκλέτας καθώς δεν το αλλάζεις παρά μόνο το καθαρίζεις και το φροντίζεις, τα φίλτρα της DNA κερδίζουν επάξια τα φώτα της δημοσιότητας πριν κρυφτούν μέσα στο φιλτροκούτι, ή το αντικαταστήσουν σε κάποιο επόμενο στάδιο αναβάθμισης.

Κι από την στιγμή που βοηθούν τον κινητήρα να κερδίσει ίππους, βελτιώνοντας παράλληλα την καύση και την κατανάλωση, αποτελούν και το πρώτο στάδιο σε κάθε βελτίωση. Για αυτό και ένα από τα στοιχεία που ξεχωρίζουν την DNA είναι η αμεσότητα με την οποία παρουσιάζει τις προτάσεις της για τα νέα μοντέλα, ταυτόχρονα με την πρώτη τους εμφάνιση στα καταστήματα, πολλές φορές και νωρίτερα. Διότι πολλοί ιδιοκτήτες αγοράζουν φίλτρο της DNA με την παραγγελία της νέας μοτοσυκλέτας τους και πριν αυτή τους παραδοθεί!

Για να φτάσουν όμως να αποτελούν την πρώτη επιλογή, η οικογένεια Νικολαΐδη έδωσε έναν αγώνα να εδραιωθεί και να αποδείξει την αξία της, σε κάθε διαφορετική αγορά ανά την υφήλιο καθότι αποτελεί μία καθαρά εξαγωγική εταιρεία με την Ελλάδα να αποτελεί μικρό ποσοστό του συνολικού κύκλου εργασιών της - Παρόλο που έχει υψηλό ποσοστό διείσδυσης στην ελληνική αγορά. Έπειτα από τον παραπάνω αγώνα, η DNA έδωσε -και δίνει συνεχώς- έναν ακόμη ξεχωριστό: Να κρατήσει την γραμμή παραγωγής εντός συνόρων, μία δύσκολη διαδικασία στην οποία εμμένει.

DNA Filters: Γιορτάζει 20 χρόνια εξωστρέφειας, κατασκευάζοντας στην Ελλάδα τα φίλτρα αέρος που ξεχωρίζουν παγκοσμίως

Όλη αυτή η ανοδική πορεία που αντανακλάται στην σημερινή εμπορική επιτυχία της DNA, αναπτύχθηκε σε μία συγκινητική συζήτηση που διεύθυνε ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης, θέτοντας ερωτήσεις στα μέλη της οικογένειας. Παρουσιάστηκαν οι τρόποι, η αγωνία, οι θυσίες, αλλά και ανέκδοτες ιστορίες πίσω από κάθε περίοδο της λειτουργίας της DNA, με την οικογένεια να τις μοιράζεται με τους καλεσμένους της, χωρίς να καταβάλλει προσπάθεια να κρύψει την συγκίνησή της.

DNA Filters: Γιορτάζει 20 χρόνια εξωστρέφειας, κατασκευάζοντας στην Ελλάδα τα φίλτρα αέρος που ξεχωρίζουν παγκοσμίως

Πολλές από αυτές τις ιστορίες και τις θυσίες, μπορούσε κανείς να τις καταχωρήσει σε κεφάλαια ανά όνομα φίλτρου, ένα στοιχείο που φανερώνει τον λόγο που όσα κατασκευάζει η DNA ξέφυγαν από το στάδιο του φίλτρου και έγιναν προϊόντα τεχνολογίας. Η αγωνιστική τους χρήση σε παγκόσμια πρωταθλήματα από εργοστασιακές ομάδες, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη για την παραπάνω θέση.

DNA Filters: Γιορτάζει 20 χρόνια εξωστρέφειας, κατασκευάζοντας στην Ελλάδα τα φίλτρα αέρος που ξεχωρίζουν παγκοσμίως

Στη συνέχεια της βραδινής εκδήλωσης η DNA Filters χαιρέτισε ένα προς ένα τους καλεσμένους της και ευχήθηκε για μεγαλύτερη εξωστρέφεια της μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα με περισσότερες εταιρείες που ξεπερνούν τα σύνορα της χώρας μας. Με την δεύτερη γενιά στο τιμόνι της εταιρείας και μία υγιέστατη σταδιακή παράδοση της σκυτάλης που αποτελεί “case study” για τα ελληνικά δεδομένα και την προσκόλληση στο micromanagement που κατά κόρον παρουσιάζουν οι ιδρυτές ελληνικών επιχειρήσεων, η DNA τρέχει ήδη τις εξελίξεις ώστε στο επόμενο επετειακό Gala που θα διοργανώσει να έχει εδραιωθεί σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο.

DNA Filters: Γιορτάζει 20 χρόνια εξωστρέφειας, κατασκευάζοντας στην Ελλάδα τα φίλτρα αέρος που ξεχωρίζουν παγκοσμίως

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της εταιρείας:

 

Η DNA High Performance Filters γιόρτασε  με ένα εντυπωσιακό Gala τα 20 χρόνια λειτουργίας και υπεροχής.

     Την Τετάρτη στις 15 Μαΐου η εταιρεία DNA High Performance Filters επισφράγισε με ένα μοναδικό Gala τα 20 χρόνια λειτουργίας της. Η δεξίωση πραγματοποιηθηκε στον κατάμεστο χώρο του Universe Live Stage, στην Αθήνα και είχε τρομερή επιτυχία, ενώνοντας πολλούς επιχειρηματίες από τον χώρο της μοτοσυκλέτας και του αυτοκινήτου, ορισμένους εκλεκτούς καλεσμένους από το εξωτερικό, εξαίρετους δημοσιογράφους του χώρου καθώς και σύσσωμους τους εργαζόμενους της εταιρείας.

     Η βραδιά με παρουσιαστή τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη ήταν γεμάτη με όμορφες εκπλήξεις, περιλάμβανε ομιλία από τους ιδρυτές της εταιρείας αναδεικνύοντας την πορεία της DNA από μια μικρή νεοφυή επιχείρηση σε έναν παγκόσμιο ηγέτη στην τεχνολογία υψηλής απόδοσης φίλτρων. Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν ζωντανή μουσική, γκουρμέ δείπνο και μια ειδική παρουσίαση που ανέδειξε τα ορόσημα και τα επιτεύγματα της εταιρείας.

     Ο CEO της εταιρείας Ντίνος Νικολαΐδης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του, δηλώνοντας: "Αυτό το ορόσημο αποτελεί απόδειξη της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης της ομάδας μας καθώς και της αδιάκοπης υποστήριξης των πελατών μας.”

Ενώ ο Managing Director, Μάριος Νικολαΐδης συμπλήρωσε “ Είμαστε ενθουσιασμένοι για το μέλλον και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την κληρονομιά της αριστείας μας." ενώ παράλληλα ανακοίνωσε ότι: “ η εταιρεία είναι πλέον έτοιμη να αναλάβει νέα τεχνολογικά  έργα που θα ανεβάσουν την χώρα μας ακόμα πιο ψηλά, στην κατάταξη των εξιδεικευμένων επιχειρήσεων του χώρου”.

     Η εκδήλωση υπογράμμισε τη δέσμευση της DNA High Performance Filters στην καινοτομία και την αριστεία, θέτοντας τις βάσεις για συνεχιζόμενη ανάπτυξη και επιτυχία τα επόμενα χρόνια.

     Η βραδιά έκλεισε με πολλά χαμόγελα και την υπόσχεση για το επόμενο ραντεβού σε άλλα 20 χρόνια!

Ετικέτες