Flat Track για όλους στο ΟΑΚΑ από την Zulap

Διασκέδαση με το πλάι όσο πάει!
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

2/9/2020

Το flat Track όχι μόνο είναι εντυπωσιακό ως θέαμα και αποτελεί μία από της καλύτερες προπονήσεις των παγκόσμιων πρωταθλητών, αλλά είναι και από τα πιο διασκεδαστικά πράγματα που μπορείς να κάνεις πάνω σε μια μοτοσυκλέτα. Αν δεν σε πείθουν όλα αυτά που λέμε, τότε μπορείς να πας στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ για να πάρεις μια δυνατή γεύση flat track από πρώτο χέρι. Στο δελτίο τύπου που ακολουθεί, το Zulap Crew περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια το πρόγραμμα και τις εμπειρίες που θα ζήσεις αν βρεθείς εκεί:    

 

 

To Zulap crew φέρνει το flat track στο OAKA!

 

To 18o Motor Festival, η μεγαλύτερη γιορτή των motorsports στην πόλη, θα φιλοξενήσει την flat track αρένα του Zulap Crew στο Ολυμπιακό Στάδιο το Σαββατοκύριακο 19 & 20 Σεπτέμβρη.

 

Σάββατο 19/9: Flat Track Essentials - workshop

Κυριακή20/9: Take It 2 The Track - riding sessions

 

Μετά τον καλοκαιρινό γύρο του προγράμματος “Take It 2 The Track” στο παλιό αεροδρόμιο της Καλαμάτας, το Zulap crew επανέρχεται και σε προσκαλεί να καβαλήσεις με τους κολλητούς σου πάνω στα mini trackers 150 κυβικών της Sunday Motors γνωρίζοντας το flat track με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον, μπροστά στο κοινό του Motor Festival, την Κυριακή 20 Σεπτέμβρη.

 

Τι είναι όμως το πρόγραμμα Take It 2 The Track:

Πρόκειται για μια σειρά σεμιναρίων μικρής διάρκειας (1ωρα) για γνωριμία με το flat track πάνω σε ισοδύναμα Sunday 150cc. σε αυτοσχέδιες «πίστες» (ή ακόμα και «ζωντανεύοντας» παρατημένα γήπεδα ποδοσφαίρου..!) για αναβάτες κάθε ηλικίας και των δύο φύλων.

Περιλαμβάνει μια σύντομη εισαγωγή στους βασικούς χειρισμούς της οδήγησης σε οβάλ διαδρομή (χωρίς εμπρός φρένο), προπονητικούς γύρους εξοικείωσης υπό την εποπτεία έμπειρων αναβατών και ολοκληρώνεται με race simulation.

 

Επιπλέον, για όσους ενδιαφέρονται για το κάτι παραπάνω, το Σάββατο 19/9 το Zulap crew διεξάγει το Flat Track Essentials Workshop, ένα 3ωρο σχολείο flat track πάνω σε Sunday 150cc με τις περιορισμένες συμμετοχές να έχουν ήδη ανοίξει στο website της ομάδας.

 

https://youtu.be/49kUukeAGQI

 

Παρέες αναβατών που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν μπορούν να επικοινωνήσουν για λεπτομέρειες με την ομάδα των Zulap στο  +30 211 1164746 / [email protected]

 

Οι συμμετοχές κλείνουν τo βράδυ της Παρασκευής 11 Σεπτεμβρίου!

 

 

Λίγα λόγια για το Motor Festival.

Το Motor Festival ειναι η πιο δημοφιλής γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα, έχοντας στόχο την ένωση αθλητικών συλλόγων με σκοπό την διαφήμιση και την ανάδειξη των Ελλήνων αθλητών του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ο σκοπός του Motor Festival είναι να παρουσιάσει το χθες, το σήμερα και το αύριο της μηχανοκίνησης σε μια έκθεση εκατοντάδων επαγγελματιών, αθλητών και ανθρώπων του χώρου σένα μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης. H προβολή αυτών γίνεται με το πιο θεαματικό, ξεχωριστό τρόπο ώστε αυτή η γιορτή να είναι πυρήνας έλξης για νέο κόσμο από όλη την Ελλάδα που θα έρθει κοντά να γνωρίσει, να αγαπήσει και να ζήσει τον μαγικό κόσμο της μηχανοκίνησης.

 

To 18ο Motor Festival ζωντανεύει το πάθος σου για την μηχανοκίνηση στις 19-20 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο. Για άλλη μια φορά, ένα Σαββατοκύριακο που θα είναι λόγος απόδρασης για μικρούς και μεγάλους.

 

Ώρες Λειτουργίας

Σάββατο 15:00 - 00:00

Κυριακή 11:00 -22:00

*Υποχρεωτική χρήση μάσκας

για εκθέτες και επισκέπτες

*Υποχρεωτικά οι έκθετες πρέπει να έχουν

αντισηπτικό υγρό στον χώρο τους.

 

Τιμή εισόδου

Κανονικό 10€

 

Παιδικό 5€

ΑΜΕΑ Ελεύθερη είσοδός


 

Ξάνθη: Θανατηφόρο τροχαίο μοτοσυκλετιστή με εγκατάλειψη - Ο οδηγός αυτοκινήτου προκάλε νέο δυστύχημα με θύμα τον αδερφό του

Νεκρός και ο αδερφός του οδηγού - Βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο
cover
Από το

motomag

8/12/2025

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη το βράδυ της Κυριακής στα Κιμμέρια της Ξάνθης, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 36χρονος συγκρούστηκε μετωπικά με δίκυκλο που οδηγούσε 71χρονος, με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος αναβάτης να χάσει τη ζωή του, ενώ ξεψύχησε και ο συνοδηγός του αυτοκινήτου!

Ειδικότερα 36χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος διαπιστώθηκε αργότερα ότι στερούνταν άδειας οδήγησης, εγκατέλειψε το σημείο του δυστυχήματος. Οι δυνάμεις της Αστυνομίας που κινητοποιήθηκαν εντόπισαν το όχημα του 36χρονου σε οικισμό της Ξάνθης όπου και διαπίστωσαν ότι τη ζωή του είχε χάσει και ο αδερφός του οδηγού που ήταν συνεπιβάτης την ώρα του δυστυχήματος. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Xanthinews.gr και του Σταύρου Καρυπίδη ο 36χρονος προκάλεσε και δεύτερο τροχαίο στο Σέλερο πέφτοντας πάνω σε μάντρα και αυτή ήταν η αιτία του θανάσιμου τραυματισμού του αδερφού του, ενώ τότε τραυματίστηκε και ο ίδιος.

Αφού 36χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο συνελήφθη κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από αμέλεια και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.