Φτιάξε το δικό σου γαϊδούρι, κι έλα στη Μακρινίτσα

Από το

Μαύρο Σκύλο

23/3/2011

Ελάχιστες μόλις μέρες πριν την διοργάνωση του Red Bull Donkey Cross, ήδη στο διαδίκτυο τρέχει ένας από τους πιο διασκεδαστικούς διαγωνισμούς που έχουμε τον τελευταίο καιρό δει. Εάν έχεις λογαριασμό στο Facebook, μπες στο http://pimpmydonkey.redbull.com.gr/ σχεδίασε, βελτίωσε και τάϊσε το δικό σου αγωνιστικό γαϊδούρι. Όλα τα "φτιαγμένα" γαϊδούρια θα ανέβουν στην δικτυακή gallery του Red Bull Donkey Cross μέχρι τις 30 Μαρτίου, κι ανάλογα με τα "like" που θα δεχθούν, θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής, που αυτομάτως κερδίζει ένα διήμερο για δύο άτομα στη Μακρινίτσα, για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα. Για όλες τις τελευταίες πληροφορίες, αλλά και την λίστα με τις συμμετοχές του αγώνα, επισκεφθείτε το: www.redbull.gr/donkeycross.

Σύλληψη κλεφτών στην Καλλιθέα: Έβαζαν κλεμμένο δίκυκλο σε αποθήκη

Τριμελής συμμορία πλήρως εξοπλισμένη
κλεφτες
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

6/2/2023

Άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ κατάφεραν να συλλάβουν τρία άτομα ηλικία 27, 35 και 37 ετών στην περιοχή της Καλλιθέας τη στιγμή που μετέφεραν κλεμμένο δίκυκλο από την περιοχή του Αγίου Δημητρίου σε αποθήκη.

Πάρα την προσπάθειά τους να διαφύγουν της σύλληψης τα τρία άτομα ακινητοποιήθηκαν και οδηγήθηκαν στο εισαγγελία με την διαδικασία του αυτοφώρου. Μετά από έρευνα στην αποθήκη και στα σπίτια τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

1- μοτοσικλέτα που είχε κλαπεί από την περιοχή του Αγίου Δημητρίου λίγο νωρίτερα από τον εντοπισμό τους,

2- πλήθος εξαρτημάτων, ανταλλακτικών και κλειδιών δικύκλων,

3- πινακίδες κυκλοφορίας και έγγραφα λοιπών δικύκλων,

4- 99 γραμμ. κάνναβης,

5- ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,

6- φυσίγγια,

7- σπρέι πιπεριού,

8- Δύο σιδερογροθιές,

9- Δύο πτυσσόμενοι ράβδοι (γκλοπ)