Γράφτηκε από: 
τον Μπάμπη Μέντη

GAS GAS: Νέα αντιπροσωπεία στην Ελλάδα

Το νέο μέλος της K-MOTORS SOUTH EAST EUROPE

Η GAS GAS είναι η δεύτερη εταιρεία που έχει περάσει στον έλεγχο της KTM μετά την Husqvarna και από το 2021 διαθέτει μια πλήρη γκάμα μοντέλων σε όλους τους κυβισμούς στις κατηγορίες enduro και motocross. Ειδικά για την χώρα μας, την αντιπροσώπευση της GAS GAS αναλαμβάνει πλέον η K-MOTORS SOUTH EAST EUROPE που είναι ταυτόχρονα και η εισαγωγική εταιρεία της μητρικής ΚΤΜ στην Ελλάδα. Στο δελτίο τύπου που ακολουθεί μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας:

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 Με μεγάλη μας χαρά θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι η οικογένεια των εταιριών που αντιπροσωπεύει η K-MOTORS SOUTH EAST EUROPE στην Ελλάδα είναι και επίσημα μεγαλύτερη!

 

Η ιστορική GASGAS, νεοαποκτηθέν brand του ομίλου KTM AG, αποτελεί την νέα προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο μας για το 2021. Η νέα εποχή GASGAS συνδέει το ιστορικό παρελθόν και τις επιτυχίες στις κατηγορίες trial με το εντυπωσιακό παρόν το οποίο περιλαμβάνει εκτός από διευρυμένη γκάμα enduro μοτοσυκλετών και σύγχρονες μοτοσυκλέτες motocross!

 

Η απόκτηση μιας ακόμα κορυφαίας εταιρίας χωμάτινων μοντέλων θα μας βοηθήσει τόσο στην περεταίρω διεύρυνση του δικτύου συνεργατών αλλά και του μεριδίου αγοράς μας στις offroad κατηγορίες αλλά και την εμπλοκή μας σε μια εντελώς νέα κατηγορία αυτή των trial μοτοσυκλετών.  

 

Οι σελίδες της GASGAS Greece είναι ήδη ενεργές στα social media μέσα από τις οποίες θα ενημερωθείτε για τις αφίξεις νέων μοντέλων σε σύντομο χρονικό διάστημα αλλά και τον άκρως ανταγωνιστικό τιμοκατάλογο των νέων GASGAS. 

 

Facebook: GASGAS_Greece

Instagram: gasgas.greece