GASGAS - Οδήγησε με τους Πρωταθλητές!

Μια αγορά μικρής αξίας μπορεί να σε οδηγήσει δίπλα στους εργοστασιακούς αναβάτες της GASGAS
μοτομαγ GASGAS- Οδήγησε με τους πρωταθλητές με μία αγορά προϊόντος merchandising
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

16/4/2024

Η GASGAS προχωρά σε ένα διαγωνισμό που θα κάνει ευτυχισμένους τρεις αναβάτες. Με την αγορά επίσημων προϊόντων στο περίπτερο της εταιρείας σε καθορισμένους αγώνες στους θεσμούς MXGP, TrialGP και EnduroGP οι τυχεροί που θα επιλεχθούν μετά από κλήρωση θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν για μία μέρα μαζί με τους εργοστασιακούς αναβάτες της εταιρείας.

Όχι, η GASGAS δεν κάνει καθόλου πλάκα, και με αυτόν τον διαγωνισμό δίνει τη δυνατότητα σε τρεις τυχερούς ηλικίας 18 χρονών και άνω να κερδίσουν αυτό το μοναδικό δώρο καθώς πόσες φορές μπορείς για παράδειγμα να οδηγήσεις με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του MXGP Jorge Prado… μάλλον ποτέ!

Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κάποιος για να μπει στην κλήρωση είναι να αγοράσει στα ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα της GASGAS στους επιλεγμένους αγώνες των θεσμών MXGP, TrialGP και EnduroGP κάποιο επίσημο προϊόν της εταιρείας. Μετά θα σκανάρει το QR-Code έπειτα από την αγορά του προϊόντος και στη συνέχεια θα συμπληρώνει την φόρμα συμμετοχής. Τα έξοδα θα είναι όλα πληρωμένα από την GASGAS ενώ οι τρεις οδηγικές εμπειρίες των τυχερών θα λάβουν χώρα σε διαφορετικές τοποθεσίες μετά το τέλος του διαγωνισμού ο οποίος ολοκληρώνεται στις 29 Σεπτεμβρίου.

Οι ημερομηνίες του εκάστοτε θεσμού που θα μπορεί κάποιος να λάβει μέρος στον διαγωνισμό ακολουθούν, ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

GASGAS- Οδήγησε με τους πρωταθλητές με μία αγορά προϊόντος merchandising

MXGP

  • MXGP of Portugal, Agueda – 4-5 Μαΐου
  • MXGP of Galicia, Lugo – 11-12 Μαΐου
  • MXGP of France, St Jean d'Angely – 18-19 Μαΐου
  • MXGP of Germany, Teuschenthal – 1-2 Ιουνίου
  • MXGP of Latvia, Kegums – 8-9 Ιουνίου
  • MXGP of Italy, Maggiora – 15-16 Ιουνίου
  • MXGP of Czech Republic, Loket – 20-21 Ιουλίου
  • MXGP of Flanders, Lommel – 27-28 Ιουλίου
  • MXGP of Sweden, Uddevalla – 10-11 Αυγούστου
  • MXGP of The Netherlands, Arnhem – 17-18 Αυγούστου
  • MXGP of Switzerland, Fraunfeld – 24-25 Αυγούστου
  • MXGP of Turkey, Afyonkarahisar – 7-8 Σεπτεμβρίου
  • MXGP of TBA –28-29 Σεπτεμβρίου

TRIALGP

  • TrialGP of Andorra, Sant Julia de Loria – 7-9 Ιουνίου
  • TrialGP of Italy, Valsassina – 14-16 Ιουνίου
  • TrialGP of Germany, Neunkirchen – 5-7 Ιουλίου
  • TrialGP of Belgium, Comblain-au-Pont – 13-14 Ιουλίου
  • TrialGP of France, Cahors – 24-25 Αυγούστου
  • TrialGP of Spain, Ripoll – 13-15 Σεπτεμβρίου

ENDUROGP

  • EnduroGP of Italy, Bettola– 21-23 Ιουνίου
  • EnduroGP of Wales, Rhayader – 2-4 Αυγούστου
  • EnduroGP of France, Brioude – 13-15 Σεπτεμβρίου
Ετικέτες

Αττική: Δύο σοβαρά τροχαία με μοτοσυκλέτες μέσα σε λίγες ώρες

Το ένα μάλιστα ήταν και θανατηφόρο
ekav
Από τον

Παύλο Καρατζά

19/6/2026

Δύο τροχαία συνέβησαν χτες στην Αττική μέσα σε λίγες ώρες. Το ένα συνέβη σε παράδρομο της Λεωφόρου Κηφισού και είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο 46χρονου αναβάτη, ενώ το δεύτερο συνέβη στο Ίλιον και δύο νεαροί είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε χτες το βράδυ σε παράδρομο της Λεωφόρου Κηφισού, στο ύψος του Αιγάλεω, όταν 46χρονος αναβάτης, έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε πρώτα σε κολώνα σήμανσης και έπειτα σε μεταλλικά κιγκλιδώματα.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου οι διασώστες διαπίστωσαν τον θάνατο του άτυχου αναβάτη. Διενεργείται προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος.

Ένα δεύτερο τροχαίο συνέβη χτες το απόγευμα στο Ίλιον, όταν μια 48χρονη οδηγός αυτοκινήτου επιχείρησε προσπέραση, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με άλλο διερχόμενο όχημα, το οποίο όμως εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω σε μοτοσυκλέτα που επέβαιναν δύο νεαροί, ηλικίας 22 και 24 ετών.

Οι δύο νεαροί τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αττικόν, όπου νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, δίνοντας μάχη για τη ζωή τους.