GASGAS - Οδήγησε με τους Πρωταθλητές!

Μια αγορά μικρής αξίας μπορεί να σε οδηγήσει δίπλα στους εργοστασιακούς αναβάτες της GASGAS
μοτομαγ GASGAS- Οδήγησε με τους πρωταθλητές με μία αγορά προϊόντος merchandising
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

16/4/2024

Η GASGAS προχωρά σε ένα διαγωνισμό που θα κάνει ευτυχισμένους τρεις αναβάτες. Με την αγορά επίσημων προϊόντων στο περίπτερο της εταιρείας σε καθορισμένους αγώνες στους θεσμούς MXGP, TrialGP και EnduroGP οι τυχεροί που θα επιλεχθούν μετά από κλήρωση θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν για μία μέρα μαζί με τους εργοστασιακούς αναβάτες της εταιρείας.

Όχι, η GASGAS δεν κάνει καθόλου πλάκα, και με αυτόν τον διαγωνισμό δίνει τη δυνατότητα σε τρεις τυχερούς ηλικίας 18 χρονών και άνω να κερδίσουν αυτό το μοναδικό δώρο καθώς πόσες φορές μπορείς για παράδειγμα να οδηγήσεις με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του MXGP Jorge Prado… μάλλον ποτέ!

Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κάποιος για να μπει στην κλήρωση είναι να αγοράσει στα ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα της GASGAS στους επιλεγμένους αγώνες των θεσμών MXGP, TrialGP και EnduroGP κάποιο επίσημο προϊόν της εταιρείας. Μετά θα σκανάρει το QR-Code έπειτα από την αγορά του προϊόντος και στη συνέχεια θα συμπληρώνει την φόρμα συμμετοχής. Τα έξοδα θα είναι όλα πληρωμένα από την GASGAS ενώ οι τρεις οδηγικές εμπειρίες των τυχερών θα λάβουν χώρα σε διαφορετικές τοποθεσίες μετά το τέλος του διαγωνισμού ο οποίος ολοκληρώνεται στις 29 Σεπτεμβρίου.

Οι ημερομηνίες του εκάστοτε θεσμού που θα μπορεί κάποιος να λάβει μέρος στον διαγωνισμό ακολουθούν, ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

GASGAS- Οδήγησε με τους πρωταθλητές με μία αγορά προϊόντος merchandising

MXGP

  • MXGP of Portugal, Agueda – 4-5 Μαΐου
  • MXGP of Galicia, Lugo – 11-12 Μαΐου
  • MXGP of France, St Jean d'Angely – 18-19 Μαΐου
  • MXGP of Germany, Teuschenthal – 1-2 Ιουνίου
  • MXGP of Latvia, Kegums – 8-9 Ιουνίου
  • MXGP of Italy, Maggiora – 15-16 Ιουνίου
  • MXGP of Czech Republic, Loket – 20-21 Ιουλίου
  • MXGP of Flanders, Lommel – 27-28 Ιουλίου
  • MXGP of Sweden, Uddevalla – 10-11 Αυγούστου
  • MXGP of The Netherlands, Arnhem – 17-18 Αυγούστου
  • MXGP of Switzerland, Fraunfeld – 24-25 Αυγούστου
  • MXGP of Turkey, Afyonkarahisar – 7-8 Σεπτεμβρίου
  • MXGP of TBA –28-29 Σεπτεμβρίου

TRIALGP

  • TrialGP of Andorra, Sant Julia de Loria – 7-9 Ιουνίου
  • TrialGP of Italy, Valsassina – 14-16 Ιουνίου
  • TrialGP of Germany, Neunkirchen – 5-7 Ιουλίου
  • TrialGP of Belgium, Comblain-au-Pont – 13-14 Ιουλίου
  • TrialGP of France, Cahors – 24-25 Αυγούστου
  • TrialGP of Spain, Ripoll – 13-15 Σεπτεμβρίου

ENDUROGP

  • EnduroGP of Italy, Bettola– 21-23 Ιουνίου
  • EnduroGP of Wales, Rhayader – 2-4 Αυγούστου
  • EnduroGP of France, Brioude – 13-15 Σεπτεμβρίου
Ετικέτες

Ιταλία: Η Beta πουλάει μαθήματα Trial και στους εντουράδες

Γνωριμία με το trial από εκπαιδευτές της Beta, με κόστος μόλις 39 ευρώ
Try Trial
Από τον

Φίλιππο Σταυριδόπουλο

3/8/2026

Η Beta δίνει την ευκαιρία σε αναβάτες κάθε επιπέδου να δοκιμάσουν την οδήγηση trial μοτοσυκλετών, μέσα από το νέο πρόγραμμα "Try Trial Special Edition", που συνδυάζει εκπαίδευση, εξοπλισμό και την αγωνιστική ατμόσφαιρα

Το Try Trial Special Edition περιλαμβάνει ένα μάθημα διάρκειας 60 λεπτών με επίσημους εκπαιδευτές της Beta, σχεδιασμένο για να εισαγάγει τους συμμετέχοντες στον κόσμο του trial μέσα από βασικές τεχνικές και ασκήσεις που βελτιώνουν τον έλεγχο και την ισορροπία πάνω στη μοτοσυκλέτα.

Οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν σε δεξιότητες όπως η δυναμική ισορροπία, ο ακριβής έλεγχος και χειρισμός γκαζιέρας και συμπλέκτη, οι ελιγμοί σε περιορισμένους χώρους και οι σωστές μεταφορές βάρους για την υπέρβαση εμποδίων.

Το κόστος συμμετοχής είναι 39 ευρώ και περιλαμβάνει τη χρήση της μοτοσυκλέτας, το ωριαίο μάθημα με τους εκπαιδευτές, καθώς και τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό και ρουχισμό.

Η δραστηριότητα θα πραγματοποιηθεί σε δύο διαφορετικές τοποθεσίες και ημερομηνίες στην Ιταλία με αφορμή μοτοσυκλετιστικά αγωνιστικά δρώμενα, στις 5 με 6 Σεπτεμβρίου, στο Abetone (Pistoia), παράλληλα με αγώνα Hard Enduro, προσφέροντας μια ιδανική ευκαιρία στους φίλους του enduro να γνωρίσουν τις τεχνικές του trial και στις 12 με 13 Σεπτεμβρίου, στο Gaby (Aosta), κατά τη διάρκεια του τελικού γύρου του Ιταλικού Πρωταθλήματος Trial, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τους κορυφαίους αναβάτες του θεσμού και να γνωρίσουν τις απαιτήσεις του αθλήματος.