Γιατί Bazaar στην Hellinmoto δεν είναι μόνο shopping…

Από το

Μαύρο Σκύλο

22/6/2011

Πλούσια δώρα για τους επισκέπτες του καλοκαιρινού Bazaar της Hellinmoto που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ducati Store και του KTM DownUnder, Πλαταιών 4-6 & Αγησιλάου, στο Γκάζι, στις 25 και 26 Ιουνίου.
Στα πλαίσια του καλοκαιρινού Bazaar οι επισκέπτες θα θέσουν υποψηφιότητα για να κερδίσουν πλούσια δώρα προσφορά της PUMA, της OAKLEY και της Hellinmoto.
Τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή θα πραγματοποιείται κλήρωση λίγο πριν το κλείσιμο και οι τυχεροί θα ανακοινώνονται μέσω του site της Hellinmoto ( www.hellinmoto.gr )  
Οι επισκέπτες του καλοκαιρινού Bazaar της Hellinmoto θα απολαύσουν τις μοναδικές εκπτώσεις που θα φτάνουν έως και 70%, σε επώνυμα προϊόντα μοτοσυκλετών αξεσουάρ είδη ένδυσης και υπόδησης, γυαλιά ηλίου, κράνη, καινούργιες και μεταχειρισμένες μοτοσυκλέτες που θα ισχύουν μόνο για τις ημέρες του Bazaar.
Επίσης το Σάββατο 25/06 θα έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε Test Ride κατόπιν ραντεβού στα μοντέλα της Ducati Multistrada 1200 S, StreetFighter S, Monster 696 Plus, Monster 796 ABS, καθώς και στο Diavel 1200.    
Σας περιμένουμε να ποιούμε μαζί τον καφέ, να καλωσορίσουμε το καλοκαίρι και να εξοπλιστούμε κατάλληλα και φθηνά πριν τις καλοκαιρινές μας διακοπές.

Αστυνομία: Αναζήτηση πληροφοριών για θανατηφόρο τροχαίο στην Ηλιούπολη

Αναζητείται αυτοκίνητο που ενδεχομένως εμπλέκεται σε δυστύχημα τις πρωινές ώρες της 13/4/2026 στην περιοχή της Ηλιούπολης
αστυνομια
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

20/4/2026

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν της Ελληνικής Αστυνομίας, τη Δευτέρα 13 Απριλίου και περί ώρα 08:05 πρωί στη συμβολή των οδών Πύρρωνος και Κλεάνθους στην Ηλιούπολη Αττικής έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα με εμπλεκόμενη Ι.Χ. δίκυκλη μοτοσυκλέτα, η οποία εξετράπη της πορείας της, προσέκρουσε σε κράσπεδο πεζοδρομίου και ακολούθως ανετράπη επί του οδοστρώματος.

Το αποτέλεσμα του ατυχήματος ήταν αρχικά ο σοβαρός τραυματισμός του αναβάτη, ο οποίος δυστυχώς κατέληξε το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Στο πλαίσιο διενεργούμενης προανάκρισης προέκυψε πιθανή εμπλοκή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου χρώματος πράσινου, εμφανώς ξεθωριασμένου, με πιθανό πρώτο έτος κυκλοφορίας το 1999.

Η Αστυνομία προσθέτει πως το εν λόγω όχημα φέρει ακτινωτά καλύμματα τροχών (τάσια) και στερείται τάπας του ντεπόζιτου βενζίνης.

Για τη μόρφωση πληρέστερης εικόνας για τις συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα το ως άνω θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, παρακαλούνται τυχόν αυτόπτες μάρτυρες να επικοινωνήσουν με το Α΄Τμήμα Τροχαίας Ν/Α Αττικής στα τηλέφωνα: 2144444585-573-577.