Γράφτηκε από: 
τον Μπάμπη Μέντη

Γίνε Υπερήρωας

Νέα σειρά κρανών της HJC σε συνεργασία με την MARVEL

Η HJC έκανε συμφωνία με την γνωστή εταιρεία SONY, ιδιοκτήτρια των comic MARVEL και των ταινιών Star Wars και έβγαλε μια νέα σειρά κρανών βαμμένα στα χρώματα των υπερηρώων αλλά και των “κακών” που πρωταγωνιστούν στα περιοδικά και τις ταινίες της.

Από τον Spiderman, τον Ironman, τον Capten America, τον Punisher έως τον Venom και τους κακούς του Star Wars μπορείς να διαλέξεις τον αγαπημένο σου παιδικό ήρωα ή αντιήρωα και να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα γραμμικά γραφικά και τις replica των αναβατών των GP.

Για το μόνο που μπορούμε να είμαστε σίγουροι αυτή την στιγμή, είναι για το φινίρισμά τους οπτικά, καθώς τα είδαμε πρώτη φορά από κοντά στην έκθεση της EICMA που η εταιρία τα επιδείκνυε στο δικό τους ξεχωριστό χώρο. Τουλάχιστον από κοντά φαίνονται ποιοτικά βαμμένα. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τον αντίκτυπο στους περαστικούς, αλλά όταν τα βλέπεις να εκτίθενται στο ράφι σου τραβούν την προσοχή… Η τρέλα των υπερ-ηρώων που γνωρίζει νέες στιγμές δόξας τα τελευταία χρόνια, ήταν αδύνατο να μην χτυπήσει και τον κόσμο της μοτοσυκλέτας με το internet να γεμίζει από παραδείγματα, μερικά από τα οποία ήταν πολύ ρεαλιστικά. Η HJC δεν έκανε λοιπόν τίποτα περισσότερο από το να διακρίνει την μόδα…