ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. - Παράδοση Daytona Rockstar 500 σε στελέχη των Υποβρυχίων του Πολεμικού Ναυτικού

Ως ελάχιστη συμβολική ανταπόδοση στο έργο των εν λόγω πληρωμάτων
Rockstar 500 και στελέχη υποβρυχίων
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

2/5/2023

Πρόσφατα, η εταιρεία ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. πραγματοποίησε μια στοχευμένη δράση, προσφέροντας ως δωρεά 5 μοτοσυκλέτες DAYTONA ROCKSTAR 500 στους υπηρετούντες στα υποβρύχια του πολεμικού ναυτικού, με σκοπό να συμβάλλει στο κοινωνικό σύνολο.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.:

"Η πρωτοβουλία αυτή αποτέλεσε μια ελάχιστη συμβολική ανταπόδοση στο τεράστιο έργο που επιτελούν τα πληρώματα των υποβρυχίων του πολεμικού ναυτικού, τα οποία αποτελούν τη φρουρά της πατρίδας μας και προστατεύουν τη χώρα μας ακόμη και σε δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες.

Η επιλογή των πέντε τυχερών πραγματοποιήθηκε μέσω κλήρωσης που διοργάνωσαν οι στρατιωτικές υπηρεσίες. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε μια συμβολική τελετή παράδοσης των μοτοσυκλετών, η οποία διεξήχθη στα πλαίσια της Έκθεσης Μοτοσυκλέτας 2023.

Μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων τυπικών διαδικασιών, έφτασε η στιγμή για τους τυχερούς αξιωματικούς και υπαξιωματικούς, να παραλάβουν τις μοτοσυκλέτες που τους προσφέρθηκαν.

Πέντε ολοκαίνουργιες DAYTONA ROCKSTAR 500 παραδόθηκαν στους ευτυχείς ιδιοκτήτες τους από την κεντρική έκθεση της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. στην Αθήνα, οι οποίοι δήλωσαν ότι έχουν πλέον έναν ακόμη λόγο για να προσβλέπουν την επιστροφή τους στη στεριά, μετά από τα ταξίδια τους στα βάθη των ελληνικών θαλασσών. Οι πέντε τυχεροί είναι λάτρεις των μοτοσυκλετών και η χαρά στα βλέμματά τους κατά τη διάρκεια της παράδοσης, ήταν για εμάς η μεγαλύτερη ανταμοιβή.

Τους ευχόμαστε ασφαλείς και ευχάριστες διαδρομές, τόσο στη στεριά όσο και στη θάλασσα."

Ετικέτες

Sherco 300 SE Factory vs Toyota GR DKR Hilux T1, στον πιο επικίνδυνο ορεινό χωματόδρομο της Ν. Αφρικής [Video]

Με πρωταγωνιστές τους Wade Young και Giniel de Villiers - Ο χαμένος πίνει Red Bull από τη μπότα του νικητή!
motomag Κόντρα μεταξύ Sherco 300 SE Factory και Toyota GR DKR Hilux T1 στον πιο επικίνδυνο ορεινό δρόμο της Αφρικής [Video]
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

6/12/2023

H Red Bull κατά καιρούς μας έχει χαρίσει μοναδικά βίντεο τα οποία αποτυπώνουν την αέναη αγωνιστική κόντρα μεταξύ μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου, τώρα η διάσημη εταιρεία ενεργειακών ποτών αποφάσισε να μας προσφέρει άλλο ένα αυτή τη φορά στο χώμα, με πρωταγωνιστές το Toyota GR DKR Hilux T1 το οποίο έχει κερδίσει τρεις φορές το Rally Dakar και την δίχρονη enduro μοτοσυκλέτα Sherco 300 SE Factory η οποία θα έκλεβε την παράσταση μερικές ημέρες αργότερα στο φετινό Roof of Africa.

Οι δύο μονομάχοι οι οποίοι έφερε η Red Bull δεν ήταν τυχαίοι. Από την μία ο πολυνίκης του Roof of Africa, Wade Young -o αναβάτης της Sherco λίγες ημέρες αργότερα θα κέρδιζε τον αγώνα φτάνοντας τις οκτώ νίκες- και από την άλλη ο Giniel de Villiers, νικητής του Rally Dakar το 2009. Οι δύο τους λίγο πριν την έναρξη του αγώνα Hard Enduro Roof of Africa ο οποίος διεξάγεται στο Λεσότο της Αφρικής δέχθηκαν να λάβουν μέρος σε έναν σύντομο αγώνα σε μία διαδρομή που μόνο τρόμο μπορεί να προκαλέσει. H Red Bull αποφάσισε πως το γνωστό πέρασμα Sani Pass θα αποτελούσε το σημείο της αγωνιστικής κόντρας ενώ για να κάνει πιο πικάντικο τον αγώνα, ο ηττημένος θα έπρεπε να πιει το γνωστό σε όλους μας Red Bull από το παπούτσι του νικητή στην αφρικανική pub που βρίσκεται στο τέλος της διαδρομής... Για όσους δεν γνωρίζουν, το Sani Pass είναι μια ορεινή χωμάτινη διαδρομή γεμάτη φουρκέτες, που βρίσκεται σε υψόμετρο 2.865 μέτρων, γεμάτη με κροκάλες και νερόλακκους, ενώ όπως θα δείτε και στο βίντεο δεν υπάρχει κανένα μέτρο ασφαλείας όπως μπαριέρες ή τοιχία στις άκρες του δρόμου!

Κόντρα μεταξύ Sherco 300 SE Factory και Toyota GR DKR Hilux T1 στον πιο επικίνδυνο ορεινό δρόμο της Αφρικής [Video]

Στη διαδρομή των 4 χιλιομέτρων πρώτος μπήκε στην μάχη με το χρονόμετρο ο Wade Young, με τον 27χρονο να οδηγεί με λύσσα το Sherco SE 300 ενώ το πως κατάφερε να αντιμετωπίσει τις κροκάλες και τα λούκια είναι άξιο θαυμασμού. Ο παρουσιαστής του βίντεο ανακοινώνει πως ο χρόνος του Young ήταν 4 λεπτά και 4 δευτερόλεπτα λέγοντας στον Giniel de Villiers πως ήρθε η σειρά του. Ο επίσης Νοτιοαφρικάνος ξεκινά με το θηριώδες pick up της Toyota απόδοσης 405 ίππων έχοντας ως στόχο να κερδίσει τον Young και όπως μπορεί κανείς να δει... είχε σαφές πλεονέκτημα. Σε κάθε φουρκέτα το Hilux κουβαλούσε μεγαλύτερη ταχύτητα σε σχέση με το Sherco ενώ ταυτόχρονα η ανάρτηση κατάπινε κάθε ανωμαλία. Μετά το τέλος της εντυπωσιακής κόντρας οι Young και De Villiers βρέθηκαν στην αφρικανική pub για να αποκαλυφθεί ο τελικός νικητής που ήταν ο De Villiers με χρόνο 3 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα. Ο Wade Young ο οποίος έχασε το στοίχημα ήπιε το Red Bull από το μποτάκι του De Villers αν και από ότι είδαμε η γεύση του φάνηκε... να μην τον ενθουσιάζει.

Ετικέτες