ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. - Παράδοση Daytona Rockstar 500 σε στελέχη των Υποβρυχίων του Πολεμικού Ναυτικού

Ως ελάχιστη συμβολική ανταπόδοση στο έργο των εν λόγω πληρωμάτων
Rockstar 500 και στελέχη υποβρυχίων
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

2/5/2023

Πρόσφατα, η εταιρεία ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. πραγματοποίησε μια στοχευμένη δράση, προσφέροντας ως δωρεά 5 μοτοσυκλέτες DAYTONA ROCKSTAR 500 στους υπηρετούντες στα υποβρύχια του πολεμικού ναυτικού, με σκοπό να συμβάλλει στο κοινωνικό σύνολο.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.:

"Η πρωτοβουλία αυτή αποτέλεσε μια ελάχιστη συμβολική ανταπόδοση στο τεράστιο έργο που επιτελούν τα πληρώματα των υποβρυχίων του πολεμικού ναυτικού, τα οποία αποτελούν τη φρουρά της πατρίδας μας και προστατεύουν τη χώρα μας ακόμη και σε δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες.

Η επιλογή των πέντε τυχερών πραγματοποιήθηκε μέσω κλήρωσης που διοργάνωσαν οι στρατιωτικές υπηρεσίες. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε μια συμβολική τελετή παράδοσης των μοτοσυκλετών, η οποία διεξήχθη στα πλαίσια της Έκθεσης Μοτοσυκλέτας 2023.

Μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων τυπικών διαδικασιών, έφτασε η στιγμή για τους τυχερούς αξιωματικούς και υπαξιωματικούς, να παραλάβουν τις μοτοσυκλέτες που τους προσφέρθηκαν.

Πέντε ολοκαίνουργιες DAYTONA ROCKSTAR 500 παραδόθηκαν στους ευτυχείς ιδιοκτήτες τους από την κεντρική έκθεση της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. στην Αθήνα, οι οποίοι δήλωσαν ότι έχουν πλέον έναν ακόμη λόγο για να προσβλέπουν την επιστροφή τους στη στεριά, μετά από τα ταξίδια τους στα βάθη των ελληνικών θαλασσών. Οι πέντε τυχεροί είναι λάτρεις των μοτοσυκλετών και η χαρά στα βλέμματά τους κατά τη διάρκεια της παράδοσης, ήταν για εμάς η μεγαλύτερη ανταμοιβή.

Τους ευχόμαστε ασφαλείς και ευχάριστες διαδρομές, τόσο στη στεριά όσο και στη θάλασσα."

Ετικέτες

Μονοήμερο Michelin Power Day στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων στις 22 Φεβρουαρίου

Το πρώτο της χρονιάς – Υπάρχει δυνατότητα ενοικίασης εξοπλισμού
halaris
Από τον

Παύλο Καρατζά

6/2/2026

Στις 22 Φεβρουαρίου 2026 διοργανώνεται το πρώτο Michelin Powerdays της χρονιάς, στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων! Στόχος του Track-Day.gr είναι οι αναβάτες να απολαύσουν την πίστα και να εξελίξουν τις οδηγικές τους δεξιότητες με ασφάλεια και καθοδήγηση.

Στις εκδηλώσεις που διοργανώνει το Halaris Bikes Center διατίθεται εξοπλισμός προς ενοικίαση, όπως φόρμα, κράνος, μπότες και γάντια, σε περίπτωση που ο αναβάτης δεν έχει δικό του, ενώ θα υπάρχει φωτογραφική κάλυψη με δυνατότητα αγοράς φωτογραφιών.

Τα Michelin Power Days γίνονται με σκοπό οι αναβάτες μοτοσυκλέτας να εξελίξουν τις οδηγικές τους ικανότητες και να οδηγήσουν στο ασφαλές ελεγχόμενο περιβάλλον της πίστας με τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Μέσα στην πίστα υπάρχουν και έμπειροι πλοηγοί, ώστε να βοηθήσουν τους αναβάτες να βελτιώσουν την τεχνική τους, παρέχοντας σημαντικές πληροφορίες.

Η διοργάνωση φροντίζει για την ασφάλεια των συμμετεχόντων και τηρεί όλα τα μέτρα ασφαλείας. Οι θέσεις είναι περιορισμένες, γι' αυτό προτείνεται έγκαιρη εγγραφή στο 6930692823 και στο 6974406054.