Γκοργκόλης Α.Ε. - Παρουσία με όλες τις εταιρείες της στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023

Με όλα τα νέα μοντέλα των Daytona, SYM, QJmotor
Γκοργκόλης ΑΕ
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

27/3/2023

Επισκεφθείτε το περίπτερό της Γκοργκόλης Α.Ε. στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023, στο κλειστό Φαλήρου – Tae Kwon Do, από την Τετάρτη 29 Μαρτίου έως και την Κυριακή 2 Απριλίου και δείτε τα μοντέλα των Daytona, SYM και Qjmotor.

Στην έκθεση θα δώσουν το παρών τα τελευταία και πιο σημαντικά μοντέλα της Γκοργκόλης Α.Ε., όπως τα Qjmotor SRT800X & SRT700, το Daytona Virtus, το Zontes 350E και το SYM ADX125, ενώ αρκετά νέα μοντέλα θα βρίσκονται στη διάθεση των επισκεπτών και για test-ride στον χώρο της έκθεσης.

Πάνω από 5.500 Harley Davidson στην Ηγουμενίτσα για την Πανευρωπαϊκή Συγκέντρωση 2023!

Αγγίζει το 100% η πληρότητα στα καταλύματα της περιοχής
Πάνω από 5.500 Harley Davidson στην Ηγουμενίτσα για την Πανευρωπαϊκή Συγκέντρωση 2023!
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

28/5/2023

Γεμάτο το κάμπινγκ στην παραλία Δρέπανος στην Ηγουμενίτσα όπως και τα ξενοδοχεία στην ευρύτερη περιοχή όλες αυτές τις ημέρες καθώς κορυφώθηκε εχθές η άφιξη των μοτοσυκλετών Harley Davidson για την Πανευρωπαϊκή τους Συγκέντρωση.

Είναι η τρίτη φορά που επιλέγεται η Ελλάδα για την συνάντηση των Harley Davidson και η δεύτερη για την Ηγουμενίτσα. Η πρώτη ήταν  το 2001 πάλι στο Δρέπανο, ακολούθησε η Πάτρα το 2010 και φέτος συγκεντρώνονται ξανά στο αγαπημένο τους μέρος, πάντα με την συνδρομή της ελληνικής λέσχης που επί πολλούς μήνες προετοιμάζει όλες τις λεπτομέρειες.

Πάνω από 5.500 Harley Davidson στην Ηγουμενίτσα για την Πανευρωπαϊκή Συγκέντρωση 2023!

Στο ενδιάμεσο έχει γίνει και άλλη συγκέντρωση με H-D αλλά από συγκεκριμένο club, επίσης στην Ηγουμενίτσα με τεράστια συμμετοχή, ωστόσο εδώ μιλάμε για ανοικτή και κεντρική διοργάνωση πολλών διαφορετικών λεσχών και μεμονωμένων ιδιοκτητών από ολόκληρο τον κόσμο.

Μέχρι στιγμής έχουν κυλίσει ομαλά οι αφίξεις και η παραμονή αυτού του τεράστιου πλήθους από H-D με τους κατοίκους να είναι ενήμεροι εδώ και καιρό.

Μέσα στο χώρο του κάμπινγκ υπάρχει και χώρος που λειτουργεί σαν μουσείο με σπάνιες μοτοσυκλέτες, έκθεση με custom και φυσικά κάθε χώρος πάρκινγκ είναι ταυτόχρονα και μία μίνι έκθεση H-D.