H MOTOTREND SA στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας

Με μοτοσυκλέτες, scooter και ATV των Kymco, Voge, Yadea και TGB
H Mototrend στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

24/3/2023

Η Mototrend SA θα δώσει το παρών στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας στις 29 Μαρτίου-2 Απριλίου, παρουσιάζοντας την τελευταία γενιά μοτοσυκλετών, scooter & ATV στα περίπτερα των εταιρειών που αντιπροσωπεύει (Kymco, Voge, Yadea και TGB).

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Mototrend:

"Στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Φαλήρου (Tae Kwon Do) η Mototrend θα σας αποκαλύψει μοντέλα που δεν έχετε ξαναδεί, όπως για παράδειγμα:

  • Τα Adventure On/Off Voge 900DS και 525DSX, το δικύλινδρο modern classic Voge 350AC και το mini street fighter Voge 125R

  • Tα δικύλινδρα mega scooter Kymco AK 550 Premium και CV3, καθώς και το επαναστατικό Kymco KRV 200, ένα sport scooter με μοναδικά χαρακτηριστικά

  • To θηριώδες ATV 1000LTX EPS της TGB

  • Μια νέα υπερπλήρη γκάμα 100% ηλεκτρικών μοντέλων της Yadea, της No 1 εταιρείας στον κόσμο στο είδος!

Παρόντα φυσικά θα είναι τα νέα μοντέλα 2023 όλων των εταιρειών που αντιπροσωπεύει στη χώρα μας, με μοτοσυκλέτες, scooter και ATV σε πλήρη απαρτία, έτσι ώστε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο!

Ωράριο λειτουργίας

Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή: 14.00 - 21.00
Σάββατο & Κυριακή: 10.00 - 21.00

Πρόσβαση στην Έκθεση

https://moto-expo.gr/prosvasi/

GoPro και AGV ενώνουν τις δυνάμεις τους - Νέο κράνος με ενσωματωμένη κάμερα [VIDEO]

Συνεργασία των δύο εταιρειών για δημιουργία κράνους με δυνατότητες καταγραφής εικόνας - Έρχεται το 2027
AGV GoPro
Από τον

Φίλιππο Σταυριδόπουλο

6/11/2026

Η GoPro ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την ιταλική εταιρεία AGV για την ανάπτυξη ενός νέου κράνους μοτοσυκλέτας που αναμένεται να παρουσιαστεί το 2027, συνδυάζοντας την τεχνογνωσία της AGV στην κατασκευή κρανών με την εμπειρία της GoPro στην ψηφιακή καταγραφή.

Η GoPro επεκτείνει τη δραστηριότητά της στον χώρο της μοτοσυκλέτας, παρουσιάζοντας επίσημα ένα βίντεο για την τη συνεργασία της με την AGV που είχαμε αναφέρει πριν από 1,5 χρόνο, για την εξέλιξη ενός νέου κράνους με ενσωματωμένες ψηφιακές λειτουργίες. Το νέο κράνος αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2027 και θα αποτελεί κοινή προσπάθεια των δύο εταιρειών, με στόχο την ενσωμάτωση ψηφιακών δυνατοτήτων στην κατασκευή του κράνους.

Η AGV αναλαμβάνει το κομμάτι της σχεδίασης φέροντας την τεχνογνωσίας γύρω από την προστασία του αναβάτη, ενώ η GoPro συμβάλει με την εμπειρία της στην ανάπτυξη συστημάτων καταγραφής εικόνας και ψηφιακών τεχνολογιών. Η βασική ιδέα της συνεργασίας είναι η δημιουργία ενός κράνους στο οποίο οι ψηφιακές λειτουργίες θα ενσωματώνονται στον σχεδιασμό, αντί να προστίθενται εκ των υστέρων ως αξεσουάρ.

Προς το παρόν, οι δύο εταιρείες δεν έχουν αποκαλύψει τεχνικές προδιαγραφές, ούτε έχουν επιβεβαιώσει ποιες ακριβώς λειτουργίες θα ενσωματώνει το νέο κράνος, δεν έχουν ανακοινωθεί λεπτομέρειες σχετικά με κάμερες, αισθητήρες, συνδεσιμότητα ή άλλα ηλεκτρονικά συστήματα. Αντίστοιχα, άγνωστα παραμένουν τα stoixe;iaτης κατασκευής, του βάρους και της τιμής του.

Η GoPro έχει ήδη δημιουργήσει σχετική σελίδα στην οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν για να λαμβάνουν ενημερώσεις σχετικά με την κυκλοφορία του νέου κράνους. Παράλληλα, όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα δοκιμών "Test Pilot Program" μπορούν να δηλώσουν τα στοιχεία των λογαριασμών τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το μέγεθος κράνους που χρησιμοποιούν.

Η εμπορική διάθεση του GoPro x AGV έχει προγραμματιστεί για το 2027, με περισσότερες πληροφορίες να αναμένονται όσο πλησιάζει η επίσημη παρουσίασή του. Μέχρι τότε, η συνεργασία κεντρίζει το ενδιαφέρον για το πως η τεχνολογία θα μπορούσε να ενσωματωθεί σε ένα κράνος μοτοσυκλέτας χωρίς την τοποθέτησης εξωτερικής κάμερας.