Γράφτηκε από: 
τον Λάζαρο Μαυράκη

Halaris Bike Center: Power Days 2019!

Με την υποστήριξη της Michelin

Τα Power Days είναι ένας από τους πλέον διαχρονικούς και επιτυχημένους θεσμούς των track days, καθώς μετρούν ήδη εννέα χρόνια ζωής που χαρακτηρίζονται από τις απόλυτα επιτυχημένες διοργανώσεις του Halaris Bike Center. Η μακροχρόνια εμπειρία στην  διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων έχει ανεβάσει πολύ ψηλά το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους συμμετέχοντες, γι' αυτό άλλωστε και μεγάλες εταιρείες από τον εμπορικό κόσμο της μοτοσυκλέτας, συνδέουν το όνομά τους με αυτές. Στο δελτίου τύπου που ακολουθεί, η Michelin ανακοινώνει ότι θα αποτελεί για άλλη μια φορά των χρυσό χορηγό των Power Days, ενώ μπορείτε να δείτε τις ημερομηνίες, τις προσφορές, αλλά και το πώς μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή:

Δελτίο τύπου
Η Michelin, με μεγάλη χαρά, ανακοινώνει ότι και το 2019 θα υποστηρίξει ως Χρυσός Χορηγός τα Power Days που διοργανώνει το Halaris Bike Center, στο Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών.

Στις 4-5 Μαΐου και στις 21-22 Σεπτεμβρίου, οι φίλοι της μοτοσυκλέτας μπορούν να ζήσουν την εμπειρία των μοναδικών συγκινήσεων που προσφέρει ο μηχανοκίνητος αθλητισμός, κατά τη διάρκεια των Power Days, που μετρούν ήδη 9 χρόνια επιτυχημένων διοργανώσεων.

Η Michelin θα δηλώσει το παρόν στα Power Days, με τη μοναδική γκάμα των προϊόντων της που κερδίζουν, ενώ θα προσφέρει και εξειδικευμένες τεχνικές συμβουλές στους συμμετέχοντες, βοηθώντας τους να επιτύχουν τους καλύτερους χρόνους γύρου.

Οι φίλοι της μοτοσυκλέτας μπορούν να δουν τους όρους και τις προϋποθέσεις και να δηλώσουν συμμετοχή στα Power Days, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.track-day.gr/mainpage/

"Στη Michelin, διαρκής μας δέσμευση είναι να διευκολύνουμε την πρόσβαση των φίλων της μοτοσυκλέτας και του απλού κοινού σε δραστηριότητες του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Τα Power Days αποτελούν μια μοναδική ευκαιρία να έρθουμε κοντά με όσους μοιράζονται το ίδιο πάθος με εμάς για τη μοτοσυκλέτα και είμαστε πολύ χαρούμενοι που και φέτος θα είμαστε εκεί, μαζί με τη δυναμική μας γκάμα αγωνιστικών ελαστικών", δήλωσε ο Ντίνος Πετρής, Commercial & Product Marketing Manager για τα προϊόντα 2 Τροχών στη Michelin Ελλάδας.