Halaris Bike Center: Power Days 2019!

Με την υποστήριξη της Michelin
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

26/2/2019

Τα Power Days είναι ένας από τους πλέον διαχρονικούς και επιτυχημένους θεσμούς των track days, καθώς μετρούν ήδη εννέα χρόνια ζωής που χαρακτηρίζονται από τις απόλυτα επιτυχημένες διοργανώσεις του Halaris Bike Center. Η μακροχρόνια εμπειρία στην  διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων έχει ανεβάσει πολύ ψηλά το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους συμμετέχοντες, γι' αυτό άλλωστε και μεγάλες εταιρείες από τον εμπορικό κόσμο της μοτοσυκλέτας, συνδέουν το όνομά τους με αυτές. Στο δελτίου τύπου που ακολουθεί, η Michelin ανακοινώνει ότι θα αποτελεί για άλλη μια φορά των χρυσό χορηγό των Power Days, ενώ μπορείτε να δείτε τις ημερομηνίες, τις προσφορές, αλλά και το πώς μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή:

Δελτίο τύπου
Η Michelin, με μεγάλη χαρά, ανακοινώνει ότι και το 2019 θα υποστηρίξει ως Χρυσός Χορηγός τα Power Days που διοργανώνει το Halaris Bike Center, στο Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών.

Στις 4-5 Μαΐου και στις 21-22 Σεπτεμβρίου, οι φίλοι της μοτοσυκλέτας μπορούν να ζήσουν την εμπειρία των μοναδικών συγκινήσεων που προσφέρει ο μηχανοκίνητος αθλητισμός, κατά τη διάρκεια των Power Days, που μετρούν ήδη 9 χρόνια επιτυχημένων διοργανώσεων.

Η Michelin θα δηλώσει το παρόν στα Power Days, με τη μοναδική γκάμα των προϊόντων της που κερδίζουν, ενώ θα προσφέρει και εξειδικευμένες τεχνικές συμβουλές στους συμμετέχοντες, βοηθώντας τους να επιτύχουν τους καλύτερους χρόνους γύρου.

Οι φίλοι της μοτοσυκλέτας μπορούν να δουν τους όρους και τις προϋποθέσεις και να δηλώσουν συμμετοχή στα Power Days, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.track-day.gr/mainpage/

"Στη Michelin, διαρκής μας δέσμευση είναι να διευκολύνουμε την πρόσβαση των φίλων της μοτοσυκλέτας και του απλού κοινού σε δραστηριότητες του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Τα Power Days αποτελούν μια μοναδική ευκαιρία να έρθουμε κοντά με όσους μοιράζονται το ίδιο πάθος με εμάς για τη μοτοσυκλέτα και είμαστε πολύ χαρούμενοι που και φέτος θα είμαστε εκεί, μαζί με τη δυναμική μας γκάμα αγωνιστικών ελαστικών", δήλωσε ο Ντίνος Πετρής, Commercial & Product Marketing Manager για τα προϊόντα 2 Τροχών στη Michelin Ελλάδας.

CFMOTO – Κερδίζει για πρώτη φορά βραβείο Red Dot Award με το 800NK

Σημαντική διάκριση για την CFMOTO η οποία κάνει ντεμπούτο στον δημοφιλή αυτό θεσμό
motomag CFMOTO – Κερδίζει για πρώτη φορά βραβείο Red Dot Award με το 800NK
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

25/4/2024

H CFMOTO για πρώτη φορά στην ιστορία της στα βραβεία σχεδιασμού Red Dot Design Awards, είδε μοτοσυκλέτα της και συγκεκριμένα το 800ΝΚ να αποσπά βραβείο σχεδιασμού στην κατηγορία Red Dot Award: Product Design 2024.

Πιο συγκεκριμένα το 800ΝΚ βραβεύτηκε για τον design του, ενώ για πρώτη φορά είδαμε μεγάλη κινεζική μοτοσυκλέτα να κερδίζει βραβείο στον δημοφιλή αυτό θεσμό. Αυτή η διάκριση αποτελεί διεθνή αναγνώριση για την ομάδα σχεδιασμού της CFMOTO και για το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης ενώ το ότι συνέπεσε με τα 35 χρόνια από τότε που ιδρύθηκε η CFMOTO έφερε ακόμη περισσότερα χαμόγελα στην εταιρεία με έδρα την Hangzhou.

Το ΝΚ800 έχει σχεδιαστεί στην Ιταλία από το Modena 40 studio του Carles Solsona, ενώ στην καρδιά του βρίσκεται ο δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας του 790 Duke με τους 95 ίππους -και σε έκδοση Α2-, που κατασκευάζεται από τη CFMOTO στο εργοστάσιο του Hangzou.

O Carles Solsona, Διευθυντής σχεδιασμού της CFMOTO δήλωσε: "Η κατάκτηση του βραβείου Red Dot είναι ένα σπουδαίο αποτέλεσμα για όλη την ομάδα. Το 800NK είναι ένα από τα προϊόντα της CFMOTO που ενσαρκώνει καλύτερα τις βασικές αξίες της μάρκας μας: σχεδιασμός, τεχνολογία, απόδοση. Αυτό το επίτευγμα είναι ένας πολύ καλός τρόπος να γιορτάσουμε την 35η επέτειο της εταιρείας μας, καθώς και να αναγνωρίσουμε τη δέσμευση και την ανάπτυξη της δικής μας σχεδιαστικής φιλοσοφίας που προορίζεται για μια παγκόσμια αγορά".

CFMOTO – Κερδίζει για πρώτη φορά βραβείο Red Dot Award με το 800NK
Ετικέτες