Harley-Davidson – Ακόμη πιο στενή συνεργασία με την Dr. Jekill & Mr. Hyde στον τομέα των εξατμίσεων [VIDEO]

Πλέον σε όλα τα μοντέλα και όχι μόνο στο Nightster
motomag Harley-Davidson – Ακόμη πιο στενή συνεργασία με την Dr. Jekill & Mr. Hyde στον τομέα των εξατμίσεων [VIDEO]
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

18/4/2024

Η εταιρεία Dr. Jekill & Mr. Hyde με έδρα την Ολλανδία ειδικεύεται στις aftermarket εξατμίσεις με ηλεκτρονικά ελεγχόμενη βαλβίδα που ελέγχει τη στάθμη ήχου που βγαίνει από το τελικό. Έτσι ο αναβάτης με το πάτημα ενός κουμπιού μπορεί να μειώσει ή να αυξήσει τον θόρυβο και την απόδοση της μοτοσυκλέτας του ανάλογα με το περιβάλλον στο οποίο οδηγεί.

Η Harley-Davidson η οποία ήδη έχει δεσμούς με την Dr. Jekill & Mr. Hyde έκανε γνωστό πως θα συνεργαστεί ακόμη πιο στενά με την εταιρεία από την Ολλανδία ώστε να προσφέρει στους πελάτες της τις καινοτόμες τεχνολογίες όσον αφορά στον τομέα των εξατμίσεων.

Harley-Davidson – Ακόμη πιο στενή συνεργασία με την Dr. Jekill & Mr. Hyde στον τομέα των εξατμίσεων [VIDEO]

Από εδώ και στο εξής όλοι οι εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι της Harley-Davidson σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική θα δύναται να πωλούν τα προϊόντα εξάτμισης Dr. Jekill & Mr. Hyde ως επίσημο προϊόν aftermarket σε όλα τα μοντέλα της εταιρείας από το Milwaukee.

Ετικέτες

Royal Enfield Motoverse 2025 - Το δικό της Μοτοσύμπαν γιόρτασε η εταιρεία [Videos]

Το τριήμερο φεστιβάλ μοτοσυκλέτας της RE - Έγινε στην Goa της Ινδίας
Royal Enfield Motoverse 2025
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

1/12/2025

Το Motoverse είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ μοτοσυκλέτας που διοτργάνωσε φέτος η Royal Enfield, η οποία βάζει το δικό της λιθαράκι στην δημιουργία κουλτούρας γύρω από τη μοτοσυκλέτα στην Ινδία. Δεν είναι μόνο οι Κινέζοι που χτίζουν με γοργούς ρυθμούς δίτροχη κουλοτούρα. Το κάνουν αυτό και οι Ινδοί με τη Royal Enfield να πρωτοστατεί με το τριήμερο φεστιβάλ Motoverse στο οποίο παραβρέθηκαν περισσότεροι από 40.000 αναβάτες και φίλοι των δύο τροχών από όλο τον κόσμο και σύμφωνα με την RE το φετινό Motoverse ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στην Goa, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις νέων μοντέλων και να εξερευνήσουν την γκάμα προϊόντων και αξεσουάρ της εταιρείας. Διοργανώθηκαν επίσης εκθέσεις custom μοτοσυκλετών αλλά και εκπαιδευτικά workshops όπου μηχανικοί και αναβάτες μοιράστηκαν τις γνώσεις τους σχετικά με τη συντήρηση και την επισκευή μοτοσικλετών με τους συμμετέχοντες να αποκομίζουν πολύτιμη γνώση που θα τους βοηθήσει στα ταξίδια τους.

Royal Enfield Motoverse 2025

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν και ο εκτελεστικός πρόεδρος του μητρικού Eicher Group, Siddhartha Lal, όπως και ο Govindarajan Balakrishnan, διευθύνοντας σύμβουλος της Royal Enfield, οι οποίοι αναμείχθηκαν με το πλήθος ως απλοί μοτοσυκλετιστές.

Στο Motoverse παρόντες ήταν και αναβάτες που έχουν ταξιδέψει με Royal Enfield (όπως ο Nick Sanders), οι οποίοι μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους με το κοινό παρακινώντας με τα ταξίδια τους και άλλους αναβάτες να ξεκινήσουν τις δικές τους περιπέτειες. Η μουσική και η διασκέδαση συμπλήρωσαν την εμπειρία, με ζωντανές συναυλίες, σε έναν χώρο όπου πραγματοποιήθηκαν επίσης αγώνες flat track και μοτοποδόσφαιρου (!), ενώ υπήρχε ακόμη και Γύρος του Θανάτου! Δείτε στιγμιότυπα από κάθε ημέρα του Motoverse στα videos που ακολουθούν.