Hippo Rent - Ζητείται υπάλληλος εξυπηρέτησης πελατών

Σταθερός μισθός με έξτρα τις υπερωρίες και τα σαββατοκύριακα
Hipporent
Από το

motomag

13/9/2023

Ζητείται υπάλληλος εξυπηρέτησης πελατών από τη HIPPO Rent, θυγατρική εταιρεία ενοικίασης δίκυκλων οχημάτων της MUVUS με έδρα το Κουκάκι.

Ακολουθεί η περιγραφή της θέσης εργασίας:

  • Διεκπεραίωση διαδικασιών κράτησης, ενοικίασης και παραλαβής των δίκυκλων
  • Τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών & ενδιαφερομένων
  • Ηλεκτρονική επικοινωνία με πελάτες (Email, Facebook, Instagram, Messenger)
  • Καταχώριση στοιχείων στο ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων
  • Έκδοση αποδείξεων και χειρισμός POS
  • Ωράριο Εργασίας κυλιόμενο, με 8ωρο εντός του ωραρίου 9 πμ-9 μμ.
  • Κατά την τουριστική περίοδο, όταν προκύπτει ανάγκη, να μπορεί να πραγματοποιεί κάποιες υπερωρίες και να εργάζεται Σαββατοκύριακα.

Απαραίτητα προσόντα υποψηφίου (ανεξαρτήτως φύλου):

  • Πολύ καλή γνώση Ελληνικών & Αγγλικών,
  • Δίπλωμα οδήγησης μοτοσυκλετών οπωσδήποτε Α2, ιδανικά Α
  • Να είναι κοινωνικός και επικοινωνιακός
  • Βασικές γνώσεις δίκυκλων
  • Παρέχεται σταθερός μισθός, με έξτρα τις υπερωρίες και τα σαββατοκύριακα.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος στο [email protected]

N. Δημητρακοπούλου 116, 117 41, Κουκάκι, Αθήνα

Τηλέφωνα: 210 92 13 608, 6980 599 951

Ετικέτες

MotoGP: Συνεργασία με SHARK για νέα σειρά κρανών με το λογότυπό τους το 2026

Η γνωστή εταιρεία SHARK συμμαχεί με τα MotoGP για την δημιουργία επίσημης σειράς κρανών του παγκοσμίου πρωταθλήματος
MotoGP SHARK Helmets
Από τον

Φίλιππο Σταυριδόπουλο

26/11/2025

Η SHARK και τα MotoGP ανακοίνωσαν την συνεργασία τους, παρουσιάζοντας την πρώτη επίσημη συλλογή κρανών MotoGP που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2026, μια κίνηση που ενισχύει τη θέση της SHARK στον κορυφαίο θεσμό των δύο τροχών, φέρνοντας στους αναβάτες κράνη κατασκευασμένα με τεχνολογία που εξελίχθηκε σε ακραίες αγωνιστικές συνθήκες.

Η SHARK, με ρίζες στα γαλλικά paddock από το 1989 και 79 παγκόσμιους πρωταθλητές στο ενεργητικό της, ενισχύει την παρουσία της στα MotoGP όπου ήδη εκπροσωπείται από τους Johann Zarco και Raul Fernandez. Η νέα σειρά κρανών, σχεδιασμένη στη Μασσαλία, αξιοποιεί την τεχνολογία που η εταιρεία εξελίσσει μέσα στις πίστες: σύνθετα υλικά, αεροδυναμική βελτιστοποίηση και αφοσίωση στην προστασία.

Τα MotoGP, ως κορυφαίο πρωτάθλημα μοτοσυκλετών παγκοσμίως, αποτελεί ιδανικό συνεργάτη με 22 πίστες σε 5 ηπείρους και συνεχής τεχνολογική εξέλιξη σε αεροδυναμική, ηλεκτρονικά και ασφάλεια.

Η συλλογή SHARK x MotoGP θα περιλαμβάνει δύο Aeron GP FIM #2 πιστοποιημένα με το νέο πρότυπο FIM 2026, ένα Aeron χωρίς το A2S spoiler, καθώς και τα ολοκαίνουργια Skwal Cup και Skwal Jet Cup. Πρόκειται για κράνη που κουβαλούν αγωνιστικό DNA, αλλά προορίζονται για καθημερινή αστική χρήση από όλους τους αναβάτες.

Ο CEO της Dorna, Carmelo Ezpeleta, χαρακτήρισε τη συλλογή "σύμβολο ανάπτυξης και πάθους", ενώ ο CEO της 2Ride (μητρική εταιρεία γνωστών brands όπως SHARK, NOLAN, SEGURA, BERING, και CAIRN) Christophe Merkel, τόνισε ότι η σειρά αντανακλά τις αξίες και των δύο μερών, φέρνοντας τεχνολογία από τα MotoGP στο δρόμο.

Η συνεργασία θα διαρκέσει από το 2026 έως το τέλος του 2028, σηματοδοτώντας μια τριετία τεχνολογικής και εμπορικής σύμπραξης, κυρίως το δεύτερο για να είμαστε ειλικρινείς. Το διαδικτυακό κατάστημα των MotoGP πηγαίνει πολύ καλά και για να συνεχίσει θα πρέπει να εμπλουτίζεται με προϊόντα. Ένα δικό τους κράνος, είναι κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση χωρίς κάποια άλλη επιρροή στο καθαυτό κομμάτι των αγώνων.