Hippo Rent - Ζητείται υπάλληλος εξυπηρέτησης πελατών

Σταθερός μισθός με έξτρα τις υπερωρίες και τα σαββατοκύριακα
Hipporent
Από το

motomag

13/9/2023

Ζητείται υπάλληλος εξυπηρέτησης πελατών από τη HIPPO Rent, θυγατρική εταιρεία ενοικίασης δίκυκλων οχημάτων της MUVUS με έδρα το Κουκάκι.

Ακολουθεί η περιγραφή της θέσης εργασίας:

  • Διεκπεραίωση διαδικασιών κράτησης, ενοικίασης και παραλαβής των δίκυκλων
  • Τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών & ενδιαφερομένων
  • Ηλεκτρονική επικοινωνία με πελάτες (Email, Facebook, Instagram, Messenger)
  • Καταχώριση στοιχείων στο ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων
  • Έκδοση αποδείξεων και χειρισμός POS
  • Ωράριο Εργασίας κυλιόμενο, με 8ωρο εντός του ωραρίου 9 πμ-9 μμ.
  • Κατά την τουριστική περίοδο, όταν προκύπτει ανάγκη, να μπορεί να πραγματοποιεί κάποιες υπερωρίες και να εργάζεται Σαββατοκύριακα.

Απαραίτητα προσόντα υποψηφίου (ανεξαρτήτως φύλου):

  • Πολύ καλή γνώση Ελληνικών & Αγγλικών,
  • Δίπλωμα οδήγησης μοτοσυκλετών οπωσδήποτε Α2, ιδανικά Α
  • Να είναι κοινωνικός και επικοινωνιακός
  • Βασικές γνώσεις δίκυκλων
  • Παρέχεται σταθερός μισθός, με έξτρα τις υπερωρίες και τα σαββατοκύριακα.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος στο [email protected]

N. Δημητρακοπούλου 116, 117 41, Κουκάκι, Αθήνα

Τηλέφωνα: 210 92 13 608, 6980 599 951

Ετικέτες

EICMA: SYM Arctic Route - Παγκόσμια προβολή στο ταξίδι του Κωνσταντίνου Μητσάκη με το SYM ADXTG

Στο περίπτερο της SYM Global εκτίθεται το συγκεκριμένο scooter, και η περιγραφή του ταξιδιού με κείμενα και φωτογραφίες
SYM ADXTG - Το ταξίδι του Κ. Μητσάκη προβάλλεται στην EICMA
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

7/11/2025

Διεθνής αναγνώριση για το επικό ταξιδιωτικό 20.000 χιλιομέτρων του Κωνσταντίνου Μητσάκη που έγινε με SYM ADXTG 400 στον αρκτικό κύκλο, αφού στο περίπτερο της SYM Global στην EICMA αναλύεται το ταξίδι με κείμενα και φωτογραφίες, και εκτίθεται το συγκεκριμένο scooter με το οποίο ο συνεργάτης του ΜΟΤΟ πραγματοποίησε ένα ακόμη επικό ταξιδιωτικό εγχείρημα, από αυτά που μας έχει συνηθίσει, το οποίο διαβάσατε σε συνέχειες στο site του περιοδικού.

Ο Κωνσταντίνος Μητσάκης γράφει: “Νιώθω ιδιαίτερα περήφανος και ευτυχισμένος, αφού είναι η πρώτη φορά που μετά από ένα συναρπαστικό ταξίδι 20.000 χλμ. στους δρόμους της Βόρειας Αμερικής το ταξίδι μου εκτίθεται στην διάσημη έκθεση EICMA στο Μιλάνο. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ελληνική αντιπροσωπεία της SYM Greece και στην SYM Motor Global που με τιμήσανε με αυτή την παγκόσμια διάκριση και αναγνώριση. Επίσης, ευχαριστώ θερμά τους χορηγούς και υποστηριχτές που συμμετείχαν στο ταξιδιωτικό εγχείρημα SYM ARCTIC ROUTE 2025.”

Κάπως έτσι, ένας Έλληνας αναβάτης και η ελληνική αντιπροσωπεία της SYM που πίστεψε σε αυτόν, αναγνωρίζονται σε παγκόσμιο επίπεδο, δείχνοντας με τον πιο πειστικό τρόπο τις δυνατότητες του νέου scooter της εταιρείας από την Ταϊβάν.