Honda Crossrunner : αλλαγές στοιχείων

Από το

Μαύρο Σκύλο

27/1/2011

Μια λιτή ανακοίνωση από το επίσημο δημοσιογραφικό site της η Honda διόρθωσε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Crossrunner. Η καινούρια μοτοσυκλέτα της εταιρείας με τον V4 κινητήρα του VFR800 θα έχει τελικά διαφορετικές διαδρομές στις αναρτήσεις της. Αντί για 165 χιλιοστά εμπρός και 145 πίσω που είχαν ανακοινωθεί αρχικά στην παρουσίασή της στην Eicma στο Μιλάνο, μετά την τροποποίηση απομένουν 108 χιλιοστά για τον εμπρός και 119 για τον πίσω. Η διαδρομή του μπροστινού τροχού είναι ακριβώς ίδια με αυτήν του VFR800 ενώ του πίσω εμφανίζεται ένα χιλιοστό μικρότερη για το Crossrunner. Με αυτές τις διαδρομές στις αναρτήσεις που ανακοινώθηκαν, πλέον το Crossrunner μοιάζει ακόμη περισσότερο με μια μοτοσυκλέτα δρόμου με θέση οδήγησης από τις on off και λιγότερο με μια μοτοσυκλέτα που θέλει να είναι Adventure.

Kove 800X Rally: Νέα μειωμένη τιμή κατά 700 ευρώ! Φουντώνει ο ανταγωνισμός στην κατηγορία

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Kove ρίχνει την τιμή της ελαφρύτερης και πιο χωματερής έκδοσης κοντά στα οκτώ χιλιάρικα
Kove 800X Rally
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

12/6/2026

Είναι η ελαφρύτερη εκδοχή της ελαφρύτερης adventure της κατηγορίας της και πλέον ανταγωνίζεται και τη φθηνότερη.

Ο λόγος για την Kove 800X Rally, η οποία έχει νέα τιμή 8.195 ευρώ, μειωμένη κατά 700 ευρώ από τα 8.895 που ζητούσε ως σήμερα.

Η Rally έκδοση διαχωρίζει τη θέση της από τις υπόλοιπες της οικογένειας – 800Χ Pro, 800X Touring -–με το χαμηλότερο βάρος όλων στα 165 κιλά χωρίς καύσιμο, αλλά και με σχεδίαση και εξοπλισμό πιο καλά στοχευμένο για εκτός δρόμου περιπέτειες, όπως υποδηλώνεται από αριθμούς όπως τα 270 χιλιοστά διαδρομής του πιρουνιού και τα 293 χιλιοστά ελάχιστης απόστασης από το έδαφος.

Με τη νέα της τιμή πλέον η οικογένεια 800X έχει το βασικό μοντέλο Pro κάτω από το ψυχολογικό όριο των οκτώ χιλιάδων στα 7.995, μετά η ανανεωμένη έκδοση 800X Pro Up και η Rally με 8.195 και η ακριβότερη της φαμίλιας, 800X Touring, με 8.495.

Ετικέτες