Honda: Οργανωτικές αλλαγές

Από το

Μαύρο Σκύλο

31/1/2011

Όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου, ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη συνεχίζοντας τις προσπάθειες για εκσυγχρονισμό και ανάπτυξη των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του, ανακοινώνει την παρακάτω οργανωτική αλλαγή.

Από τις 2 Ιανουαρίου 2011 ο κ. Κανατάς Δημήτριος, μέχρι πρότινος sales manager του κλάδου επιβατικών Honda, αναλαμβάνει τη θέση του sales manager του κλάδου δικύκλων Honda. Τόσο η επιστημονική του κατάρτιση, όσο και η μακροχρόνια επαγγελματική εμπειρία σε αντίστοιχες πολυεθνικές εταιρείες της αυτοκίνησης, εγγυώνται μια επιτυχημένη πορεία στα νέα του καθήκοντα.

Συμμορία Άγγλων έκλεψε δίκυκλα αξίας 1 εκατομμυρίου – Προδόθηκαν από την επίδειξη στα social media [Video]

Η αστυνομία δεν μπορούσε να τους πιάσει επί έναν χρόνο, αλλά οι τέσσερις κακοποιοί προδόθηκαν μόνοι τους
thieves
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

6/7/2026

Σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του 2025 οι Marshall Thomas, Sonnie Davies, Cameron Stevens και Brandon Carter, ηλικίας 18, 20, 22 και 22 αντιστοίχως, τρομοκρατούσαν την περιοχή του Bristol στην Αγγλία κλέβοντας πανάκριβες μοτοσυκλέτες μέσα μεσημέρι, ακόμη και σε πολυσύχναστα κεντρικά σημεία, υπό την απειλή βίας.

Η λεία τους εκτιμάται πως κυμαίνεται μεταξύ 600.000 και 1 εκατομμυρίου λιρών Αγγλίας, ενώ οι αστυνομικές αρχές δεν είχαν καν καταφέρει να συνδέσουν όλες τις κλοπές τους, ούτε φυσικά είχαν πλησιάσει καν κοντά στο να τους πιάσουν.

Η αρχή του τέλους οφείλεται καθαρά στην ανοησία των κλεφτών, οι οποίοι πλημμύριζαν ο TikTok με βίντεο που κοκορεύονταν για τις μοτοσυκλέτες που είχαν κλέψει, ενώ με αρκετές από αυτές γύριζαν άλλα βίντεο με σούζες, επιταχύνσεις κ.ο.κ.

Σε αυτό το σημείο τράβηξαν την προσοχή των αρχών, με τους αστυνομικούς να αρχίζουν να συνδέουν τις διάφορες κλοπές μεταξύ τους και να καταλήγουν στα μέλη της σπείρας αυτής.

Οι κλοπές έγιναν από τους τρεις εκ των τεσσάρων συλληφθέντων, καθώς ο Davies μπλέχτηκε μαζί τους για άλλον λόγο. Συγκεκριμένα, μαζί με τους Thomas και Carter είχαν απαγάγει και βασανίσει έναν 15χρονο επειδή πίστευαν πως τους είχε κλέψει ένα από τα κλεμμένα δίκυκλα, ενώ ο Thomas προσέθεσε και κατοχή και εμπορία ναρκωτικών στο δικό του κατηγορητήριο.

Οι τέσσερις κακοποιοί συνελήφθησαν τελικώς και, χάρη στα πειστήρια που οι ίδιοι προσέφεραν τις αρχές μέσω των αναρτήσεών τους στο Διαδίκτυο, καταδικάστηκαν σε ποινές φυλάκισης από 10 χρόνια ο Thomas, 8 ο Carter και από 3 οι Stevens και Davies.