Hooligan Class από την Harley Davidson Athena (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Dirt Fest στις 30 Ιουνίου
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

27/6/2018

Η Harley-Davidson® Athena παρουσιάζει το Hooligan Class

Στο Dirt Fest στις 30 Ιουνίου

 

Η κακοκαιρία μας ανάγκασε να αναβάλουμε το Gent’s Sand Race αλλά μας σκληραγώγησε και μας έδωσε την ευκαιρία να το αναβαθμίσουμε σε Hooligan Class, το οποίο θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο 30 Ιουνίου στο πλαίσιο του Dirt Fest.

To Hooligan Class είναι για περιπετειώδεις αναβάτες με μοτοσικλέτες με 2 ή περισσότερους κυλίνδρους και με >750cc.

Δείτε εδώ τι έγινε την τελευταία φορά που μπήκαν τα Harley-Davidsonστο χώμα.

Το  Zulap Crew και η RedBull σας προσκαλούν σε μια βραδιά πλαγιολίσθησης, στις 30 Ιουνίου στο RidingSchool στα Κιούρκα.

 Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να εξοικειωθούν με την οδήγηση σε οβάλ πίστα υπό τις συμβουλές των εκπαιδευτών του Riding School, χωρισμένοι σε κατηγορίες ανάλογα με τη μοτοσυκλέτα που θα οδηγούν, αλλά και να λάβουν μέρος στις νυχτερινές head-to-head μάχες.

Για φέτος θέλουμε να γνωριστούμε με όλους εσάς που σας συγκινεί η ιδέα του dirttrack, να προπονηθούμε μαζί σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον και γενικά να περάσουμε μια βραδιά γλιστρώντας πάνω στις μοτοσυκλέτες που αγαπάμε υπό τα βλέμματα των φίλων μας.

Παράλληλα με τα workshops και την προπόνηση, στο Dirt Fest θα υπάρχει 

- υπαίθριο παζάρι μεταχειρισμένων ρούχων/αξεσουάρ/ανταλακτικών μοτοσυκλέτας, μια καλή ευκαιρία να αδειάσετε τις αποθήκες σας (ή να γεμίσετε καινούριες..) 

YamahaJuniorAcademy για τα πρώτα μοτοσυκλετιστικά βήματα των μικρών μας φίλων

- food & drinks service από το Rey Pablo

- Μουσικές από το Red Bull jeep & τον DJ Riskokindinos

 Η είσοδος για τους θεατές είναι δωρεάν από τις 16:00 και μετά, ενώ για όσους θέλουν να οδηγήσουν, οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ήδη ξανα ανοίξει στο goo.gl/zSgvit

 

Με την ευγενική υποστήριξη των

C-RacerThe Real IntellectualsRider's Shop, SilkBastards

Συνεργάτες επικοινωνίας

RISE, Athens Voice, MOTO, bikeit.gr, 2wo.gr, caferacercult.gr

Έπιασαν την Ελεωνόρα Ζουγανέλη με Vespa πάνω από το όριο αλκοόλ

Εξαιρετικά χαμηλά το όριο με τον νέο ΚΟΚ
Έπιασαν την Ελεωνόρα Ζουγανέλη με Vespa πάνω από το όριο αλκοόλ
Από το

motomag

12/12/2025

Εξαιρετικά χαμηλά είναι τα όρια πλέον με τον νέο ΚΟΚ και με τον σχολαστικό έλεγχο που γίνεται τώρα στην αρχή -με την εμπειρία να μας λέει πως μετά από κάθε αλλαγή έτσι κάνουν για λίγο καιρό- περισσότερες ειδήσεις θα έρχονται για επώνυμους που οδηγούν δίκυκλα.

Αυτή τη φορά ήταν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη που ξημερώματα σήμερα της έγινε έλεγχος σε μπλόκο της Σταδίου και στην μέτρηση φάνηκε 0,15mg/l ποσότητα αλκοόλ. Στην επανάληψη λίγη ώρα αργότερα το όργανο μέτρησης έδειξε 0,10mg/l που είναι ακριβώς το όριο στα δίκυκλα, ισοδυναμώντας με ένα μικρό ποτήρι μπύρας και για αυτό της αφαιρέθηκε το δίπλωμα οδήγησης για 60 ημέρες, επιβλήθηκε πρόστιμο 350 Ευρώ και ακινητοποίηση της Vespa.

Αυτό σημαίνει πως πρακτικά ο νέος ΚΟΚ καθιστά μηδενική την ανοχή στο αλκοόλ για τις μοτοσυκλέτες.

Ένα μέτρο ιδιαίτερα αυστηρό.