Husqvarna 401 Svartpilen 2023 – 500 ευρώ φτηνότερο και δώρο το μαγνητικό tank bag

Με άμεση ισχύ και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων
motomag Husqvarna 401 Svartpilen 2023 – 500 ευρώ φτηνότερο και δώρο το μαγνητικό tank bag
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

20/2/2024

Η τελευταία προωθητική ενέργεια της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ αφορά το μοντέλο Husqvarna Svartpilen 401 2023 το οποίο με την μείωση των 500 ευρώ τιμάται πλέον στα 6.080 ευρώ, ενώ όσοι προχωρήσουν στην απόκτηση του συγκεκριμένου μοντέλου θα πάρουν δώρο και το μαγνητικό tank bag από τον κατάλογο αξεσουάρ της Husqvarna.

Καθώς η Husqvarna προχωρά σε σημαντική ανανέωση στο μονοκύλινδρo Svartpilen 401 το 2024 η προωθητική ενέργεια που έχει άμεση ισχύ και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αποκτήσει κάποιος σε μειωμένη τιμή ένα μοντέλο το οποίο είναι από τις καλύτερες προτάσεις για τους χρήστες της Α2 κατηγορίας διπλωμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο επίσημο δίκτυο συνεργατών Husqvarna.

Ετικέτες

BMW F 450 GS: Σπάει τις τιμές από τώρα! Από 6.590€ στην Ελλάδα μέχρι Δεκέμβριο 2025!

Ο πόλεμος τιμών ξεκίνησε νωρίς!
BMW F 450 GS πόλεμος τιμών
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

11/11/2025

Ανακοινώσαμε την τιμή του νέου BMW F 450 GS στα 7.090 Ευρώ, λίγες ημέρες πριν αυτή παρουσιαστεί επίσημα στην EICMA και έχουμε ήδη την πρώτη έκπτωση που φέρνει το μαγευτικό 6άρι μπροστά, αφαιρώντας 500€ για όποιον παραγγείλει από τώρα και έως τον Δεκέμβριο.

Η τιμή της βασικής έκδοσης στα 7.090€ παραμένει ως έχει, είναι η σωστή, όμως υπάρχει προωθητική ενέργεια της BMW που κόβει οριζόντια 500 Ευρώ από κάθε μοτοσυκλέτα και σκούτερ της γκάμας αν η παραγγελία γίνει μέχρι 31 Δεκεμβρίου.

Αν και σημαντικό ποσό, έχει μικρό αντίκτυπο στην αγορά ενός M1000XR, για παράδειγμα, και ταυτόχρονα δημιουργεί σημαντική διαφορά στην μικρή, Made in India, BMW F 450 GS, ιδιαίτερα τώρα που ο ανταγωνισμός στην κατηγορία της είναι ότι πιο πολεμικό υπάρχει στην αγορά της μοτοσυκλέτας.

Βέβαια, όπως συμβαίνει με ΚΑΘΕ νέα BMW, όποιος παραγγείλει την βασική έκδοση θα περιμένει αρκετά, γιατί θα ανήκει στην μειοψηφία. Για να ικανοποιήσει την ζήτηση η BMW θα φέρει στην Ελλάδα την πρώτη παρτίδα αποτελούμενη μόνο από την έκδοση Trophy η οποία έχει Τελική Προτεινόμενη Λιανική Τιμή με Φόρους 7.929,99 € χωρίς τις ζάντες με τις οποίες εμφανίστηκε στην EICMA. Αυτό σημαίνει πως αντίστοιχα μειώνεται και εκεί η τιμή για όποιον παραγγείλει εντός του έτους. Χαρακτηριστικό είναι πως όσες προπαραγγελίες έχουν μπει μέχρι στιγμής, είναι όλες για την Trophy.

Η προωθητική αυτή ενέργεια έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο σε αυτή την κατηγορία που ενώ δεν είχε πολλούς εκπροσώπους μέχρι πριν από λίγα χρόνια, πλέον θα φτάσει τα 15 μοντέλα που μπορούν να γίνουν και περισσότερα, αν ανοίξει κανείς λίγο ακόμη το εύρος κυβισμού.

Το BMW F 450 GS αναμένεται στην Ελλάδα μετά το Πάσχα 2026.

 

Ετικέτες