Η Daytona στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας με πέντε μοντέλα στην κατηγορία A1

Πληθώρα μοντέλων από την Daytona στα 125 κυβικά
motomag Η Daytona στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας με πέντε μοντέλα στην κατηγορία A1
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

8/4/2024

Η Daytona θα συμμετάσχει στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας που θα διεξαχθεί από τις 10 έως τις 14 Απριλίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, με τους επισκέπτες να έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τα Virtus 125, Ares 125 GT, Trevis 125, Orama 125 και Flert 125.

Το κοινό εκτός από τα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας θα μπορεί να δει και τα πέντε μοντέλα της Daytona Virtus 125, Ares 125 GT, Trevis 125, Orama 125, Flert 125 και να μάθει όλες τις λεπτομέρειες για τα scooter της A1 κατηγορίας.

Η Έκθεση Μοτοσυκλέτας στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo θα είναι ανοικτή για τους επισκέπτες την Τετάρτη 10 Απριλίου έως και την Παρασκευή 12 Απριλίου από τις 14:00 έως τις 21:00 και το Σάββατο 13 Απριλίου και την Κυριακή 14 Απριλίου από τις 10:00 έως τις 21:00 το βράδυ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.moto-expo.gr

Daytona

 

H TVS προσπέρασε Hero και Honda στην πρωτιά της Ινδικής αγοράς τον Ιούνιο – Άνοδος 47% στις πωλήσεις της!

Ιστορική στιγμή για την TVS Motor Company στη μεγαλύτερη αγορά του κόσμου, αυτή της πατρίδας της
tvs
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

14/7/2026

Τον περασμένο μήνα, Ιούνιο, η TVS κατάφερε 565.417 πωλήσεις, επίδοση που μεταφράζεται σε άνοδο 47% συγκριτικά με τον ίδιο μήνα του 2025. Χάρη σε αυτήν, η ινδική εταιρεία και συνεργάτιδα της BMW κατέκτησε την πρωτιά της αγοράς της Ινδίας για τον Ιούνιο, καταφέρνοντας να αφήσει πίσω της δύο παραδοσιακές υπερδυνάμεις που μονίμως έχουν καπαρωμένες τις δύο πρώτες θέσεις στις ταξινομήσεις της χώρας, τις Hero (541.000 ταξινομήσεις) και Honda (528.000 ταξινομήσεις).

Καταλύτης σε αυτή τη μετεωρική άνοδο κατά τον έκτο μήνα του 2026 ήταν οι εξαγωγές 154.000 δικύκλων, τιμή που αναλογεί σε κάτι λιγότερο από το τριπλάσιο (2,9 για την ακρίβεια) του αθροίσματος των εξαγωγών των Hero και Honda!

Η TVS εμφανίζει πολύ δυνατές επιδόσεις στην Αφρική, στη Λατινική Αμερική και στις ασιατικές αγορές, ενώ η επέκτασή της στην Ευρώπη, που έχει ξεκινήσει τον τελευταίο χρόνο, αναμφίβολα θα ενισχύσει περαιτέρω τις εξαγωγές της. Θυμίζουμε πως φέτος η TVS εξασφάλισε πρόσβαση και στην ελληνική αγορά μέσω της Muvus (CFMOTO, Royal Enfield).

Ατμομηχανή της TVS είναι δίχως άλλο η οικογένεια μοντέλων Apache, η οποία περιλαμβάνει επτά μοτοσυκλέτες σε τρεις κατηγορίες – πέντε γυμνά RTR, τη supersport RR 310 (με τον κινητήρα των ανάλογων BMW) και την adventure RTX – καταφέρνοντας τον Ιούνιο να φτάσει σε ένα σημαντικό ορόσημο: 7 εκατομμύρια πωλήσεις σε 90 χώρες του κόσμου από το 2005 που λανσαρίστηκε για πρώτη φορά!

Η διαρκής ανάπτυξη της TVS Motor Company είχε οδηγήσει σε μια ένα πολύ σπουδαίο κατόρθωμα πριν μερικούς μήνες, όταν προσπέρασε τη Yamaha για να γίνει η τρίτη μεγαλύτερη κατασκευάστρια μοτοσυκλετών στον κόσμο το 2025!

 

Ετικέτες