Η DNA DCR-018 στον διαγωνισμό σχεδιασμού της Michelin!

Δίνουμε όλοι ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική μοτοσυκλέτα!
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

12/9/2019

Η Michelin επέλεξε την ελληνική μοτοσυκλέτα της DNA που κατασκευάστηκε από τον Μάριο και Ντίνο Νικολαΐδη ως μία από τις τέσσερις φιναλίστ του διαγωνισμού “Design your motorcycle”! 

 

Οι μοτοσυκλέτες που θα κερδίσουν την προτίμηση του κοινού θα έχουν μία θέση στο μεγάλο περίπτερο της Michelin στην EICMA! Αυτό σημαίνει πως πρέπει να ψηφίσουμε όλοι μας την μοτοσυκλέτα της DNA, ώστε οι επισκέπτες της EICMA και όλος ο κόσμος, να δει την ελληνική σημαία και το επίπεδο δουλειάς που μπορεί να γίνει στην Ελλάδα! Η σημασία αυτής της μοτοσυκλέτας είναι το επίπεδο δεξιοτεχνίας και μηχανολογικής ακρίβειας που επιδεικνύει και για αυτό ακριβώς τον λόγο, που λειτουργεί διαφημιστικά για όλη την χώρα και όχι μόνο για την DNA, θα πρέπει να βρίσκεται και φέτος στην EICMA. Για αυτό και πρέπει να ακολουθήσουμε όλοι μας την διαδικασία της ψηφοφορίας!

Η DCR-018 συνεχίζει να διαφημίζει τη χώρα μας σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς είναι η μοναδική μοτοσυκλέτα που εκπροσωπεί την κατηγορία “Bike to The Future”. Αντίπαλοί της είναι τρεις custom μοτοσυκλέτες που ανήκουν στις κατηγορίες Cruiser Style και Scrambler Vibes. Ο διαγωνισμός αυτός τρέχει διαδικτυακά στο επίσημο site της Michelin, όπου το κοινό μπορεί να μπει και να ψηφίσει. Απομένουν 28 ημέρες από σήμερα, σύμφωνα με την αντίστροφη μέτρηση του ηλεκτρονικού χρονόμετρου της ιστιοσελίδας, οπότε μπείτε τώρα στο https://designyourmotorcycle.michelin.co.uk/ και ψηφήστε την ελληνική συμμέτοχη που ανέτρεψε όλα τα κλισέ του customizing!

Η DNA θα έχει φυσικά το δικό της περίπτερο στην EICMA προωθώντας τα φίλτρα που κατασκευάζει. Ήταν για να τραβά τα βλέμματα στο περίπτερό της, που ξεκίνησε να ασχολείται με το customizing και εκεί παρουσίασε και την DCR-018 για πρώτη φορά. Έκτοτε η μοτοσυκλέτα αυτή έγινε εξώφυλλο και άρθρο σε πολλά περιοδικά, πέρα από το MOTO όπου παρακολουθείτε και τα μυστικά της κατασκευής της, και προσκαλέστηκε σε όλα τα μεγάλα σαλόνια. Φέτος η DNA δεν θα έχει στην EICMA κάποια από τις DCR που έχει κατασκευάσει, οπότε ο μόνος τρόπος να εκτεθεί στο κοινό η μοτοσυκλέτα με την ελληνική σημαία, είναι να κερδίσει στην ψηφοφορία της Michelin!

Μην παραλείψετε λοιπόν να ακολουθήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο ψηφίζοντας την DCR-018:

https://designyourmotorcycle.michelin.co.uk/

Ετικέτες

Έπιασαν την Ελεωνόρα Ζουγανέλη με Vespa πάνω από το όριο αλκοόλ

Εξαιρετικά χαμηλά το όριο με τον νέο ΚΟΚ
Έπιασαν την Ελεωνόρα Ζουγανέλη με Vespa πάνω από το όριο αλκοόλ
Από το

motomag

12/12/2025

Εξαιρετικά χαμηλά είναι τα όρια πλέον με τον νέο ΚΟΚ και με τον σχολαστικό έλεγχο που γίνεται τώρα στην αρχή -με την εμπειρία να μας λέει πως μετά από κάθε αλλαγή έτσι κάνουν για λίγο καιρό- περισσότερες ειδήσεις θα έρχονται για επώνυμους που οδηγούν δίκυκλα.

Αυτή τη φορά ήταν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη που ξημερώματα σήμερα της έγινε έλεγχος σε μπλόκο της Σταδίου και στην μέτρηση φάνηκε 0,15mg/l ποσότητα αλκοόλ. Στην επανάληψη λίγη ώρα αργότερα το όργανο μέτρησης έδειξε 0,10mg/l που είναι ακριβώς το όριο στα δίκυκλα, ισοδυναμώντας με ένα μικρό ποτήρι μπύρας και για αυτό της αφαιρέθηκε το δίπλωμα οδήγησης για 60 ημέρες, επιβλήθηκε πρόστιμο 350 Ευρώ και ακινητοποίηση της Vespa.

Αυτό σημαίνει πως πρακτικά ο νέος ΚΟΚ καθιστά μηδενική την ανοχή στο αλκοόλ για τις μοτοσυκλέτες.

Ένα μέτρο ιδιαίτερα αυστηρό.