Η DNA DCR-018 στον διαγωνισμό σχεδιασμού της Michelin!

Δίνουμε όλοι ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική μοτοσυκλέτα!
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

12/9/2019

Η Michelin επέλεξε την ελληνική μοτοσυκλέτα της DNA που κατασκευάστηκε από τον Μάριο και Ντίνο Νικολαΐδη ως μία από τις τέσσερις φιναλίστ του διαγωνισμού “Design your motorcycle”! 

 

Οι μοτοσυκλέτες που θα κερδίσουν την προτίμηση του κοινού θα έχουν μία θέση στο μεγάλο περίπτερο της Michelin στην EICMA! Αυτό σημαίνει πως πρέπει να ψηφίσουμε όλοι μας την μοτοσυκλέτα της DNA, ώστε οι επισκέπτες της EICMA και όλος ο κόσμος, να δει την ελληνική σημαία και το επίπεδο δουλειάς που μπορεί να γίνει στην Ελλάδα! Η σημασία αυτής της μοτοσυκλέτας είναι το επίπεδο δεξιοτεχνίας και μηχανολογικής ακρίβειας που επιδεικνύει και για αυτό ακριβώς τον λόγο, που λειτουργεί διαφημιστικά για όλη την χώρα και όχι μόνο για την DNA, θα πρέπει να βρίσκεται και φέτος στην EICMA. Για αυτό και πρέπει να ακολουθήσουμε όλοι μας την διαδικασία της ψηφοφορίας!

Η DCR-018 συνεχίζει να διαφημίζει τη χώρα μας σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς είναι η μοναδική μοτοσυκλέτα που εκπροσωπεί την κατηγορία “Bike to The Future”. Αντίπαλοί της είναι τρεις custom μοτοσυκλέτες που ανήκουν στις κατηγορίες Cruiser Style και Scrambler Vibes. Ο διαγωνισμός αυτός τρέχει διαδικτυακά στο επίσημο site της Michelin, όπου το κοινό μπορεί να μπει και να ψηφίσει. Απομένουν 28 ημέρες από σήμερα, σύμφωνα με την αντίστροφη μέτρηση του ηλεκτρονικού χρονόμετρου της ιστιοσελίδας, οπότε μπείτε τώρα στο https://designyourmotorcycle.michelin.co.uk/ και ψηφήστε την ελληνική συμμέτοχη που ανέτρεψε όλα τα κλισέ του customizing!

Η DNA θα έχει φυσικά το δικό της περίπτερο στην EICMA προωθώντας τα φίλτρα που κατασκευάζει. Ήταν για να τραβά τα βλέμματα στο περίπτερό της, που ξεκίνησε να ασχολείται με το customizing και εκεί παρουσίασε και την DCR-018 για πρώτη φορά. Έκτοτε η μοτοσυκλέτα αυτή έγινε εξώφυλλο και άρθρο σε πολλά περιοδικά, πέρα από το MOTO όπου παρακολουθείτε και τα μυστικά της κατασκευής της, και προσκαλέστηκε σε όλα τα μεγάλα σαλόνια. Φέτος η DNA δεν θα έχει στην EICMA κάποια από τις DCR που έχει κατασκευάσει, οπότε ο μόνος τρόπος να εκτεθεί στο κοινό η μοτοσυκλέτα με την ελληνική σημαία, είναι να κερδίσει στην ψηφοφορία της Michelin!

Μην παραλείψετε λοιπόν να ακολουθήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο ψηφίζοντας την DCR-018:

https://designyourmotorcycle.michelin.co.uk/

Ετικέτες

Liberty Media-MotoGP: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά των δικαιωμάτων του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος

Με επίσημη ανακοίνωση της Dorna και της Liberty Media
motoGP
Από τον

Φίλιππο Σταυριδόπουλο

4/7/2025

Η Liberty Media και η Dorna, η αποκλειστική κάτοχος των εμπορικών δικαιωμάτων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP, ανακοίνωσαν σήμερα ότι η Liberty Media ολοκλήρωσε την εξαγορά της Dorna.

Μετά την αδειοδότηση από την ευρωπαϊκή επιτροπή ήρθε και η ολοκλήρωση της συναλλαγής, η Formula One Group της Liberty Media αποτελείται πλέον από τις θυγατρικές της Formula 1, MotoGP, και Quint (εταιρεία διοργανώσεων αθλητικών και ψυχαγωγικών δρώμενων) και άλλες μειοψηφικές επενδύσεις.

Παρουσίαση με πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες του MotoGP έχει ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Liberty Media.

Η Liberty Media Corporation δραστηριοποιείται και κατέχει συμφέροντα στους τομείς των μέσων ενημέρωσης, του αθλητισμού και της ψυχαγωγίας. Οι επιχειρήσεις της αποδίδονται σε δύο κατηγορίες μετοχών παρακολούθησης: Formula One Group και Liberty Live Group.

Οι επιχειρήσεις και τα περιουσιακά στοιχεία που αποδίδονται στο Formula One Group και περιλαμβάνουν τις θυγατρικές Formula 1, MotoGP, Quint και άλλες μειοψηφικές επενδύσεις, ενώ οι επιχειρήσεις και τα περιουσιακά στοιχεία του Liberty Live Group περιλαμβάνουν το μερίδιο της Liberty Media στη Live Nation και άλλες μειοψηφικές επενδύσεις.