Γράφτηκε από: 
τον Μπάμπη Μέντη

Η Ducati πάει στο Luna Park

Γίνε αναβάτης MotoGP μέσω virtual reality

Η Ducati ήρθε σε συμφωνία με την εταιρεία Parques Reunidos που έχει στην κατοχή της το Mirabilandia ένα υπερσύγχρονο θεματικό πάρκο 850.000 τετραγωνικών μέτρων στην ευρύτερη περιοχή της Ravenna και μόλις μία ώρα μακριά από το εργοστάσιο της Ducati. Η Ισπανική εταιρία που διαχειρίζεται το Mirabilandia, ένα από τα μεγαλύτερα πάρκα του είδους του, με τον δεύτερο μεγαλύτερο τροχό στην Ευρώπη, υδάτινο κόσμο 10 εκταρίων και διαδρομές rollercoster που εκτείνονται σε 30 εκτάρια, ήρθε σε συμφωνία με την Ducati για την κατασκευή ενός θεματικού πάρκου 35.000 τετραγωνικών μέτρων. Σκοπός είναι οι επισκέπτες και τα παιδιά τους να μπορούν να βιώσουν την εμπειρία οδήγησης μιας Desmosedici των MotoGP όπως ακριβώς την ζει ο Dovi, και να γνωρίσουν διαδραστικά τα μοντέλα της Ducati.

Μαζί με τους υπερσύχρονους εξομοιωτές Virtual Reality, οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν από κοντά ιστορικές και σύγχρονες μοτοσυκλέτες της ιταλικής εταιρείας, να παρακολουθήσουν video, καθώς και να αγοράσουν ρούχα, αξεσουάρ και αναμνηστικά από το κατάστημα που θα υπάρχει εκεί. Πρόκειται για το πρώτο θεματικό πάρκο βασισμένο σε μοτοσυκλετιστική μάρκα.

Η είσοδος του Mirabilandia, με τα 47 θεματικά πάρκα 

 

Πρόκειται για το πρώτο στο είδος του πάρκο με θέμα την μοτοσυκλέτα και βασίζεται σαν ιδέα στο αντίστοιχο (αλλά πολύ πιο μεγάλο και εντυπωσιακό) θεματικό πάρκο της Ferrari στο Abu Dhabi.

Άποψη του πάρκου Mirabilandia: