Γράφτηκε από: 
τον Λάζαρο Μαυράκη

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε. στην μάχη κατά του κορωνοϊοιύ

Σημαντική προσφορά του Ομίλου

Η MOTOΔYNAMIKH A.E., η οποία μεταξύ άλλων αντιπροσωπεύει την Yamaha στην Ελλάδα,προσθέτει το όνομά της στην λίστα με τις εαιρείες που συμβάλλουν έμπρακτα και με όποιο μέσο διαθέτουν, στην μάχη κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο και που μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω, αναφέρονται οι λεπτομέρειες και ο τρόπος που η εταιρεία θέτει στην υπηρεσία της πολιτείας ένα στόλο οχημάτων, αλλά και τα μέτρα στα πλαίσια της εταιρικής ευθύνης που έχει λάβει:

 

Δελτίο τύπου

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ σύμμαχος στη μεγάλη προσπάθεια.

Στη ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ πιστεύουμε ότι η ανθρώπινη ζωή και υγεία αποτελούν την πρώτη και απόλυτη προτεραιότητα.

Συμμετέχουμε ενεργά στη μεγάλη προσπάθεια αντιμετώπισης αυτής της πρωτόγνωρης κρίσης συμβάλλοντας, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, ώστε αυτή να ξεπεραστεί όσο το δυνατόν συντομότερα και με τις μικρότερες συνέπειες για όλους.

Με ψυχραιμία και υπευθυνότητα αναδιατάξαμε από την πρώτη στιγμή τις δυνάμεις μας, προκρίνοντας την τηλεργασία για την πλειοψηφία των εργαζομένων μας, περιορίζοντας στις απολύτως απαραίτητες λειτουργίες τις δραστηριότητες λιανικής μας και υιοθετώντας αυστηρά μέτρα προστασίας για όσους εργαζομένους μας εξακολουθούν να δραστηριοποιούνται στους χώρους εργασίας.

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες μας ως ένας κορυφαίος πάροχος κίνησης (Yamaha, Porsche, Sixt, Μοτοδίκτυο), θέτουμε άμεσα στη διάθεση της Πολιτείας και των Δήμων επιβατικά οχήματα, vans και μοτοσικλέτες ώστε να χρησιμοποιηθούν όπως και όπου οι ανάγκες το απαιτούν. Αναλαμβάνουμε παράλληλα εξολοκλήρου τη συνολική φροντίδα και συντήρηση των οχημάτων που παραχωρούμε.

Στη ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ παραμένουμε αφοσιωμένοι στο έργο μας, μένουμε σπίτι, μένουμε υγιείς.

Για περισσότερες πληροφορίες και συντονισμό της διάθεσής των οχημάτων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα Μάιρα Πασσιά, καθημερινά από τις 09:00 – 18:00, στο τηλέφωνο 210 6293568  ή στη διεύθυνση email  m.passia@motodynamics.gr