Η MOTUL ανακοινώνει την επίσημη παρουσία της στην Ελλάδα

Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

25/8/2014

Ο  Διευθύνων  Σύμβουλος  της  Motul  Deutschland  GmbH κος Martin Klein σχολίασε τη σύσταση του νέου γραφείου στην Ελλάδα ως εξής: “Η τοπική παρουσία των ανθρώπων της εταιρείας, θα μας δώσει τη δυνατότητα να επιδιώξουμε την υλοποίηση των στρατηγικών μας κινήσεων στον τομέα των λιπαντικών στην Ελλάδα. Το σχέδιό μας είναι να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τις εταιρίες του εδώ και 43 χρόνια συνεργάτη μας κου Κώστα Χαμπή, αλλά να αναλάβουμε  και  κεντρικό  ρόλο  στην  υποστήριξη  των συνεργασιών με τα δίκτυα aftersales των ΟΕΜ, όπως της SUZUKI και της SUBARU. Η εταιρεία  δείχνει  έμπρακτα  την  υποστήριξη  και  την  εμπιστοσύνη  της  στην  Ελληνική αγορά και γι’ αυτό θα δραστηριοποιηθούμε στην αναζήτηση ευκαιριών για ανάπτυξη.“

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Περιφερειακού Διευθυντή της της Motul Deutschland GmbH  κου Dmitry Bakumenko, η παρουσία των στελεχών της Motul στην Ελλάδα σε ρόλους  business  development   και  technical  &   marketing  support,   θα   δώσουν περαιτέρω ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους συνεργάτες της εταιρείας, πλαισιώνοντας τις δικές τους προσπάθειες ανάπτυξης των πωλήσεων λιπαντικών.

Σχολιάζοντας ο κος Θοδωρής Τσέλιος, Business Development Manager της Motul είπε : “Η τεχνογνωσία της Μotul στον σχεδιασμό και τη στρατηγική υποστήριξη των συνεργατών  της,  η  μεγάλη  εμπειρία  του  κου  Χαμπή  και  των  στελεχών  του  στην Ελληνική αγορά λιπαντικών και η στρατηγική συνεργασία με τα δίκτυα aftersales των δυο σημαντικών συνεργατών μας, της Suzuki και της Subaru, απαιτούν την παροχή υψηλού επιπέδου αναπτυξιακής και τεχνικής υποστήριξης. Ταυτόχρονα, η δημιουργία του γραφείου αποτελεί ένα σημείο αναφοράς, έναν επιπλέον θετικό παράγοντα για την επιχείρηση,  που  θα  έχει  σαν  κύριες  ευθύνες  τη  διεύρυνση  της  παρουσίας  των λιπαντικών Μotul στην Ελλάδα.”

O κος Bakumenko πρόσθεσε: “Έχουμε φιλόδοξα σχέδια για τη δραστηριότητα των λιπαντικών μας στην   Ελλάδα και είμαστε σε θέση να παρέχουμε ευέλικτη και άμεση υποστήριξη στους πελάτες και τους συνεργάτες μας.“

Σχετικά με την Motul

Η γαλλική εταιρία Motul  δραστηριοποιείται παγκοσμίως και ειδικεύεται στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη διανομή λιπαντικών κινητήρων, για μοτοσυκλέτες, αυτοκίνητα και άλλα οχήματα, καθώς και λιπαντικών βιομηχανικής χρήσης μέσω της δραστηριότητάς της Motul Tech.

H Motul είναι διεθνώς αναγνωρισμένη για την 160χρονη ιστορία της, την ποιότητα των προϊόντων της, την καινοτομία της και την ενεργό συμμετοχή της στις αγωνιστικές διοργανώσεις. Η Motul έχει επίσης αναγνωριστεί ως ειδικός στα συνθετικά λιπαντικά. Ήδη από το 1971, η Motul ήταν η εταιρεία πρωτοπόρος στην παρασκευή του πρώτου
100% συνθετικού λιπαντικού για κινητήρες αυτοκινήτων, το 300V, κάνοντας χρήση της τεχνολογίας εστέρων η οποία πρωτοχρησιμοποιήθηκε  από την αεροναυπηγική βιομηχανία.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, η ΜΟΤUL απέκτησε αξεπέραστη εμπειρία ως επίσημος προμηθευτής λιπαντικών για πολλές αγωνιστικές ομάδες και κατασκευαστές και συμμετέχει ενεργά στην περεταίρω ανάπτυξη των τεχνολογικών καινοτομιών στα motorsports.

Η Motul υποστηρίζει ομάδες αλλά και διεθνείς αγώνες και πρωταθλήματα όπως: 24
Hours  of  Le  Mans  (αυτοκινήτου  και  μοτοσυκλέτας),  FIA  World  Endurance Championship, Super GT, IRC, Drift, Pikes Peak, Japanese championship SUPER FORMULA, Blancpain Endurance Series, FIA Lotus Cup Europe, MotoGP, World Superbike, World MX, Endurance World Championship, Supercross, IOM TT, Motul FIM Ice Speedway Gladiators World Championship, Rallycross, F1 Boat και πολλές ακόμη.
 

ΕΛ.ΑΣ. – 35.504 παραβάσεις Κ.Ο.Κ. σε όλη την επικράτεια, η μη χρήση κράνους σταθερά στην τριάδα των παραβάσεων

393 αστυνομικές επιχειρήσεις καταγράφηκαν σε όλη την Ελλάδα σε 7 ημέρες
motomag ΕΛ.ΑΣ. – 35.504 παραβάσεις Κ.Ο.Κ. σε όλη την επικράτεια από 22 έως 28 Απριλίου, η μη χρήση κράνους σταθερά στην τριάδα των παραβάσεων
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

2/5/2024

Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε στοχευμένους ελέγχους σε όλη την επικράτεια από τις 22 έως τις 28 Απριλίου για την αντιμετώπιση παραβατικών και επικίνδυνων - αντικοινωνικών οδηγικών συμπεριφορών βεβαιώνοντας 35.504 παραβάσεις Κ.Ο.Κ.

Πιο συγκεκριμένα οι υπηρεσίες της Τροχαίας πραγματοποίησαν 135.009 τροχονομικούς ελέγχους οχημάτων για τις οποίες επιβλήθηκαν τα ανάλογα διοικητικά πρόστιμα.

Ενδεικτικά, οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν, μεταξύ άλλων, αφορούν:

11.412 για παράνομες σταθμεύσεις

7.621 για υπερβολική ταχύτητα

2.200 για μη χρήση κράνους

2.076 για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης

1.572 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας

1.116 για ΚΤΕΟ

846 για μέθη

522 για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση

Οι στοχευμένες δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και το επόμενο διάστημα.