Η πιο "μοτοσυκλετιστική" πρόταση γάμου!

Από το

Μαύρο Σκύλο

13/2/2013

Στις ΗΠΑ τα club των μοτοσυκλετών είναι πολυάριθμα και μαζεύονται αρκετά συχνά, με διάφορες μάλιστα ασχολίες που δεν περιορίζονται σε εκδηλώσεις τύπου: "Κυριακάτικη βόλτα για καφέ και σουβλάκια", "μαζική παραγγελία ανταλλακτικών" και άλλα τέτοια πρωτότυπα. Όχι ότι μόνο τέτοια γίνονται εδώ σε εμάς, αλλά μερικές φορές η παραπάνω περιγραφή ταιριάζει απόλυτα. Στην Ν. Καλιφόρνια λοιπόν που ο ήλιος λάμπει και σπάνια βρέχει, ένα τύπος μάζεψε το club στο οποίο ανήκει για να κάνει μια ασυνήθιστη πρόταση γάμου.

Μαζεύτηκαν περισσότερες μοτοσυκλέτες απ’ ότι στην περσινή Πανελλήνια Συγκέντρωση και έκλεισαν έναν από τους κεντρικούς αυτοκινητόδρομους, τον I10, κάνοντας burnout και σούζες. Αυτή ήταν και η κατάλληλη ατμόσφαιρα για την πρόταση γάμου του πωρωμένου μοτοσυκλετιστή. Γονάτισε εν μέσω καπνών και κορναρίσματων, στη μέση του αυτοκινητόδρομου, και είχε μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων, σχεδόν αντανακλαστικά, το πολυπόθητο "ΝΑΙ".

Βέβαια το θέμα είναι ότι τώρα αντιμετωπίζει κατηγορίες για παρακώλυση συγκοινωνιών, έκθεση σε κίνδυνο και άλλα τέτοια, αλλά η εισαγγελέας είναι μια ευσυγκίνητη γυναίκα και υπάρχει περίπτωση να την γλιτώσει.

Δεν τα επικροτούμε όλα αυτά, και ταυτόχρονα οι προτάσεις γάμου είναι κάτι τόσο ξενόφερτο και μακριά από την κουλτούρα μας που μοιάζουν τελείως αταίριαστα. Επίσης το κλείσιμο των δρόμων, ιδιαίτερα στην Ελλάδα, θα πρέπει πλέον να αντιμετωπίζεται ως εγκληματική πράξη. Όμως από μια άλλη πλευρά, όλα αυτά δείχνουν πως όταν υπάρχει όρεξη και διάθεση, οι παρέες των μοτοσυκλετιστών ξέρουν να το διασκεδάζουν, στη συγκεκριμένη θα έχουν θέμα για συζήτηση για πολύ καιρό από εδώ και πέρα!

Παρακάτω τα video:

Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 - Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ

Η προσφορά ισχύει για όλες τις εκδόσεις των ΧΜΑΧ 125 & ΧΜΑΧ 300
motomag Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 – Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

24/4/2024

Η Yamaha προχωρά σε μία προσφορά για τα scooter XMAX 125 και XMAX 300 η οποία περιλαμβάνει έκπτωση 200 ευρώ στο κιτ γνήσιων αξεσουάρ.

Πιο συγκεκριμένα το κιτ γνήσιων αξεσουάρ περιλαμβάνει σχάρα στήριξης, βάση τοποθέτησης κεντρικής βαλίτσας, κλειδαριά, κεντρική βαλίτσα χωρητικότητας 45 λίτρων καθώς και σετ μαύρα διακοσμητικά βαλίτσας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Ετικέτες