Η Tassoulis Extra Products υποδέχεται τη νέα εποχή συνεργασίας Brembo & Öhlins

Τα καλύτερα συστήματα φρένων και αναρτήσεων στην αγορά
Extra Products - Ohlins & Brembo
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

14/10/2024

Η Tassoulis Extra Products, αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας των κορυφαίων συστημάτων φρένων Brembo και των αναρτήσεων υψηλών επιδόσεων Öhlins στην Ελλάδα, ανακοινώνει & καλωσορίζει την Öhlins στην οικογένεια της Brembo. Η συμφωνία πραγματοποιήθηκε στις 11 Οκτωβρίου 2024.

Με αυτή τη στρατηγική κίνηση, η Brembo εδραιώνει την παρουσία της στους τομείς της καινοτομίας και της τεχνολογικής υπεροχής, ενώ η Öhlins φέρνει την εξειδίκευση και τη φήμη της στην κατασκευή premium αναρτήσεων υψηλών επιδόσεων.

Ο Χρήστος Τασσούλης, Διευθύνων Σύμβουλος της Tassoulis ExtraProducts, δήλωσε: "Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με αυτή την εξέλιξη, καθώς η συνεργασία Brembo και Öhlins δημιουργεί νέες ευκαιρίες και συνέργειες για την αγορά μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα. Είμαστε βέβαιοι ότι η συνδυασμένη τεχνογνωσία των δύο κορυφαίων εταιρειών θα προσφέρει καινοτόμες και ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλειας και οδηγικής απόλαυσης στους πελάτες μας."

Με αυτή την συμφωνία η Tassoulis Extra Products αναμένεται να εμπλουτίσει περαιτέρω την προϊοντική της γκάμα, προσφέροντας στους πελάτες της τα καλύτερα συστήματα φρένων και αναρτήσεων στην αγορά, με την ποιότητα και την αξιοπιστία που χαρακτηρίζουν τα ονόματα Brembo και Öhlins.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα Brembo και Öhlins, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Tassoulis Extra Products ή να επικοινωνήσετε με το δίκτυο συνεργατών.

Επικοινωνία:
Tassoulis Extra Products
Τηλ: +30 210 9213286
Email: [email protected]
Ιστοσελίδα: https://www.extraproducts.gr/ 

Ετικέτες

Αναβαθμισμένος ο ρόλος της BMW Motorrad στον ACEM: Νέος πρόεδρος ο Markus Flasch!

Η γενική συνέλευση της ACEM επικύρωσε τη διαδοχή του Roberto Colaninno της Piaggio από τον Γερμανό ομόλογό του
acem-board
Από αριστερά: Claudio Domenicali, Clément Villet, Markus Flasch και Michele Colaninno
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

17/6/2026

Η Ένωση Ευρωπαίων Κατασκευαστών Μοτοσυκλετών, ACEM, διοργάνωσε την ετήσια γενική της συνέλευση στο κτίριο BMW Welt στο Μόναχο, φιλοξενούμενη από τη BMW Motorrad. Εκεί συγκεντρώθηκαν εκπρόσωποι όλης της μοτοσυκλετιστικής βιομηχανίας της Ευρώπης για μια ανασκόπηση των εξελίξεων και δράσεων της χρονιάς που πέρασε, ενώ τέθηκαν οι στρατηγικές προτεραιότητες που θα ακολουθήσει η ACEM.

Στα πλαίσια της συνέλευσης έγινε και η εκλογή του νέου προέδρου, στη θέση του οποίου εξελέγη ο Markus Flasch, διευθύνων σύμβουλος της BMW Motorrad, με τη θητεία του να ξεκινά επισήμως την 1η Ιουλίου 2026.

Ο Γερμανός αναλαμβάνει τα ηνία της ACEM για να συνεχίσει το έργο του προκατόχου του, Michele Colaninno (διευθύνων σύμβουλος Piaggio Group), σε μια δύσκολη εποχή γεμάτη εξωγενείς αντιξοότητες που επηρεάζουν βαθιά την ευρωπαϊκή βιομηχανία μοτοσυκλέτας.

acem
H Γενική Συνέλευση του ACEM, με τον νέο πρόεδρο δεύτερο από αριστερά

Οι στρατηγικοί στόχοι που τέθηκαν σε προτεραιότητα είναι τρεις:

  • Η ενσωμάτωση των δικύκλων στο πλάνα Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας στις μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις,
  • Η προώθηση της απεξάρτησης από τον άνθρακα στη βιομηχανία χωρίς να πληγεί η ανταγωνιστικότητά της και
  • Η προώθηση της μοτοσυκλέτας στον τουρισμό και τον αθλητισμό ως μέσο οικονομικής ανάπτυξης στην Ευρώπη.

Το προεδρείο της ACEM απαρτίζεται πλέον από τον πρόεδρο και τρεις αντιπροέδρους, τους Michele Colaninno (Piaggio Group), Claudio Domenicali (Ducati Motor Holding) και Clément Villet (Yamaha Motor Europe N.V.).

Ετικέτες