Η Tassoulis Extra Products υποδέχεται τη νέα εποχή συνεργασίας Brembo & Öhlins

Τα καλύτερα συστήματα φρένων και αναρτήσεων στην αγορά
Extra Products - Ohlins & Brembo
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

14/10/2024

Η Tassoulis Extra Products, αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας των κορυφαίων συστημάτων φρένων Brembo και των αναρτήσεων υψηλών επιδόσεων Öhlins στην Ελλάδα, ανακοινώνει & καλωσορίζει την Öhlins στην οικογένεια της Brembo. Η συμφωνία πραγματοποιήθηκε στις 11 Οκτωβρίου 2024.

Με αυτή τη στρατηγική κίνηση, η Brembo εδραιώνει την παρουσία της στους τομείς της καινοτομίας και της τεχνολογικής υπεροχής, ενώ η Öhlins φέρνει την εξειδίκευση και τη φήμη της στην κατασκευή premium αναρτήσεων υψηλών επιδόσεων.

Ο Χρήστος Τασσούλης, Διευθύνων Σύμβουλος της Tassoulis ExtraProducts, δήλωσε: "Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με αυτή την εξέλιξη, καθώς η συνεργασία Brembo και Öhlins δημιουργεί νέες ευκαιρίες και συνέργειες για την αγορά μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα. Είμαστε βέβαιοι ότι η συνδυασμένη τεχνογνωσία των δύο κορυφαίων εταιρειών θα προσφέρει καινοτόμες και ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλειας και οδηγικής απόλαυσης στους πελάτες μας."

Με αυτή την συμφωνία η Tassoulis Extra Products αναμένεται να εμπλουτίσει περαιτέρω την προϊοντική της γκάμα, προσφέροντας στους πελάτες της τα καλύτερα συστήματα φρένων και αναρτήσεων στην αγορά, με την ποιότητα και την αξιοπιστία που χαρακτηρίζουν τα ονόματα Brembo και Öhlins.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα Brembo και Öhlins, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Tassoulis Extra Products ή να επικοινωνήσετε με το δίκτυο συνεργατών.

Επικοινωνία:
Tassoulis Extra Products
Τηλ: +30 210 9213286
Email: [email protected]
Ιστοσελίδα: https://www.extraproducts.gr/ 

Ετικέτες

Ανάκληση Yamaha XMAX στις Η.Π.Α. – Χαλάρωση του μπουλονιού της πλάκας ασφάλισης εκκεντροφόρου

Μετά την Ιαπωνία και στην άλλη μεριά του Ατλαντικού - Αφορά σκούτερ παραγωγής 2018-2022
xmax
Από τον

Παύλο Καρατζά

18/11/2025

Ο αμερικάνικος οργανισμός Διεύθυνσης Οδικής Ασφάλειας Εθνικών Αυτοκινητοδρόμων (National Highway Traffic Safety Administration -NHTSA) ανακοίνωσε ανάκληση του Yamaha XMAX δίνοντας οδηγία στους ιδιοκτήτες να σταματήσουν να οδηγούν το σκούτερ.

Η σχετική ανακοίνωση του αμερικάνικου οργανισμού αναφέρει πως η πλάκα ασφάλισης του εκκεντροφόρου άξονα ενδέχεται να μην επαρκεί για να μείνει το μπουλόνι στη θέση του και να χαλαρώσει -λόγικά το πάχος της δεν είναι το προβλεπόμενο. Έτσι δεν θα συγκρατείται σωστά ο εκκεντροφόρος άξονας, με αποτέλεσμα να σβήσει ο κινητήρας, κάτι που μπορεί να προκαλέσει απώλεια ελέγχου του σκούτερ και ατύχημα.

Η ανάκληση αφορά 2.715 XMAX που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2018-2022 και αναμένεται ότι ένα στα τρία από αυτά θα έχουν αυτό το πρόβλημα. Ο NHTSA προτρέπει τους ιδιοκτήτες να μην οδηγούν το σκούτερ τους μέχρι να ολοκληρωθεί η επιδιόρθωση με την τοποθέτηση νέας πλάκας ασφάλισης.

Ο αριθμός ανάκλησης του NHTSA είναι ο 25V778000 και περιμένουμε να δούμε αν η συγκεκριμένη ανάκληση θα επεκταθεί και στην Ευρώπη.