Η Τροχαία αναζητά οδηγό που σκότωσε και εγκατέλειψε μοτοσυκλετιστή

Στη Λεωφόρο Συγγρού το μοιραίο δυστύχημα
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

9/12/2019

Χθες το απόγευμα (Κυριακή 8 Δεκεμβρίου) σημειώθηκε ένα τροχαίο συμβάν επί της Λεωφόρου Συγγρού στο ύψος της Παντείου. Ένα μαύρο, πολυτελές τζιπ –σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες- έκλεισε τον δρόμο σε μοτοσυκλετιστή που κινούνταν στην μεσαία λωρίδα της λεωφόρου, με αποτέλεσμα να χτυπήσει η μοτοσυκλέτα πάνω του. Ο άτυχος αναβάτης (33 ετών), παρότι φορούσε τον προστατευτικό εξοπλισμό και το κράνος του, εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα λόγω των σοβαρών τραυμάτων του από την σφοδρότητα της σύγκρουσης.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου που φέρεται να έχει εμπλακεί στο συμβάν, δεν σταμάτησε καθόλου, αλλά αντιθέτως ανέπτυξε ταχύτητα και απομακρύνθηκε από την περιοχή. Μέχρι και αυτή την ώρα γίνεται έρευνα προκειμένου να βρεθεί το αυτοκίνητο (το οποίος φέρει και ένα χτύπημα στο πίσω δεξί μέρος) και ο οδηγός του, γι' αυτό όποιος τυχόν γνωρίζει λεπτομέρειες ή ήταν μάρτυρας στο συμβάν, παρακαλείται να επικοινωνήσει με την Τροχαία Αττικής, προκειμένου να διευκρινιστούν οι συνθήκες του ατυχήματος και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Να θυμίσουμε ότι και πριν από λίγες μέρες είχε σημειωθεί ένα τραγικό συμβάν με δύο νεκρούς αναβάτες στη Λεωφόρο Λαυρίου, όταν αυτοκίνητο παραβίασε  "STOP" και παρέσυρε δύο μοτοσυκλέτες. Ας ευχηθούμε ότι δεν θα χρειαστεί να γράψουμε ποτέ ξανά αντίστοιχες ειδήσεις, βάζοντας ένα τέλος στην "κατάθεση" ανθρώπινων ψυχών στην άσφαλτο.

Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 - Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ

Η προσφορά ισχύει για όλες τις εκδόσεις των ΧΜΑΧ 125 & ΧΜΑΧ 300
motomag Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 – Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

24/4/2024

Η Yamaha προχωρά σε μία προσφορά για τα scooter XMAX 125 και XMAX 300 η οποία περιλαμβάνει έκπτωση 200 ευρώ στο κιτ γνήσιων αξεσουάρ.

Πιο συγκεκριμένα το κιτ γνήσιων αξεσουάρ περιλαμβάνει σχάρα στήριξης, βάση τοποθέτησης κεντρικής βαλίτσας, κλειδαριά, κεντρική βαλίτσα χωρητικότητας 45 λίτρων καθώς και σετ μαύρα διακοσμητικά βαλίτσας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Ετικέτες