Η Τροχαία αναζητά οδηγό που σκότωσε και εγκατέλειψε μοτοσυκλετιστή

Στη Λεωφόρο Συγγρού το μοιραίο δυστύχημα
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

9/12/2019

Χθες το απόγευμα (Κυριακή 8 Δεκεμβρίου) σημειώθηκε ένα τροχαίο συμβάν επί της Λεωφόρου Συγγρού στο ύψος της Παντείου. Ένα μαύρο, πολυτελές τζιπ –σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες- έκλεισε τον δρόμο σε μοτοσυκλετιστή που κινούνταν στην μεσαία λωρίδα της λεωφόρου, με αποτέλεσμα να χτυπήσει η μοτοσυκλέτα πάνω του. Ο άτυχος αναβάτης (33 ετών), παρότι φορούσε τον προστατευτικό εξοπλισμό και το κράνος του, εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα λόγω των σοβαρών τραυμάτων του από την σφοδρότητα της σύγκρουσης.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου που φέρεται να έχει εμπλακεί στο συμβάν, δεν σταμάτησε καθόλου, αλλά αντιθέτως ανέπτυξε ταχύτητα και απομακρύνθηκε από την περιοχή. Μέχρι και αυτή την ώρα γίνεται έρευνα προκειμένου να βρεθεί το αυτοκίνητο (το οποίος φέρει και ένα χτύπημα στο πίσω δεξί μέρος) και ο οδηγός του, γι' αυτό όποιος τυχόν γνωρίζει λεπτομέρειες ή ήταν μάρτυρας στο συμβάν, παρακαλείται να επικοινωνήσει με την Τροχαία Αττικής, προκειμένου να διευκρινιστούν οι συνθήκες του ατυχήματος και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Να θυμίσουμε ότι και πριν από λίγες μέρες είχε σημειωθεί ένα τραγικό συμβάν με δύο νεκρούς αναβάτες στη Λεωφόρο Λαυρίου, όταν αυτοκίνητο παραβίασε  "STOP" και παρέσυρε δύο μοτοσυκλέτες. Ας ευχηθούμε ότι δεν θα χρειαστεί να γράψουμε ποτέ ξανά αντίστοιχες ειδήσεις, βάζοντας ένα τέλος στην "κατάθεση" ανθρώπινων ψυχών στην άσφαλτο.

Suzuki – Δύο αγγλικά body kits για τα GSX-S1000 και GSX-8S

Προϊόντα φροντίδας και ομορφιάς για τις δύο γυμνές Suzuki από την αγγλική αντιπροσωπεία
suzuki gsx-s1000 k gsx-8s body kits
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

19/3/2026

Χωρίς να αλλάζουν το παραμικρό στην τεχνική βάση των δύο μοντέλων της Suzuki, αυτά τα κιτ γραφικών εμπλουτίζουν την εμφάνισή τους προσφέροντας μιαν αύρα εργοστασιακών αγωνιστικών.

suzuki gsx-s1000

Τα αυτοκόλλητα παίζουν κυρίως με τρία χρώματα – μαύρο, κόκκινο και ασημί – με το GSX-S1000 να ξεχωρίζει από τη μεγάλη αναγραφή Suzuki στις δύο του πλευρές, ενώ το GSX-8S έχει πιο διακριτικά γραφικά με μεγάλα 8S στα πλευρικά πλαστικά του ψυγείου.

suzuki gsx-8s

Τα κιτ γι’ αμφότερες τις μοτοσυκλέτες είναι διαθέσιμα στο δίκτυο καταστημάτων της Suzuki στην Αγγλία, με λιανικές τιμές 160 λιρών για το GSX-8S και 250 για το GSX-S1000 – ήτοι περίπου €185 και €290 αντιστοίχως, με την ισοτιμία της 19/3/2026 – χωρίς φυσικά το κόστος τοποθέτησης.

Ετικέτες