Idols - Ταινία μυθοπλασίας της Warner Bros, με θέμα το MotoGP

Χορτάσαμε ντοκιμαντέρ κι ήρθε η ώρα της μυθοπλασίας
Idols MotoGP movie
Από το

motomag

25/4/2023

Μπορεί στο παρελθόν να έχουμε δει αρκετές κινηματογραφικές παραγωγές με θέμα τους αγώνες μοτοσυκλέτας, όμως οι περισσότερες αφορούν σε ντοκιμαντέρ, και δεν θυμόμαστε κάποια σύγχρονη ταινία μυθοπλασίας που να διαδραματίζεται σε αγώνες MotoGP. Αυτό πρόκειται να αλλάξει με την ταινία Idols, η οποία θα έχει ως φόντο το συγκεκριμένο Πρωτάθλημα και αναμένεται να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες σε όλο τον κόσμο το 2025, σε μια παραγωγή της Warner Bros.

Σύμφωνα με το site motorspot.com, η ταινία η οποία θα διαδραματίζεται στο περιβάλλον των αγώνων MotoGP θα έχει τον τίτλο “Idols” και θα είναι μια παραγωγή μυθοπλασίας με στοιχεία περιπέτειας και... ρομαντισμού, με στόχο το νεανικό κοινό. Τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν εντός του 2024, με στόχο η ταινία να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους το 2025.

Η κίνηση έρχεται στον απόηχο της νέας ταινίας μυθοπλασίας που θα πρωταγωνιστεί ο Brad Pitt και θα έχει θέμα τους αγώνες F1, ταινία στην οποία συμπαραγωγός θα είναι ο Lewis Hamilton.

Εκτός από τις Warner Bros Entertainment, Mogambo και 4CATS, την παραγωγή της ταινίας Idols, θα αναλάβει ο βραβευμένος Andrew Eaton, -υπεύθυνος για τη θρυλική ταινία "Rush", η οποία έκανε γνωστή σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο τη συναρπαστική μάχη του Αυστριακού πρωταθλητή Niki Lauda με τον James Hunt- που θέλει να φέρει την αύρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μοτοσυκλετών στη μεγάλη οθόνη.

Πρωταγωνιστής του σεναρίου είναι ένας αναβάτης Moto2 που έρχεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα από τη σειρά FIM JuniorGP και του δίνεται η ευκαιρία στο τέλος της σεζόν να αγωνιστεί ως wildcard συμμετοχή σε έναν αγώνα MotoGP.

Γνωστά ονόματα του κινηματογράφου αναμένεται να βρίσκονται στο καστ των ηθοποιών, ενώ για τις σκηνές δράσης στην πίστα θα χρησιμοποιηθούν τόσο πλάνα από προηγούμενους αγώνες MotoGP όσο και νέα που θα γυριστούν ειδικά για την ταινία, σε επόμενα GP!

Ετικέτες

ΕΛ.ΑΣ. – 35.504 παραβάσεις Κ.Ο.Κ. σε όλη την επικράτεια, η μη χρήση κράνους σταθερά στην τριάδα των παραβάσεων

393 αστυνομικές επιχειρήσεις καταγράφηκαν σε όλη την Ελλάδα σε 7 ημέρες
motomag ΕΛ.ΑΣ. – 35.504 παραβάσεις Κ.Ο.Κ. σε όλη την επικράτεια από 22 έως 28 Απριλίου, η μη χρήση κράνους σταθερά στην τριάδα των παραβάσεων
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

2/5/2024

Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε στοχευμένους ελέγχους σε όλη την επικράτεια από τις 22 έως τις 28 Απριλίου για την αντιμετώπιση παραβατικών και επικίνδυνων - αντικοινωνικών οδηγικών συμπεριφορών βεβαιώνοντας 35.504 παραβάσεις Κ.Ο.Κ.

Πιο συγκεκριμένα οι υπηρεσίες της Τροχαίας πραγματοποίησαν 135.009 τροχονομικούς ελέγχους οχημάτων για τις οποίες επιβλήθηκαν τα ανάλογα διοικητικά πρόστιμα.

Ενδεικτικά, οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν, μεταξύ άλλων, αφορούν:

11.412 για παράνομες σταθμεύσεις

7.621 για υπερβολική ταχύτητα

2.200 για μη χρήση κράνους

2.076 για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης

1.572 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας

1.116 για ΚΤΕΟ

846 για μέθη

522 για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση

Οι στοχευμένες δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και το επόμενο διάστημα.