Ίδρυση της Ελληνικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας (ΕΛ.ΜΟΤ.Ο.)

ΕΛΜΟΤΟ
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

22/3/2023

Στις 18 Μαρτίου ανακοινώθηκε η νέα Ελληνική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία (ΕΛ.ΜΟΤ.Ο) που φιλοδοξεί να δώσει μια νέα φωνή σε λέσχες και μεμονωμένους μοτοσυκλετιστές απέναντι στην Πολιτεία. Βρισκόμαστε σε αναμονή για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ακολουθεί το πρώτο επίσημο δελτίο τύπου της νέας Ομοσπονδίας.

"Ο βασικός λόγος για την δημιουργία μιας ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, είναι να υπάρχει η δύναμη της ένωσης των μεμονωμένων λεσχών ώστε να υπάρχει μοχλός πίεσης προς την Πολιτεία αξιώνοντας μεταρρυθμίσεις προς όφελος των μοτοσυκλετιστών.

Σήμερα 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023 το όραμα όλων αυτών των ανθρώπων παίρνει σάρκα και οστά, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΕΛ.ΜΟΤ.Ο.) είναι γεγονός. Μία ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ που θα μάχεται πραγματικά για τους μοτοσυκλετιστές όλης της Ελλάδος.

Δέσμευση όλων μας είναι οι προβληματισμοί, οι νέες ιδέες και οι γνώμες να γίνουν στόχοι της επόμενης ημέρας με ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ – ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Δέσμευση όλων μας είναι για πρώτη φορά να δοθεί ο λόγος σε ΟΛΟΥΣ τους μοτοσυκλετιστές από όλη την Ελλάδα, να δοθεί βήμα και φωνή για να εκφράσουν την γνώμη, τις ανησυχίες, τις προτάσεις και τους προβληματισμούς τους και να συμμετάσχουν ενεργά σε κάθε προσπάθεια που προάγει τον υγιή μοτοσυκλετισμό στην χώρα μας.

Μόνος του ο καθένας μπορεί να πάει τα πράγματα έως ένα σημείο. ΟΛΟΙ μαζί, μπορούμε να διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει για ένα καλύτερο αύριο.

Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ"

Ετικέτες

Πάνω από 5.500 Harley Davidson στην Ηγουμενίτσα για την Πανευρωπαϊκή Συγκέντρωση 2023!

Αγγίζει το 100% η πληρότητα στα καταλύματα της περιοχής
Πάνω από 5.500 Harley Davidson στην Ηγουμενίτσα για την Πανευρωπαϊκή Συγκέντρωση 2023!
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

28/5/2023

Γεμάτο το κάμπινγκ στην παραλία Δρέπανος στην Ηγουμενίτσα όπως και τα ξενοδοχεία στην ευρύτερη περιοχή όλες αυτές τις ημέρες καθώς κορυφώθηκε εχθές η άφιξη των μοτοσυκλετών Harley Davidson για την Πανευρωπαϊκή τους Συγκέντρωση.

Είναι η τρίτη φορά που επιλέγεται η Ελλάδα για την συνάντηση των Harley Davidson και η δεύτερη για την Ηγουμενίτσα. Η πρώτη ήταν  το 2001 πάλι στο Δρέπανο, ακολούθησε η Πάτρα το 2010 και φέτος συγκεντρώνονται ξανά στο αγαπημένο τους μέρος, πάντα με την συνδρομή της ελληνικής λέσχης που επί πολλούς μήνες προετοιμάζει όλες τις λεπτομέρειες.

Πάνω από 5.500 Harley Davidson στην Ηγουμενίτσα για την Πανευρωπαϊκή Συγκέντρωση 2023!

Στο ενδιάμεσο έχει γίνει και άλλη συγκέντρωση με H-D αλλά από συγκεκριμένο club, επίσης στην Ηγουμενίτσα με τεράστια συμμετοχή, ωστόσο εδώ μιλάμε για ανοικτή και κεντρική διοργάνωση πολλών διαφορετικών λεσχών και μεμονωμένων ιδιοκτητών από ολόκληρο τον κόσμο.

Μέχρι στιγμής έχουν κυλίσει ομαλά οι αφίξεις και η παραμονή αυτού του τεράστιου πλήθους από H-D με τους κατοίκους να είναι ενήμεροι εδώ και καιρό.

Μέσα στο χώρο του κάμπινγκ υπάρχει και χώρος που λειτουργεί σαν μουσείο με σπάνιες μοτοσυκλέτες, έκθεση με custom και φυσικά κάθε χώρος πάρκινγκ είναι ταυτόχρονα και μία μίνι έκθεση H-D.