Ίδρυση της Ελληνικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας (ΕΛ.ΜΟΤ.Ο.)

ΕΛΜΟΤΟ
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

22/3/2023

Στις 18 Μαρτίου ανακοινώθηκε η νέα Ελληνική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία (ΕΛ.ΜΟΤ.Ο) που φιλοδοξεί να δώσει μια νέα φωνή σε λέσχες και μεμονωμένους μοτοσυκλετιστές απέναντι στην Πολιτεία. Βρισκόμαστε σε αναμονή για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ακολουθεί το πρώτο επίσημο δελτίο τύπου της νέας Ομοσπονδίας.

"Ο βασικός λόγος για την δημιουργία μιας ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, είναι να υπάρχει η δύναμη της ένωσης των μεμονωμένων λεσχών ώστε να υπάρχει μοχλός πίεσης προς την Πολιτεία αξιώνοντας μεταρρυθμίσεις προς όφελος των μοτοσυκλετιστών.

Σήμερα 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023 το όραμα όλων αυτών των ανθρώπων παίρνει σάρκα και οστά, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΕΛ.ΜΟΤ.Ο.) είναι γεγονός. Μία ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ που θα μάχεται πραγματικά για τους μοτοσυκλετιστές όλης της Ελλάδος.

Δέσμευση όλων μας είναι οι προβληματισμοί, οι νέες ιδέες και οι γνώμες να γίνουν στόχοι της επόμενης ημέρας με ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ – ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Δέσμευση όλων μας είναι για πρώτη φορά να δοθεί ο λόγος σε ΟΛΟΥΣ τους μοτοσυκλετιστές από όλη την Ελλάδα, να δοθεί βήμα και φωνή για να εκφράσουν την γνώμη, τις ανησυχίες, τις προτάσεις και τους προβληματισμούς τους και να συμμετάσχουν ενεργά σε κάθε προσπάθεια που προάγει τον υγιή μοτοσυκλετισμό στην χώρα μας.

Μόνος του ο καθένας μπορεί να πάει τα πράγματα έως ένα σημείο. ΟΛΟΙ μαζί, μπορούμε να διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει για ένα καλύτερο αύριο.

Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ"

Ετικέτες

KTM 890 Adventure, 890 Adventure R - Με δώρο το KTM TECH PACK

KTM 890 Adventure
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

18/6/2024

Με την αγορά των νέων KTM 890 ADVENTURE και KTM 890 ADVENTURE R, από σήμερα μέχρι εξαντλήσεων των αποθεμάτων, παρέχεται δώρο το KTM Tech Pack αξίας €1.013.

Σε μια ακόμη προσφορά προχωρά ο επίσημος εισαγωγέας της ΚΤΜ στη χώρα μας, αυτή τη φορά για τα 890 Adventure μοντέλα της αυστριακής εταιρείας. Ακολουθεί το δελτίο τύπου της ΚΤΜ.

"Οι νέες KTM 890 ADVENTURE και KTM 890 ADVENTURE R έχουν σχεδιαστεί για να κατακτήσουν κάθε διαδρομή, από τις καθημερινές μετακινήσεις έως τις πιο απαιτητικές εκτός δρόμου εξερευνήσεις. Με κορυφαία τεχνολογία και την αυθεντική αγωνιστική κληρονομιά της KTM, αυτές οι μοτοσυκλέτες απευθύνονται σε αναβάτες που αναζητούν την απόλυτη απόδοση και ευελιξία, προσφέροντας υψηλή οδηγική απόλαυση.

Εξοπλισμένες με τον κορυφαίο κινητήρα των 889cc, ο οποίος αποδίδει ισχύ 105 ίππων και ροπή 100 Nm, προσφέρει δυναμική απόδοση και εξαιρετική οικονομία καυσίμου, με σύστημα Ride-by-Wire για άμεση απόκριση στο γκάζι, προηγμένα προγράμματα οδήγησης που προσαρμόζονται σε κάθε συνθήκη και πλαίσιο κατασκευασμένο από ελαφρύ και ανθεκτικό χάλυβα για εξαιρετική ευελιξία και ακρίβεια στην οδήγηση, η KTM 890 ADVENTURE προσφέρει εξαιρετική σταθερότητα και άνεση σε μεγάλες αποστάσεις, ενώ η έκδοση R ενσωματώνει αναρτήσεις WP XPLOR με μεγαλύτερη διαδρομή για καλύτερη απόδοση εκτός δρόμου.

Το ηλεκτρονικό πακέτο ξεκλειδώνει μοναδικές τεχνολογικές αναβαθμίσεις για βελτιωμένη οδηγική εμπειρία: Το παραμετροποιήσιμο πρόγραμμα Rally Mode, το σύστημα Quickshifter+, για αλλαγές ταχυτήτων χωρίς συμπλέκτη και προς τις δυο κατευθύνσεις, το σύστημα MSR (Motor Slip Regulation) που αποτρέπει την ολίσθηση του πίσω τροχού κατά την επιβράδυνση και το πάντα χρήσιμο για τουρισμό μεγάλων αποστάσεων σύστημα cruise control.

Με την αγορά των νέων KTM 890 ADVENTURE και KTM 890 ADVENTURE R, από σήμερα μέχρι εξαντλήσεων των αποθεμάτων, παρέχεται δώρο το KTM Tech Pack αξίας €1.013.

Ανακαλύψτε τις νέες, πλήρως εξοπλισμένες KTM 890 ADVENTURE και KTM 890 ADVENTURE R που πλέον διαθέτουν δωρεάν επέκταση εργοστασιακής εγγύησης έως τέσσερα έτη, δωρεάν οδική βοήθεια αλλά και δυνατότητες χρηματοδότησης μέσω της Santander Consumer Finance!

Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο δίκτυο συνεργατών ΚΤΜ."