Jorge Lorenzo JL99 X Super Soco Project: Αυθόρμητη πρόταση που γίνεται πράξη

Έκδοση Jorge Lorenzo από την Super Soco
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

22/3/2021

Η Vmoto Soco που παράγει ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες παρουσίασε τον προηγούμενο μήνα τα νέα μοντέλα της Super Soco με παρουσιαστή τον Jorge Lorenzo και στην διάρκεια της παρουσίασης ο Lorenzo πρότεινε στον CEO Graziano Milone να συνεργαστούν για μία σειρά με την υπογραφή του. Μία αυθόρμητη πρόταση που τώρα, μετά από ένα μήνα κατασταλάζει και ο Jorge Lorenzo πράγματι θα συνεργαστεί πιο επίσημα με την εταιρεία των ηλεκτρικών μοτοσυκλετών, εκτός από το να είναι στην guest star στην παρουσίασή της.

Τις επόμενες εβδομάδες ένα CUmini με την υπογραφή του Lorenzo θα γίνει πραγματικότητα…

Κερατσίνι: Νέα καταδίωξη ανηλίκων με κλεμμένη μοτοσυκλέτα - 15χρονος προσπάθησε να συνεχίσει πεζός

Επεισοδιακή καταδίωξη το βράδυ της Κυριακής, με ανήλικους σε μοτοσυκλέτα χωρίς πινακίδα
Chase
Από τον

Φίλιππο Σταυριδόπουλο

5/1/2026

Ανήλικος αναβάτης σε κλεμμένη μοτοσυκλέτα χωρίς πινακίδα δεν συμμορφώθηκε σε έλεγχο της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., παραβίασε ερυθρό σηματοδότη και επιχείρησε να διαφύγει, με την καταδίωξη να καταλήγει σε σύγκρουση και σύλληψη.

Επεισοδιακή καταδίωξη σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 4 Ιανουαρίου στο Κερατσίνι, όταν αναβάτης μοτοσυκλέτας δεν σταμάτησε σε σήμα ελέγχου της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και επιχείρησε να διαφύγει.

Το περιστατικό ξεκίνησε περίπου στις 20:30, στη συμβολή των λεωφόρων Κωνσταντινουπόλεως και Δημοκρατίας, όταν οι δικυκλιστές της ΕΛ.ΑΣ. επιχείρησαν να ελέγξουν μοτοσυκλέτα χωρίς πινακίδα κυκλοφορίας, στην οποία επέβαιναν δύο άτομα και κρίθηκαν ύποπτοι.

Στο σήμα των αστυνομικών να σταματήσουν, οι αναβάτες παραβίασαν ερυθρό σηματοδότη και ανέπτυξαν ταχύτητα, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη στους δρόμους της περιοχής.

Λίγη ώρα αργότερα, στο ύψος της οδού Μαδύτου, η μοτοσυκλέτα εγκλωβίστηκε λόγω σταθμευμένων οχημάτων. Ο συνεπιβάτης κατέβηκε και διέφυγε πεζός, ενώ ο αναβάτης επιχείρησε να διαφύγει κάνοντας όπισθεν, όταν και συγκρούστηκε με υπηρεσιακή μοτοσυκλέτα της ΕΛ.ΑΣ. Από τη σύγκρουση δεν τραυματίστηκε αστυνομικός, ενώ προκλήθηκαν μόνο μικρές, επιφανειακές ζημιές στο υπηρεσιακό δίκυκλο.

Ο αναβάτης ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για ανήλικο, γεννημένο το 2011. Παράλληλα, από τον έλεγχο προέκυψε ότι η μοτοσυκλέτα είχε δηλωθεί κλεμμένη από τις 12 Δεκεμβρίου, με σχετική ενημέρωση στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων (ΤΔΕΕ) Κερατσινίου - Δραπετσώνας.