Jorge Lorenzo JL99 X Super Soco Project: Αυθόρμητη πρόταση που γίνεται πράξη

Έκδοση Jorge Lorenzo από την Super Soco
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

22/3/2021

Η Vmoto Soco που παράγει ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες παρουσίασε τον προηγούμενο μήνα τα νέα μοντέλα της Super Soco με παρουσιαστή τον Jorge Lorenzo και στην διάρκεια της παρουσίασης ο Lorenzo πρότεινε στον CEO Graziano Milone να συνεργαστούν για μία σειρά με την υπογραφή του. Μία αυθόρμητη πρόταση που τώρα, μετά από ένα μήνα κατασταλάζει και ο Jorge Lorenzo πράγματι θα συνεργαστεί πιο επίσημα με την εταιρεία των ηλεκτρικών μοτοσυκλετών, εκτός από το να είναι στην guest star στην παρουσίασή της.

Τις επόμενες εβδομάδες ένα CUmini με την υπογραφή του Lorenzo θα γίνει πραγματικότητα…

Ελληνική Λέσχη Moto Guzzi – 36ωρο Οδοιπορικό Μοτοσυκλέτας

Η Ελληνική Λέσχη Moto Guzzi διοργανώνει για 27η φορά έναν θεσμό-θεμέλιο της μοτοσυκλετιστικής κουλτούρας στη χώρα μας
moto guzzi 36oro
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

18/3/2026

Το 27ο Οδοιπορικό θα διεξαχθεί στις 24-26 Απριλίου 2026 όπου και φέτος οι διαδρομές θα τιμούν την παράδοση και τα Ελληνικά τοπία.

To 36ωρο Οδοιπορικό προορίζεται για μοτοσυκλετιστές που αγαπούν την περιήγηση στο εκτεταμένο οδικό δίκτυο της χώρας, σε μια διαδρομή μεγάλης απόστασης που έχει στόχο να προάγει το μοτοσυκλετισμό και την οδική ασφάλεια, προσφέροντας στον αναβάτη ένα μοναδικό διήμερο.

Περισσότερες πληροφορίες και δυνατότητα εγγραφής: http://www.motoguzziclub.gr

Επικοινωνία με την οργανωτική ομάδα: [email protected]

Εγγραφές δια ζώσης στην Λέσχη, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 19:00-23:00 από 18/3 έως 08/04 (ή μέχρι εξαντλήσεως αριθμού συμμετοχών)

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία/ενημέρωση παρακαλώ επικοινωνήστε :

κ. Μπάμπης Γκιουλμεϊντάνογλου: 6984415755

κ. Γιώργος Ανδρικόπουλος: 6978555870

κ. Χρήστος Γερόπουλος: 6937051207