Γράφτηκε από: 
τον Λάζαρο Μαυράκη

Κάντε δικό σας ένα ΚΤΜ RC16 !

Προς πώληση δύο MotoGP μοτοσυκλέτες από την ΚΤΜ!

Η αλήθεια είναι ότι τέτοιες ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται και πολύ συχνά, έως και εξαιρετικά σπάνια! Ο λόγος για την ανακοίνωση που δημοσιοποίησε η ΚΤΜ, με την οποία ενημερώνει ότι διαθέτει προς πώληση δύο από τις αγωνιστικές MotoGP μοτοσυκλέτες της RC16. Οι μοτοσυκλέτες θα πωλούνται ως μέρος ενός "ειδικού πακέτου", προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία για τους πιο φανατικούς… έχοντες των MotoGP.
Η ΚΤΜ μας έχει συνηθίσει σε ιδιαίτερες και σπάνιες μοτοσυκλέτες που βγαίνουν από τις γραμμές παραγωγής του εργοστασίου στο Mattighofen, αλλά σίγουρα τίποτε τόσο εξωτικό όσο οι δύο RC με προορισμό το γκαράζ κάποιου ιδιώτη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειται για την μοτοσυκλέτα που μετά από δύο χρόνια εξέλιξης εμφανίστηκε ως wildcard συμμετοχή στον αγώνα της Valencia το 2016, ενώ μετά από δύο χρόνια (την σεζόν δηλαδή που μόλις τελείωσε) κατάφερε να βρεθεί στο βάθρο των MotoGP, στην ίδια πίστα.


Δεν είναι όμως μόνο οι συγκεκριμένες μοτοσυκλέτες που θα αποτελούν το "πακέτο" που διαθέτει προς πώληση η ΚΤΜ. Καταβάλλοντας 250.000 ευρώ, οι υποψήφιοι ιδιοκτήτες θα αποκτήσουν επίσης τον πλήρη αγωνιστικό εξοπλισμό του Pol Espargaro, ένα κράνος υπογεγραμμένο από τον ίδιο αναβάτη, καθώς και την δυνατότητα να γίνουν μέλη της Red Bull KTM Factory Team για ένα αγωνιστικό σαββατοκύριακο με ξενάγηση στα paddock και στο pitbox, αλλά και μια συνάντηση με του Espargaro και Zarco. Θα παραλάβουν επίσης ένα σετ με την εμφάνιση της Red Bull KTM Team, όπως και πρόσβαση μέσω του Red Bull Energy Station για όλο το διήμερο σε έναν αγώνα GP της επιλογής τους. Για όσους θέλουν να βιώσουν το "Ready to Race" μόττο της ΚΤΜ στην απόλυτη έκφανσή του αγοράζοντας ένα από τα δύο RC16, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με e-mail στο rc16@ktm.com και να δηλώσουν αρχικά το ενδιαφέρον τους.

Tags: