Kawasaki - Καλοκαιρινές προσφορές 2018

Με όφελος έως και 1.400 ευρώ!
Από τον

Πάνο Καραβοκύρη

23/7/2018

Η επίσημη αντιπροσωπεία της Kawasaki στην Ελλάδα, TEOMOTO A.E. προχώρησε στις καλοκαιρινές προσφορές για τους υποψήφιους αγοραστές της με όφελος έως και 1.400 ευρώ σε επιλεγμένα μοντέλα!

 

Για όσους ενδιαφέρονται για την σειρά Ninja, η Kawasaki προσφέρει το Ninja 650 στο μαύρο χρωματισμό, με όφελος 500 ευρώ (από 7.990 στα 7.490) ενώ στην έκδοση KRT (από 8.190 στα 7.690).

Από την σειρά "Ζήτα" προσφέρεται το μεσαίο μοντέλο της οικογένειας, Z650, με όφελος 500 ευρώ (από 7.390 στα 6.890), καθώς και το Z1000SX για όσους επιθυμούν γρήγορα ταξίδια με όφελος 1.000 ευρώ (από 14.890 στα 13.890).

Ενώ όσοι επιθυμούν να αγοράσουν το Versys 1000 επωφελούνται 1.400 ευρώ (από 14.390 στα 12.990).

Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως του διαθέσιμου αποθέματος μοτοσυκλετών. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε έναν εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο ή την επίσημη ιστοσελίδα.

Ετικέτες

Βιετνάμ: Κεραυνός την χτύπησε στο κράνος και επέζησε [VIDEO]

Η 47χρονη αναβάτρια επέζησε με εγκαύματα σε λαιμό και χέρι
Βιετνάμ: Κεραυνός την χτύπησε στο κράνος και επέζησε [VIDEO]
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

8/10/2026

Ασυνήθιστο ακόμη και για την συγκεκριμένη περιοχή που δέχεται αυτή την εποχή κάθε χρόνο ισχυρές βροχοπτώσεις, ήταν ο κεραυνός που έπεσε πάνω σε αναβάτρια σκούτερ κι ενώ βρισκόταν σε κίνηση.

Κοντά της υπήρχε και ψηλό κτήριο με τους μετεωρολόγους να κάνουν λόγο για ένα ιδιαίτερα ασυνήθιστο περιστατικό καθώς οι κεραυνοί σπάνια στοχεύουν με αυτό τον τρόπο.

Το περιστατικό έγινε στην παραθαλάσσια περιοχή Nghe An του Βιετνάμ πριν από λίγες ημέρες και όπως βλέπει κανείς και στο παρακάτω video η αναβάτρια λιποθύμησε αμέσως μετά το χτύπημα του κεραυνού πέφτοντας από το σκούτερ.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου εκεί ξανά βρήκε τις αισθήσεις της και φέρει εγκαύματα στον λαιμό, την ωμοπλάτη και στο αριστερό χέρι.

Σωτήριο αποδείχτηκε το κράνος -και- σε αυτή την περίπτωση που απορρόφησε και ανακατεύθυνε το χτύπημα του κεραυνού, όπως φαίνεται και στο video από κάμερα αυτοκινήτου που βρισκόταν πίσω από την άτυχη αναβάτρια, ταυτόχρονα όμως και τυχερή μέσα στην ατυχία της.