Kawasaki winter sales: Verys 650 και Versys 300X

Πιο προσιτά από ποτέ!
Από τον

Πάνο Καραβοκύρη

6/12/2018

Εν όψει των χειμερινών γιορτών η Kawasaki αποφάσισε να μειώσει τις τιμές σε δύο από τα μοντέλα της, κάνοντάς τα ακόμη πιο προσιτά. Στο παρακάτω δελτίο τύπου που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τα μοντέλα.

Δελτίο Τύπου

KAWASAKI WINTER SALES: VERSYS 650 – VERSYS-X 300

Με τις νέες χειμερινές προσφορές της Kawasaki, το όνειρό σου να αποκτήσεις τις κορυφαίες Adventure Tourer Versys 650 και Versys-X 300 γίνεται πιο προσιτό από ποτέ.

Με πολύπλευρο, all-around χαρακτήρα και συναρπαστική οδηγική συμπεριφορά, τα μοντέλα της οικογένειας Versys είναι σχεδιασμένα για να εκπληρώσουν όλες σου τις επιθυμίες, από την καθημερινή συμβίωση στην πόλη έως απολαυστικές βόλτες και περιπετειώδη ταξίδια.

Τώρα, κάνε δικό σου το Versys των ονείρων σου σε προνομιακή τιμή ή με μοναδικά δώρα:

ΜΟΝΤΕΛΟ
ΤΙΜΗ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ
ΕΚΠΤΩΣΗ
ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ
VERSYS 650 ‘18
8.690 €
-700 €
7.990 €
Λευκό
VERSYS-X 300 ‘18
5.990 €
-400 €
5.590 €
Μαύρο
Πράσινο
Γκρι
ή
Εργοστασιακά αξεσουάρ αξίας 400 € (Κεντρική βαλίτσα 30 L + Προστατευτικά κάγκελα)
5.990 €

 

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό μοτοσυκλετών και μέχρι εξαντλήσεως του σχετικού αποθέματος. Επικοινώνησε σήμερα με το δίκτυο εξουσιοδοτημένων εμπόρων Kawasaki (https://www.kawasaki.gr/el/dealers) για να επωφεληθείς της προσφοράς.

 

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες