Κουπάκι 2024 – Μοτοβόλτες που στο τέλος της χρονιάς βγάζουν πρωταθλητή

Έξι εκδηλώσεις σε ολόκληρη την Κρήτη περιλαμβάνει το φετινό πρόγραμμα
motomag Κουπάκι
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

19/4/2024

Μετά την πρώτη πιλοτική χρονιά του «Κουπάκι» όπου συμμετείχαν 3 λέσχες – ομάδες μοτοσυκλετών, φέτος παρουσιάζεται η δεύτερη και αναβαθμισμένη έκδοσή του. Οι λέσχες – ομάδες φέτος διπλασιάστηκαν και μετά από τους Dakarete, Καλά Κοπέλια και ΣΥ.ΜΟ.ΣΚΑ, προστέθηκαν φέτος και οι R.O.C., ΜΟ.RTES και Varadero Cretan Maniacs.

Ο απώτερος σκοπός αυτής της συν διοργάνωσης είναι στο μέλλον να συγκεντρωθούν ακόμα περισσότερες λέσχες – ομάδες και να καταστεί θεσμός το Κουπάκι. Επίσης με την προσπάθεια όλων η υπέρτατη επιθυμία μας είναι να δημιουργήσουμε μια βόλτα διήμερη στην Κρήτη με σταθερή ημερομηνία κάθε χρόνο ώστε να μπορέσουν να συμμετάσχουν και φίλοι μας από την υπόλοιπη Ελλάδα και όχι μόνο για να γνωρίσουν τον τόπο μας και την Κρητική φιλοξενία, πάντα ανιδιοτελώς.

Κουπάκι

To φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει 6 μοτοβόλτες σε ολόκληρη την Κρήτη, οι οποίες θα είναι μονοήμερες Κυριακάτικες όπου σε κάθε μια ξεχωριστά, οι συμμετέχοντες θα λαμβάνουν πόντους ανάλογα με το μέρος από όπου ξεκίνα, εάν είναι διπλός η μονός κλπ.

 Στο τέλος της χρονιάς αυτός που έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους θα ανακηρυχθεί Νικητής στο 2ο Κουπάκι και θα του απονεμηθεί το σχετικό έπαθλο σε μέρα και τοποθεσία που θα ανακοινωθεί.

Οι ημερομηνίες της εκάστοτε μοτοβόλτας καθώς και η ομάδα - λέσχη που έχει την ευθύνη της διοργάνωσης είναι οι παρακάτω.

Την αρχή κάνουν οι R.O.C. στις 28 Απριλίου με «Στο Δάσος της Ανατολής», ακολουθούν τα Καλά Κοπέλια με την “Discovering Amari – Rethymno”. Στη συνέχεια οι MO.RTES θα μας πάνε «Στου Λυδικού τη Στράτα»  στις 9 Ιουνίου. Οι Dakaretre μετά το καλοκαίρι και συγκεκριμένα 29 Σεπτεμβρίου, θα μας πάνε βόλτα «Στην κάτω μπάντα τ΄αοριού¨», την σκυτάλη θα πάρουν οι Varadero Cretan Maniacs 13 Οκτωβρίου όπου θα Ψάξουμε τον Νέμο. Τέλος ο ΣΥ.ΜΟ.ΣΚΑ με την «Επαναστατική» θα κλείσει το φετινό ‘’Κουπάκι’’ στις 17 Νοέμβρη.

Κουπάκι

Οι ημερομηνίες των έξι εκδηλώσεων παρακάτω:

28/04/2024

R.O.C

Στο Δάσος της Ανατολής

12/05/2024

Καλά Κοπέλια

Discovering Amari –Rethymno

09/06/2024

MO.RTES

Στου Λυβικού τη Στράτα

29/09/2024

DAKARETE

Στην κάτω μπάντα τ΄αοριού

13/10/2024

Varadero Cretan Maniacs

Ψάχνοντας τον Νέμο

17/11/2024

ΣΥ.ΜΟ.ΣΚΑ.

Επαναστατική

Για να ενημερώνεστε και να λαμβάνετε τα τελευταία νέα , σχετικά με το «Κουπάκι» , εγγραφείτε στη σελίδα στο F/B Κουπάκι-Koupaki και αυτομάτως θα λαμβάνετε πληροφορίες νέα και φωτογραφίες από τις βόλτες.

Κουπάκι

 

Ετικέτες

DNA Filters: Γιορτάζει 20 χρόνια εξωστρέφειας, κατασκευάζοντας στην Ελλάδα τα φίλτρα αέρος που ξεχωρίζουν παγκοσμίως

Υψηλή τεχνολογία κρατώντας την παραγωγή στην Ελλάδα
DNA Filters: Γιορτάζει 20 χρόνια εξωστρέφειας, κατασκευάζοντας στην Ελλάδα τα φίλτρα αέρος που ξεχωρίζουν παγκοσμίως
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

17/5/2024

Με μία διαφορετική βραδινή εκδήλωση σε αέρα Μιλάνου με επίσημο ενδυματολογικό κώδικα, και ακριβώς όπως θα διοργάνωνε μία αντίστοιχη ιταλική εταιρεία, η ελληνική DNA High Performance Filters γιόρτασε τα 20 χρόνια λειτουργίας της, σε ένα Gala που αναδείκνυε τα φίλτρα μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου, στον μέγιστο βαθμό.

Υπό την έννοια ενός εξαρτήματος που σε συντροφεύει σε όλη την διάρκεια ζωής της μοτοσυκλέτας καθώς δεν το αλλάζεις παρά μόνο το καθαρίζεις και το φροντίζεις, τα φίλτρα της DNA κερδίζουν επάξια τα φώτα της δημοσιότητας πριν κρυφτούν μέσα στο φιλτροκούτι, ή το αντικαταστήσουν σε κάποιο επόμενο στάδιο αναβάθμισης.

Κι από την στιγμή που βοηθούν τον κινητήρα να κερδίσει ίππους, βελτιώνοντας παράλληλα την καύση και την κατανάλωση, αποτελούν και το πρώτο στάδιο σε κάθε βελτίωση. Για αυτό και ένα από τα στοιχεία που ξεχωρίζουν την DNA είναι η αμεσότητα με την οποία παρουσιάζει τις προτάσεις της για τα νέα μοντέλα, ταυτόχρονα με την πρώτη τους εμφάνιση στα καταστήματα, πολλές φορές και νωρίτερα. Διότι πολλοί ιδιοκτήτες αγοράζουν φίλτρο της DNA με την παραγγελία της νέας μοτοσυκλέτας τους και πριν αυτή τους παραδοθεί!

Για να φτάσουν όμως να αποτελούν την πρώτη επιλογή, η οικογένεια Νικολαΐδη έδωσε έναν αγώνα να εδραιωθεί και να αποδείξει την αξία της, σε κάθε διαφορετική αγορά ανά την υφήλιο καθότι αποτελεί μία καθαρά εξαγωγική εταιρεία με την Ελλάδα να αποτελεί μικρό ποσοστό του συνολικού κύκλου εργασιών της - Παρόλο που έχει υψηλό ποσοστό διείσδυσης στην ελληνική αγορά. Έπειτα από τον παραπάνω αγώνα, η DNA έδωσε -και δίνει συνεχώς- έναν ακόμη ξεχωριστό: Να κρατήσει την γραμμή παραγωγής εντός συνόρων, μία δύσκολη διαδικασία στην οποία εμμένει.

DNA Filters: Γιορτάζει 20 χρόνια εξωστρέφειας, κατασκευάζοντας στην Ελλάδα τα φίλτρα αέρος που ξεχωρίζουν παγκοσμίως

Όλη αυτή η ανοδική πορεία που αντανακλάται στην σημερινή εμπορική επιτυχία της DNA, αναπτύχθηκε σε μία συγκινητική συζήτηση που διεύθυνε ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης, θέτοντας ερωτήσεις στα μέλη της οικογένειας. Παρουσιάστηκαν οι τρόποι, η αγωνία, οι θυσίες, αλλά και ανέκδοτες ιστορίες πίσω από κάθε περίοδο της λειτουργίας της DNA, με την οικογένεια να τις μοιράζεται με τους καλεσμένους της, χωρίς να καταβάλλει προσπάθεια να κρύψει την συγκίνησή της.

DNA Filters: Γιορτάζει 20 χρόνια εξωστρέφειας, κατασκευάζοντας στην Ελλάδα τα φίλτρα αέρος που ξεχωρίζουν παγκοσμίως

Πολλές από αυτές τις ιστορίες και τις θυσίες, μπορούσε κανείς να τις καταχωρήσει σε κεφάλαια ανά όνομα φίλτρου, ένα στοιχείο που φανερώνει τον λόγο που όσα κατασκευάζει η DNA ξέφυγαν από το στάδιο του φίλτρου και έγιναν προϊόντα τεχνολογίας. Η αγωνιστική τους χρήση σε παγκόσμια πρωταθλήματα από εργοστασιακές ομάδες, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη για την παραπάνω θέση.

DNA Filters: Γιορτάζει 20 χρόνια εξωστρέφειας, κατασκευάζοντας στην Ελλάδα τα φίλτρα αέρος που ξεχωρίζουν παγκοσμίως

Στη συνέχεια της βραδινής εκδήλωσης η DNA Filters χαιρέτισε ένα προς ένα τους καλεσμένους της και ευχήθηκε για μεγαλύτερη εξωστρέφεια της μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα με περισσότερες εταιρείες που ξεπερνούν τα σύνορα της χώρας μας. Με την δεύτερη γενιά στο τιμόνι της εταιρείας και μία υγιέστατη σταδιακή παράδοση της σκυτάλης που αποτελεί “case study” για τα ελληνικά δεδομένα και την προσκόλληση στο micromanagement που κατά κόρον παρουσιάζουν οι ιδρυτές ελληνικών επιχειρήσεων, η DNA τρέχει ήδη τις εξελίξεις ώστε στο επόμενο επετειακό Gala που θα διοργανώσει να έχει εδραιωθεί σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο.

DNA Filters: Γιορτάζει 20 χρόνια εξωστρέφειας, κατασκευάζοντας στην Ελλάδα τα φίλτρα αέρος που ξεχωρίζουν παγκοσμίως

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της εταιρείας:

 

Η DNA High Performance Filters γιόρτασε  με ένα εντυπωσιακό Gala τα 20 χρόνια λειτουργίας και υπεροχής.

     Την Τετάρτη στις 15 Μαΐου η εταιρεία DNA High Performance Filters επισφράγισε με ένα μοναδικό Gala τα 20 χρόνια λειτουργίας της. Η δεξίωση πραγματοποιηθηκε στον κατάμεστο χώρο του Universe Live Stage, στην Αθήνα και είχε τρομερή επιτυχία, ενώνοντας πολλούς επιχειρηματίες από τον χώρο της μοτοσυκλέτας και του αυτοκινήτου, ορισμένους εκλεκτούς καλεσμένους από το εξωτερικό, εξαίρετους δημοσιογράφους του χώρου καθώς και σύσσωμους τους εργαζόμενους της εταιρείας.

     Η βραδιά με παρουσιαστή τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη ήταν γεμάτη με όμορφες εκπλήξεις, περιλάμβανε ομιλία από τους ιδρυτές της εταιρείας αναδεικνύοντας την πορεία της DNA από μια μικρή νεοφυή επιχείρηση σε έναν παγκόσμιο ηγέτη στην τεχνολογία υψηλής απόδοσης φίλτρων. Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν ζωντανή μουσική, γκουρμέ δείπνο και μια ειδική παρουσίαση που ανέδειξε τα ορόσημα και τα επιτεύγματα της εταιρείας.

     Ο CEO της εταιρείας Ντίνος Νικολαΐδης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του, δηλώνοντας: "Αυτό το ορόσημο αποτελεί απόδειξη της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης της ομάδας μας καθώς και της αδιάκοπης υποστήριξης των πελατών μας.”

Ενώ ο Managing Director, Μάριος Νικολαΐδης συμπλήρωσε “ Είμαστε ενθουσιασμένοι για το μέλλον και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την κληρονομιά της αριστείας μας." ενώ παράλληλα ανακοίνωσε ότι: “ η εταιρεία είναι πλέον έτοιμη να αναλάβει νέα τεχνολογικά  έργα που θα ανεβάσουν την χώρα μας ακόμα πιο ψηλά, στην κατάταξη των εξιδεικευμένων επιχειρήσεων του χώρου”.

     Η εκδήλωση υπογράμμισε τη δέσμευση της DNA High Performance Filters στην καινοτομία και την αριστεία, θέτοντας τις βάσεις για συνεχιζόμενη ανάπτυξη και επιτυχία τα επόμενα χρόνια.

     Η βραδιά έκλεισε με πολλά χαμόγελα και την υπόσχεση για το επόμενο ραντεβού σε άλλα 20 χρόνια!

Ετικέτες