ΚΤΜ 390 Adventure MY23 - Με δώρο τα προστατευτικά κάγκελα

Προσφορά που ισχύει και για τις δυο εκδόσεις της μοτοσυκλέτας
KTM 390 Adventure προσφορά
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

5/2/2024

Η ελληνική αντιπροσωπεία της KTM προσφέρει τώρα τις δυο εκδόσεις του KTM 390 Adventure ΜΥ2023 με δώρο τα προστατευτικά κάγκελα. Η προωθητική ενέργεια αφορά τις μοτοσυκλέτες που είναι άμεσα διαθέσιμες και θα ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της ΚΤΜ:

"Δεν υπάρχει ιδανικότερος τρόπος να ζήσεις την πρώτη σου Ready To Race adventure εμπειρία από μια KTM 390 ADVENTURE.

Με βασικό εξοπλισμό που είναι το σημείο αναφοράς της κατηγορίας και περιλαμβάνει LED φωτιστικά σώματα, δικάναλο cornering ABS 9.1MP της Bosch με Offroad Mode, cornering traction control και έγχρωμη TFT οθόνη με δυνατότητα συνδεσιμότητας με smartphone.

Ο κορυφαίος μονοκύλινδρος κινητήρας των 373.2cc παράγει 44 ίππους που είναι ικανοί να δώσουν υψηλή τελική ταχύτητα ενώ ταυτόχρονα η εξαιρετική διαχείριση καυσίμου σε συνδυασμό με το ρεζερβουάρ των 14.5lt προσφέρουν αυτονομία που αγγίζει τα 400km!

Η οικογένεια των KTM 390 ADVENTURE συνεχίζει να αποτελεί την best seller επιλογή της γκάμας με τις προτεινόμενες τιμές λιανικής να συνεχίζουν να είναι ανταγωνιστικές και το 2024.

  • Η προτεινόμενη τιμή λιανικής της KTM 390 ADVENTURE MY23 θα είναι €6.990
  • Η προτεινόμενη τιμή λιανικής της KTM 390 ADVENTURE SW MY23 θα είναι €7.890
Κάγκελα

Επιπλέον ο βασικός εξοπλισμός εμπλουτίζεται ακόμα περισσότερο και στις μοτοσυκλέτες του 2023 θα περιλαμβάνει και τα μαύρα προστατευτικά κάγκελα!

Η προωθητική ενέργεια αφορά μόνο τις μοτοσυκλέτες που είναι άμεσα διαθέσιμες και θα ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων."