KTM 390 Adventure: Ξεκινούν προπαραγγελίες σε τιμή προσφοράς!

Με προκαταβολή €1.000
Από τον

Πάνο Καραβοκύρη

15/11/2019

Η KTM μας παρουσίασε στη φετινή EICMA μια απ’ τις σημαντικότερες μοτοσυκλέτες για την Ιστορία της αλλά και για την παγκόσμια αγορά, το 390 Adventure. Εμείς την είχαμε ήδη οδηγήσει ως πρωτότυπο και σας μεταφέραμε τις πρώτες εντυπώσεις, που μπορείτε να θυμηθείτε εδώ, ενώ στο τεύχος 601 του ΜΟΤΟ που θα κυκλοφορήσει στις 29 Νοεμβρίου, θα έχουμε και την πλήρη παρουσίασή του. Η ελληνική αντιπροσωπεία, η ΚΤΜ SEE, λίγες μέρες μετά το Σαλόνι του Μιλάνου, ανακοινώνει πως οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν σε λίγες μέρες, πιο συγκεκριμένα στις 18 Νοεμβρίου, και θα ολοκληρωθούν στις 22 Ιανουαρίου της νέας χρονιάς. Το 390 Adventure θα είναι σε τιμή προσφοράς γι' αυτό το διάστημα, στα €5.990 και για την προπαραγγελία είναι απαραίτητη η προκαταβολή 1.000 ευρώ. Στο δελτίο τύπου που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟ 2020 ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΤΜ 390 ADVENTURE

Το μοντέλο που περιμέναμε εδώ και χρόνια είναι πλέον προ των πυλών! Η ολοκαίνουρια KTM 390 Adventure είναι καθ’ οδόν και δεν χρειάζεται να περιμένεις την νέα χρονιά, για να την κάνεις δικιά σου!

Είναι καιρός να ικανοποιήσεις το ανήσυχο πνεύμα περιπέτειας που κρύβεται μέσα σου οδηγώντας την νέα KTM 390 ADVENTURE! Οι συμπαγείς διαστάσεις του νέου READY TO RACE travel-enduro αλλά και ο sport χαρακτήρας του, σε συνδυασμό με το υψηλό επίπεδο εξοπλισμού και τα γονίδια των κορυφαίων KTM SUPER ADVENTURE μοντέλων, θα αλλάξουν την μοτοσικλετιστική σου καθημερινότητα.

Η εργονομία, σε συνδυασμό με την ομαλή λειτουργία του αποδεδειγμένα αξιόπιστου κινητήρα αλλά και η τεχνολογία που συναντάμε για πρώτη φορά σε μοτοσυκλέτα της κατηγορίας (MTC, offroad ABS, ride-by-wire κ.λπ.), ολοκληρώνουν ένα πακέτο που είναι ταυτόχρονα άνετο και ελαφρύ, ικανό να σε βοηθήσει στις καθημερινές σου εξορμήσεις.

Δεν χρειάζεται να περιμένεις το 2020, πήγαινε τώρα στον κοντινότερο συνεργάτη KTM και με μια σύντομη διαδικασία, προκαταβάλοντας €1.000 κάνε προ-παραγγελία της δικιάς σου KTM 390 ADVENTURE.

Επωφελήσου της ειδικής τιμής προ-παραγγελιών στα €5.990!

Η διαδικασία προ-παραγγελιών ξεκινά 18/11/2019 και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020 οπότε η τιμή του μοντέλου θα διαμορφωθεί στην προτεινόμενη λιανική για το υπόλοιπο τους έτους.

Οι παραδόσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι 31 Μαρτίου 2020!!

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ KTM 390 ADVENTURE
• Δυο χρωματικές επιλογές – Πορτοκαλί & Λευκό
• Κινητήρας μονοκύλινδρος 373.2cc
• Ιπποδύναμη 44Hp @ 9.500rpm
• Ροπή 37Nm @ 7.000rpm
• Μονόδρομος συμπλέκτης
• Ηλεκτρονικό γκάζι
• MTC – Motorcycle Traction Control
• Πλαίσιο χωροδικτύωμα
• Ρυθμιζόμενες αναρτήσεις WP APEX
• Διαδρομές αναρτήσεων 170/177mm – Εμπρός & Πίσω
• Φρένα BYBRE με ABS Bosch 9.1MP (απενεργοποιούμενο)
• Διαστάσεις ελαστικών 100/90x19 – 130/80x17
• Ύψος σέλας 855mm
• Ρεζερβουάρ 14.5lt – Αυτονομία <400km
• Βάρος 158kg

Ετικέτες

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών: Κρατική χρηματοδότηση 9 εκατομμυρίων ευρώ ενόψει αυξημένου ανταγωνισμού

Νέες πίστες σε Βουλγαρία και Αλβανία προκαλούν αλυσιδωτές αντιδράσεις
pista
Από τον

Παύλο Καρατζά

25/6/2026

Τη χρηματοδότηση ύψους 9 εκατομμυρίων ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Αθλητισμού για τη συνολική αναβάθμιση του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός.

Το πλάνο περιλαμβάνει εκτεταμένες παρεμβάσεις στην αγωνιστική διαδρομή, στις ζώνες ασφαλείας, στις εγκαταστάσεις εξυπηρέτησης ομάδων και οδηγών, στα pits, στα κτήρια διοίκησης και στις υποδομές φιλοξενίας.

Η πίστα των Σερρών αποτελεί μία από τις κορυφαίες πίστες των Βαλκανίων, όμως η δημιουργία νέων πιστών όπως η A1 Motor Park στη Βουλγαρία και η Auto Moto Park στην Αλβανία δημιουργούν νέα δεδομένα και εντείνουν σημαντικά τον ανταγωνισμό στην ευρύτερη περιοχή. Για τον λόγο αυτό το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Αθλητισμού θα χρηματοδοτήσει με το ποσό των 9 εκατομμυρίων ευρώ την ελληνική πίστα.

Η παραπάνω είδηση θα μπορούσε να σχετίζεται και με τη νέα πίστα που προανήγγειλε ο Μάριος Ηλιόπουλος στην Πάτρα, ενώ παράλληλα ελπίζουμε το έργο να πραγματοποιηθεί κι αυτά τα χρήματα να πιάσουν τόπο, ώστε η πίστα των Σερρών να εξελιχθεί περαιτέρω.

Η δήμαρχος Σερρών Βαρβάρα Μητλιάγκα δήλωσε: “Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε τη χρηματοδότηση, με ποσό 9 εκατομμυρίων ευρώ, της αναβάθμισης του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών, ενός έργου που μπορεί να αποτελέσει ισχυρό μοχλό ανάπτυξης για την περιοχή μας και να ενισχύσει περαιτέρω τη θέση των Σερρών στον χάρτη του μηχανοκίνητου αθλητισμού της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

"Πρόκειται για μια εξέλιξη που μας ικανοποιεί ιδιαίτερα, καθώς το τελευταίο διάστημα αναπτύχθηκε μια ουσιαστική και παραγωγική συνεργασία μεταξύ του Δήμου Σερρών και του Υπουργείου Παιδείας και Αθλητισμού, με κοινό στόχο την ανάδειξη των δυνατοτήτων και της αναπτυξιακής προοπτικής που διαθέτει το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών.

"Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την απόφαση αυτή, η οποία ανταποκρίνεται σε ένα διαχρονικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας και ανοίγει νέους δρόμους για την ανάπτυξη της περιοχής μας. Ο ίδιος πίστεψε στο όραμα για τον τόπο μας.

"Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Υφυπουργό Εξωτερικών και Βουλευτή Σερρών κ. Τάσο Χατζηβασιλείου, ο οποίος από την πρώτη στιγμή στήριξε την προσπάθεια εξεύρεσης πόρων και συνέβαλε ουσιαστικά στην προώθηση του αιτήματος στα αρμόδια κέντρα λήψης αποφάσεων. Και, φυσικά, ευχαριστώ θερμά τον Αν. Υπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Βρούτση για την εξαιρετική συνεργασία μας, καθώς και για την ανταπόκρισή του σε ένα ζήτημα που αφορά το μέλλον του τόπου μας.

"Η αναβάθμιση του Αυτοκινητοδρομίου δεν αφορά μόνο τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Αφορά την εξωστρέφεια των Σερρών, την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας, την προσέλκυση επισκεπτών και επενδύσεων και τη δημιουργία νέων ευκαιριών για την περιοχή μας.

"Ως Δημοτική Αρχή θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς ώστε η εξαγγελία αυτή να μετατραπεί σύντομα σε έργο και να αποδώσει τα μέγιστα οφέλη για τους πολίτες των Σερρών.

"Σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα για τις Σέρρες. Και είναι μια ημέρα που μας επιτρέπει να βλέπουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον ενός εμβληματικού έργου για τον τόπο μας”.