Το KTM Off Road Days έρχεται στην Αθήνα

Αφού ταξίδεψε πρώτα στη βόρεια Ελλάδα
Από τον

Πάνο Καραβοκύρη

24/10/2018

Μετά την διεξαγωγή των Off Road Days της KTM στα Τρίκαλα αλλά και στην Κατερίνη το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η πορτοκαλί εταιρεία δίνει ραντεβού στην πίστα της Πεντέλης, για όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν τα χωμάτινα μοντέλα της. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο Δελτίο Τύπου που ακολουθεί.

Η θεσσαλική πόλη πάντα υποδέχεται με θέρμη τα event που διοργανώνονται από την KTM SOUTHEAST EUROPE και τον τοπικό συνεργάτη της ΣΙΩΚΗΣ ΜΟΤΟ. Τα φετινά OFFROAD DAYS αποτέλεσαν τη συνέχεια των επιτυχημένων test ride στην περιοχή.

Η πάντα δραστήρια Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Τρικάλων (ΜΟΛΕΤ) συμμετείχε ενεργά στα KTM OFFROAD DAYS με πολλά από τα μέλη της να οδηγούν τα enduro και motocross του 2019. Όμως, δεν έμεινε εκεί, αφού έστησε μια μικρή φιέστα barbeque, που συνδυαζόταν άψογα με το  μέρος όπου διοργανώθηκαν τα φετινά test ride των «χωμάτινων» μοντέλων της αυστριακής μάρκας.

Διαδρομές που συνδύαζαν επίπεδα, «γρήγορα» κομμάτια και βραχώδη περάσματα, ικανοποίησαν έμπειρους και «πρωτάρηδες» αναβάτες που έσπευσαν να οδηγήσουν το «επαναστατικό» δίχρονο enduro 300 EXC TPI με το σύστημα άμεσου ψεκασμού  και το τετράχρονο bestseller  350 EXC-F. Στη διάθεσή τους και τα ολοκαίνουργια τετράχρονα motocross 250 SX-και 450 SX-F.

Συνολικά πάνω από 30 αναβάτες οδήγησαν τα νέα μοντέλα, αντάλλαξαν απόψεις τόσο μεταξύ τους, όσο και με τους ανθρώπους της KTM SOUTHEAST EUROPE και της ΣΙΩΚΗΣ ΜΟΤΟ και γεύτηκαν την υπεροχή και την απόλυτη οδηγική εμπειρία των off road μοτοσυκλετών της ΚΤΜ.

Το ταξίδι μας συνεχίζεται και θα ολοκληρωθεί, αρχικά στην Κατερίνη, όπου με τη βοήθεια του συνεργάτη μας BOBMOTOR GARAGE θα διοργανωθούν τα τελευταία OFFROAD DAYS στην ελληνική επαρχία. Τέλος, στις 27 Οκτωβρίου o«κύκλος» των φετινών OFFROAD DAYS ολοκληρώνεται στην Αθήνα και στην πάντα φιλόξενη  πίστα της Πεντέλης. Θα περιμένουμε με χαρά να σας υποδεχτούμε σε οποιαδήποτε από τις υπόλοιπες στάσεις των OFFROAD DAYS 2018.

Ημερομηνίες & Τόποι Διεξαγωγής:

Σάββατο 20 & Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 Κατερίνη – BOB’S MOTOR GARAGE
Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018 Αθήνα – KTM DEALERS OF ATHENS

Μοτοσυκλέτες διαθέσιμες προς δοκιμή:

KTM 300 EXC TPI
KTM 350 EXC-F
KTM 250 SX-F 
KTM 450 SX-F

Για πληροφορίες επικοινώνησε σήμερα με τον πλησιέστερο συνεργάτη της KTM.

Όροι συμμετοχής :

Οι αναβάτες να έχουν την κατάλληλη ενδυμασία offroad και εξοπλισμό (κράνος, γάντια, μπότες, θώρακα κ.λπ.).
Οι αναβάτες πρέπει να είναι άνω των 15 ετών, και μέχρι την ηλικία των 18 θα πρέπει να συνοδεύονται από γονέα ή κηδεμόνα (έγγραφη συναίνεση κηδεμόνα).
Οι αναβάτες (εάν συνοδεύονται ο γονέας ή ο κηδεμόνας) θα πρέπει να υπογράψουν τη σχετική Δήλωση Παραλαβής και Αποποίησης.
Η σχεδιασμένη διαδρομή θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για τους συμμετέχοντες στα KTM OFFROAD DAYS με τις μοτοσυκλέτες των test rides.”

Ετικέτες

Η Auto Motor House στη Νάξο - Εγκαίνια για το κατάστημα που δίνει λύση στις Κυκλάδες

Στις 25-26 Απριλίου - Με test rides και αποκάλυψη special μοντέλου
Auto Motor House Νάξος 2026 κατάστημα
Από το

motomag

24/4/2026

Τα σημαντικότερα εγκαίνια φέτος για τους δύο τροχούς στις Κυκλάδες θα πραγματοποιηθούν αυτό το Σαββατοκύριακο, 25-26 Απριλίου στη Νάξο με τον Auto Motor House να έχει πλέον παρουσία και εκεί.

Από τις λίγες φορές που τα εγκαίνια ενός καταστήματος αποτελούν ευχάριστη είδηση για μια γεωγραφική περιοχή σημαντικά μεγαλύτερη από την ίδια τη Νάξο, εκεί που η Auto Motor House θα εγκαινιάσει και επίσημα το νέο της κατάστημα αυτό το Σαββατοκύριακο.

Λέμε ότι αποτελεί είδηση γιατί το κατάστημα της Auto Motor House θα αποτελέσει την αξιόπιστη λύση για εύρεση ανταλλακτικών για μοτοσυκλέτα αλλά και για τις υπόλοιπες κατηγορίες δικύκλου όχι μόνο για τη Νάξο αλλά και για τα γύρω νησιά, τα συνεργεία των οποίων μέχρι σήμερα δεν έχουν την εξυπηρέτηση που απαιτείται. 

Μέσα από την παρουσία στο νησί, η εταιρεία φιλοδοξεί να προσφέρει παράλληλα στο δίτροχο κοινό της Νάξου και των γύρω νησιών σύγχρονες λύσεις μετακίνησης και ολοκληρωμένες υπηρεσίες πώλησης και υποστήριξης ενώ έχει αναλάβει την επίσημη αντιπροσώπευση και διάθεση στη Νάξο των CFMOTO, Royal Enfield και Letbe.

Στο διήμερο που θα έχει εορταστικό χαρακτήρα, οι επισκέπτες του καταστήματος θα μπορέσουν να συμμετέχουν σε test rides με επιλεγμένα μοντέλα των CFMOTO και Royal Enfield, αλλά και να δουν από κοντά μοντέλα και των Moto Morini, Italjet, Malaguti, Polaris και Letbe, ενώ θα αποκαλυφθεί και ένα σπέσιαλ μοντέλο.

Η Auto Motor House συστεγάζεται με την I’M Inter Motors, για την οποία μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

Το κατάστημα της Auto Motor House στην Νάξο θα το βρείτε στην Οδό Χώρας Εγγαρών (Γρόττα, Τ.Κ. 84300). Τηλέφωνο: 211 775800 (εσωτερικό 355).