Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδικούς άξονες της Αττικής λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης – βελτίωσης του οδοστρώματος

Οι εργασίες θα έχουν διάρκεια 7 μήνες
Αττική
Από το

motomag

26/7/2023

Από τις 26-07-2023 έως 29-02-2024 λόγω εκτέλεσης εργασιών στο οδικό δίκτυο των Λεωφ. Συγγρού, Πειραιώς, Βασ. Σοφίας, Φειδιππίδου και Μεσογείων αρμοδιότητας  Δ.ΔΙ.ΜΥ. θα υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Στο οδικό δίκτυο τοπικής αρμοδιότητας της Υ.Τ. Αθηνών, οι εργασίες θα εκτελούνται τις καθημερινές και το Σάββατο κατά τις ώρες 23.00΄ έως 06.00΄ της επομένης και την Κυριακή καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, ενώ δεν θα πραγματοποιούνται εργασίες κάθε Παρασκευή βράδυ προς Σάββατο, κάθε Σάββατο βράδυ προς Κυριακή και τις αργίες, καθώς και την προηγούμενη ημέρα κάθε αργίας και τις ημέρες εκείνες, κατά τις οποίες λαμβάνουν χώρα προγραμματισμένες ή έκτακτες εκδηλώσεις - γεγονότα στο επίμαχο οδικό δίκτυο.

Στο οδικό δίκτυο τοπικής αρμοδιότητας του Τ.Τ. Καλλιθέας, οι εργασίες θα εκτελούνται τις καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα κατά τις ώρες 21.00 έως 06.00 της επομένης.

Στο οδικό δίκτυο τοπικής αρμοδιότητας του Β’ Τ.Τ. Β/Α Αττικής οι εργασίες θα εκτελούνται τις καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα κατά τις ώρες 22.00 έως 06.00 της επομένης.

Στο οδικό δίκτυο τοπικής αρμοδιότητας του Α΄Τ.Τ. Πειραιώς οι εργασίες θα εκτελούνται τις καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα κατά τις ώρες 22.00 έως 06.00 της επομένης.

Ετικέτες

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες