KYMCO - Πανελλήνια Test Rides Απριλίου

Οδηγήστε 6 μοντέλα σε 8 διαφορετικές πόλεις
KYMCO Test Rides
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

22/3/2023

Μέσα σε ένα μήνα οκτώ διαφορετικές πόλεις θα φιλοξενήσουν τα Test Rides της Kymco, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να οδηγήσει μια σειρά από σημαντικά μοντέλα!

Ανάμεσά τους το κορυφαίο τεχνολογικά AK 550 Premium, το μοναδικό Scooter στον κόσμο με Cornering ABS, το ρηξικέλευθο τρίτροχο CV3, το δυνατότερο στην κατηγορία και το μόνο με δικύλινδρο κινητήρα, όπως επίσης το δημοφιλές Adventure DT X360 με τον διττό σκληροτράχηλο χαρακτήρα και το best seller X-Town 300 με την πολύπλευρη προσωπικότητα. Συνολικά, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει τι θέλει να οδηγήσει ανάμεσα σε έξι μοντέλα της Kymco!

Μία επίσκεψη στην ιστοσελίδα ή ένα τηλεφώνημα στο κατάστημα της αρεσκείας σας αρκεί για να δηλώσετε συμμετοχή στην πόλη της επιλογής σας! Δίπλωμα μοτοσυκλέτας τουλάχιστον Α2 κατηγορίας, σωστό ντύσιμο, καλό κράνος και πολύ κέφι είναι αυτά που χρειάζεστε για να οδηγήσετε το όχημα που σας ενδιαφέρει.

KYMCO

Mοντέλα διαθέσιμα για test ride: AK 550 Premium, CV3 Noodoe, DT X360, Χ-Τown 300, People S 125, Agility S 125

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TEST RIDES ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023

28 Μαρτίου – 1 Απριλίου

ΒΟΛΟΣ: Πολύζου Μ. Αφοι ΑΕΕ, Δημητριάδος 77, τηλ 24210-25938/23622

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Θεοχάρη Αφοι ΕΠΕ, Λεωφόρος Ιωνίας 3, τηλ 27410-85944

4 – 8 Απριλίου

ΛΑΡΙΣΑ: Μαργαρίτης & ΣΙΑ ΟΕ, Ηρώων Πολυτεχνείου 15, τηλ 2411-81052

ΠΑΤΡΑ: Λυρής Ιωάννης ΑΕ, Ν.Ε.Ο Πατρών–Αθηνών, τηλ 2610-911328

12 – 22 Απριλίου

ΚΑΡΔΙΤΣΑ: Μπακώσης Βάϊος, Τρικάλων 273, τηλ 24410-71985

ΑΓΡΙΝΙΟ: Μπουσδούνη Αφοι ΟΕ, Εθν. Αντιστάσεως 53, τηλ 26410-52558

25 – 29 Απριλίου

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ζηκίδης Σπ, Λεωφ. Ιωαννίνων 301, τηλ 26820-22285

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Παπανικολής Β., Κων/πόλεως 41, τηλ 2310-857532

Τα Test Rides για τους μήνες Μάϊο και Ιούνιο θα ανακοινωθούν μέσα από νέα δελτία τύπου της αντιπροσωπείας Mototrend SA.

Ετικέτες

Ducati Lenovo MotoGP 2025 - Με Marc Marquez και Francesco Bagnaia [VIDEO]

Ή τίτλος ή... τίτλος φέτος για το Borgo Panigale [Video]
Ducati Lenovo MotoGP team 2025 παρουσίαση ομάδας
Από το

motomag

20/1/2025

Το χειμερινό τουριστικό θέρετρο Madonna Di Campiglio στους ιταλικούς δολομίτες διάλεξε η Ducati για τρίτη σερί χρονιά για να παρουσιάσει την εργοστασιακή της ομάδα για τη νέα σεζόν με μοναδικό στόχο για τους εργοστασιακούς Marc Marquez και Francesco Bagnaia την κατάκτηση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.

Οτιδήποτε λιγότερο από την κατάκτηση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Αναβατών για τη σεζόν του 2025 θα είναι αποτυχία για την πανίσχυρη εργοστασιακή ομάδα της Ducati που έχει τη μοτοσυκλέτα (Desmocedici GP25) και φυσικά τους αναβάτες για το πετύχει με τον οχτώ φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Marquez ή τον τρεις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Bagnaia να σηκώνει την κούπα στο τέλος της σεζόν, έπειτα μάλιστα από μια χρονιά ρεκόρ για το Borgo Panigale στην κορυφαία κατηγορία με 19 συνολικά νίκες.

Ducati Lenovo MotoGP team 2025 παρουσίαση ομάδας

Ο Bagnaia νιώθει την πίεση και γνωρίζει ότι φέτος ο μεγαλύτερος αντίπαλός του δεν θα είναι ο περσινός παγκόσμιος πρωταθλητής Jorge Martin που μετακόμισε στην πολλά υποσχόμενη Aprilia γιατί η Ducati δεν του έκανε τη χάρη να του δώσει μια θέση στην εργοστασιακή ομάδα. Παρότι θα έχει 100% την υποστήριξη της Ducati ο Ιταλός έχει το βλέμμα του στραμμένο στον ομόσταυλό του Marquez που έκανε πράγματα και θαύματα την περασμένη σεζόν στη σέλα της Desmosedici GP23 κάνοντας ακόμη και τον Gigi Dall'igna, γενικό διευθυντή της Ducati Corse, να απορεί για τις ικανότητές του. 

Τα πάντα ήταν "βαμμένα" κατακόκκινα για την παρουσίαση των εργοστασιακών Desmosedici GP25 που περίμεναν υπομονετικά να αποκαλυφθούν κάτω από τα κόκκινα σεντόνια τους έπειτα από μια μακροσκελή εισαγωγή που έγινε από την Ιταλίδα παρουσίαστρια Barbara Pedrotti τον νέο διευθυντή Audi Ιταλίας Tim Barlett για την ιδιαίτερη σχέση που έχει αναπτύξει η εταιρεία με την Madonna Di Campiglio-μην ξεχνάτε ότι η Ducati ως θυγατρική του Group VW υπάγεται στην Audi. 

Η σκυτάλη πέρασε από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Ducati Claudio Domenicali, στον Luca Rossi που εκπροσώπησε τη Lenovo ως τον μεγάλο χορηγό της εργοστασιακής ομάδας και έπειτα στον Dall'igna που δήλωσε ότι η Ducati έχει τους καλύτερους αναβάτες του πρωταθλήματος, ενώ δεν παρέλψειψε να εκφράσει τον θαυμασμό του για τον Marquez λέγοντας ότι είναι ίσως ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών.

Ducati MOtoGP 2025

Την αποκάλυψη των μοτοσυκλετών ανέλαβαν οι ίδιοι οι Bagnaia και Marquez με τα φώτα να ανάβουν και το κοινό να τους βρίσκει καθιστούς πάνω στις μοτοσυκλέτες τους και ντυμένους με τις εργοστασιακές φόρμες τους.

Στην πέμπτη του σεζόν με την Ducati o Bagnaia μίλησε μεταξύ άλλων για την αγαστή συνεργασία που έχει με την ιταλική ομάδα αλλά για τον νέου του team mate τον οποίο και χαρακτήρισε πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό.

Από την άλλη ο Marquez έδειξε επίσης πολύ χαρούμενος που θα ξεκινήσει φέτος ως εργοστασιακός αναβάτης, έπειτα από τόσες μάχες που έδωσε πέρσι ενάντια στις μοτοσυκλέτες της Ducati Lenovo. Υπογράμμισε ότι αυτή θα είναι η πιο σημαντική πρόκληση στην μέχρι τώρα καριέρα του έχοντας προπονηθεί σκληρά όλο αυτό το διάστημα και ότι στόχος του είναι να παίρνει ευχαρίστηση από τους αγώνες αρχικά. Ο Ισπανός τόνισε ότι αν γίνει αυτό τότε ότι "όλα τα άλλα θα έρθουν", ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει δημόσια τους Claudio Domenicali, Gigi Dall’Igna, Mauro Grassilli και Davide Tardozzi.

  Ducati MotoGP 2025

Φυσικά οι μοτοσυκλέτες ήταν βαμμένες στο παραδοσιακό Ducati Red κόκκινο χρώμα, ενώ ήταν αδύνατο να μην προσέξει κανείς το σήμα της Monster Energy ως χορηγού για τον Marquez που έληξε την μακροχρόνια συνεργασία του με την Red Bull. Δείτε όλη την παρουσίαση της εργοστασιακής ομάδας της Ducati στο video που ακολουθεί.