Μotion n' Style - Σε νέο εντυπωσιακό χώρο, στο ύψος της Γέφυρας Λυκόβρυσης

Σε ένα υπερσύγχρονο κατάστημα θα βρείτε υπηρεσίες πώλησης μοτοσυκλετών, service και έκθεση επίσημων αξεσουάρ BMW, KTM, Husqvarna και GASGAS
motomag Σε νέο εντυπωσιακό χώρο μεταφέρθηκε το κατάστημα Μotion n Style
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

3/6/2024

Στα μέσα Μαΐου ολοκληρώθηκε η μετεγκατάσταση του καταστήματος Μotion n' Style σε έναν νέο χώρο έκτασης 530 τ.μ. Συγκεκριμένα το κατάστημα μεταφέρθηκε στον παράδρομο (κάθοδος) της Εθνικής οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης στο 12 χλμ. από Αθήνα, στο ύψος της Γέφυρας Λυκόβρυσης.

Κίνητρο για τη μετεγκατάσταση του καταστήματος ήταν η ανάγκη για μεγαλύτερους περιβάλλοντες χώρους καθώς και καλυτέρα οργανωμένους εσωτερικούς χώρους ώστε να εξυπηρετηθούν όλες οι δραστηριότητες της επιχείρησης σε συνδυασμό πάντα με το καλύτερο δυνατό όφελος για τον πελάτη. Το νέο κατάστημα διαθέτει χώρο Yποδοχής Service BMW Motorrad όπου εκτίθεται η πλούσια γκάμα Original Accessories, ειδικά διαμορφωμένους χώρους πώλησης οι οποίοι αναδεικνύουν πλήρως την γκάμα μοτοσυκλετών των ΚΤΜ, Husqvarna, και GASGAS, όπως επίσης και ειδικά διαμορφωμένους χώρους που εξυπηρετούν αρτιότερα την τεχνική υποστήριξη των εν λόγω εταιρειών καθώς και των μοντέλων της BMW Motorrad όπου η Μotion n' Style υποστηρίζει ως εξουσιοδοτημένος συνεργάτης για πάνω από 20 χρόνια.

Σε νέο εντυπωσιακό χώρο μεταφέρθηκε το κατάστημα Μotion n Style

Παράλληλα στο νέο κατάστημα υπάρχει οργανωμένο τμήμα γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ το οποίο εκτός από την εξυπηρέτηση του τμήματος service, διαθέτει τα ανταλλακτικά σε επίπεδο χονδρικής με δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα. Το νέο κατάστημα  έχει εύκολη πρόσβαση λόγω της στρατηγικής του θέσης επί του εθνικού οδικού  άξονα, σημείο που είναι εύκολα προσβάσιμο με μοτοσυκλέτα, ενώ για τις ημέρες που οι πελάτες του καταστήματος εξυπηρετούνται από το service για συντήρηση ή επισκευή της μοτοσυκλέτας τους έχουν προβλεφθεί και υπάρχουν διαθέσιμα δίκυκλα εξυπηρέτησης.

Οι ιδιοκτήτες και το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της Μotion n Style είναι στη διάθεση σας να  προσφέρουν τις συμβουλές τους ώστε μέσα από μία ευρεία γκάμα μοντέλων κορυφαίων κατασκευαστών και πακέτου υψηλού επιπέδου υπηρεσιών να σας βοηθήσουν στην βέλτιστη επιλογή με γνώμονα την καλύτερη δυνατή κάλυψη των αναγκών σας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κατάστημα στο: www.motionstyle.gr, τηλέφωνο πωλήσεων και service: +302106855441

Σε νέο εντυπωσιακό χώρο μεταφέρθηκε το κατάστημα Μotion n Style

Instagram

bmwmotionstyle

Motion n' Style

Facebook

Motion n Style-KTM & Gas Gas

BMW Motorrad-Motion n Style

Ετικέτες

Πάνω από 1.400 χιλιόμετρα σε 24 ώρες στο χώμα με Ducati Desmo450 EDS για ένα νέο ρεκόρ Guinness!

Το επίτευγμα κατάφεραν οι Ιταλοί Silvio Sabba και Valerio Boni
desmo
Από τον

Παύλο Καρατζά

21/10/2026

Η μεγαλύτερη απόσταση που καλύφθηκε με μοτοσυκλέτα off-road σε 24 ώρες είναι πλέον 1.448 χιλιόμετρα και επιτεύχθηκε από τους Silvio Sabba και Valerio Boni στο Rodano, στο Μιλάνο της Ιταλίας, στις 2 Οκτωβρίου 2026.

Ο Silvio και ο Valerio οδήγησαν εναλλάξ την Ducati Desmo450 EDS για 24 ώρες σερί. Το δίδυμο ολοκλήρωσε συνολικά 1.588 γύρους μιας χωμάτινης διαδρομής. Αυτό σημαίνει πως οι δύο αναβάτες κάλυψαν μια απόσταση 1.448 χιλιομέτρων με τη μοτοσυκλέτα να βρίσκεται στην εργοστασιακή της μορφή! Έτσι οι δυο τους κατέκτησαν ένα ακόμη ρεκόρ Guinness, αφού πέρυσι κατάφεραν κάτι παρόμοιο με Ducati Scrambler.

Η προσπάθεια πραγματοποιήθηκε την 1η και 2η Οκτωβρίου 2026 στο Rodano, λίγο έξω από το Μιλάνο. Η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα δεν ήταν ειδικά προετοιμασμένη και μάλιστα δεν υπήρχε εφεδρική σε περίπτωση βλάβης, ενώ δεν υπήρχαν ούτε προβολείς για να βοηθήσουν τους αναβάτες στην οδήγηση κατά τις νυχτερινές ώρες.

Desmo450

Οι κανόνες του Guinness World Records (για το ρεκόρ στην κατηγορία team motocross distance) επέτρεπαν στους αναβάτες να χρησιμοποιήσουν δύο μοτοσυκλέτες, μία ο καθένας, όμως ο Sabba και ο Boni επέλεξαν να μοιραστούν μία Desmo450 EDS, διατηρώντας τη στην εργοστασιακή της μορφή. Αρνήθηκαν μάλιστα να τοποθετήσουν έξτρα προβολείς και βασίστηκαν στα εργοστασιακά φώτα της μοτοσυκλέτας.

Η Ducati Desmo450 EDS δούλεψε 24 ώρες σερί χωρίς καμία βλάβη και εκτός του ανεφοδιασμού καυσίμου, έγινε μόλις μία παύση για αλλαγή λαδιού, φίλτρων και μία γενική επιθεώρηση, με την ομάδα να ολοκληρώνει την συντήρηση σε λιγότερο από 17 λεπτά!

Πρόκειται για δύο "συνήθεις υπόπτους" όταν μιλάμε για ρεκόρ Guinness, με τον Boni να συνδέεται με διάφορα γνωστά ρεκόρ με δίτροχα - λ.χ. με Vespa 50 και με SEAT MO 125 - ενώ ο Sabba έχει επίσης παρουσία στο βιβλίο των ρεκόρ αν και με πιο διαφοροποιημένη θεματολογία.