ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ - Απέκτησε την Πιστοποίηση “Great Place to Work”

Για εταιρείες με άριστο εργασιακό περιβάλλον
ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Great place to work
Από το

motomag

8/6/2023

Στην έρευνα Best Workplaces 2023, η οποία διεξήχθη για 21η συνεχή χρονιά στη χώρα μας με την ακαδημαϊκή υποστήριξη του ALBA Graduate Business School, The American College of Greece, η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ απέκτησε την Πιστοποίηση του Great Place to Work, (CERTIFIED by Great Place to Work).

Το Great Place to Work Hellas ανακοίνωσε την Κυριακή 7 Μαΐου 2023 τα αποτελέσματα της έρευνας Best Workplaces Hellas 2023, της μεγαλύτερης έρευνας αξιολόγησης εργασιακού κλίματος στην Ελλάδα. Υποψήφιες για τη λίστα Best Workplaces 2023 ήταν όλες οι εταιρείες οι οποίες πιστοποιήθηκαν μέσα στο 2022 για το καλό τους εργασιακό περιβάλλον από το Great Place Τo Work και είχαν υποβάλει την έκθεση Culture Audit με τις πολιτικές και πρακτικές διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού τους μέχρι το τέλος του 2022.

Great place to work

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ήταν μία εκ των εταιρειών η οποία απέκτησε την Πιστοποίηση του Great Place to Work, (CERTIFIED by Great Place to Work). Η Πιστοποίηση αυτή βασίζεται κατά κύριο λόγο, στην άμεση, ανώνυμη και εμπιστευτική αξιολόγηση την οποία πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι της εταιρείας σχετικά με την εμπειρία τους από το εργασιακό τους περιβάλλον.

Ετικέτες

Με κάθε αγορά Yamaha Tenere 700, δώρο αξεσουάρ αξίας 540 ευρώ!

Για τον εορτασμό των 40 χρόνων Tenere
Με κάθε αγορά μιας Yamaha Tenere, δώρο αξεσουάρ αξίας 540 ευρώ
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

3/10/2023

Για τον εορτασμό των 40 χρόνων του ονόματος Tenere στα μοντέλα Off-Road περιπέτειας της Yamaha, η ιαπωνική εταιρεία προσφέρει ως δώρο με κάθε αγορά Tenere 700, αξεσουάρ αξίας 540 ευρώ!

Η προσφορά αφορά σε γνήσια Αξεσουάρ Yamaha αξίας 540 ευρώ, με την αγορά κάθε νέου μοντέλου Tenere, ανεξαρτήτως έκδοσης, ενώ ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων -εξαιρούνται προϊόντα Akrapovic και Öhlins.

Περισσότερες πληροφορίες για την εορταστική προσφορά θα βρείτε ΕΔΩ.

Ετικέτες