ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ - Βραβεύτηκε ως “True Leader” για το 2022 από την ICAP CRIF

Διάκριση του Ομίλου για την επιχειρηματική αριστεία του
motomag ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ - Βραβεύτηκε ως “True Leader” για το 2022 από την ICAP GRIF
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

22/12/2023

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλου της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Πάρης Κυριακόπουλος παρέλαβε το βραβείο “True Leader” για το 2022, στα πλαίσια της επίσημης τελετής που διοργάνωσε η ICAP CRIF για τον θεσμό, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης , του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανιών (ΣΕΒ) και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ).

Μέσα από ένα σύνολο 80.000 επιχειρήσεων που εξετάστηκαν για το 2022, βραβεύθηκαν οι ‘’True Leaders’’, αυτοί δηλαδή που ανταποκρίνονται ταυτόχρονα, σε τέσσερα μετρήσιμα και αντικειμενικά κριτήρια σύμφωνα με τα δημοσιευμένα αποτελέσματά τους:

ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ - Βραβεύτηκε ως “True Leader” για το 2022 από την ICAP GRIF
  • Συμπεριλαμβάνονται στις 500 πιο κερδοφόρες Εταιρείες ή στους 200 πιο κερδοφόρους Ομίλους για το 2022
  • Συγκαταλέγονται στις 500 Εταιρείες ή 150 Ομίλους με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού και έχουν αυξήσει το προσωπικό τους από το 2021 στο 2022
  • Έχουν υψηλό ICAP CRIF Credit Score
  • Βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις του Κλάδου τους με βάση τον Κύκλο Εργασιών

Η επίσημη τελετή πραγματοποιήθηκε, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανιών (ΣΕΒ) και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ). Τα βραβεία απένειμαν, ο Yπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης, o Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Μάξιμος Σενετάκης, η Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (EBEA), Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου, η Γενική Διευθύντρια της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Καλλιόπη Μπενετάτου, ο Πρόεδρος του Διοικητικού  Συμβουλίου της Εταιρίας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ), Βασίλης Ραμπάτ και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ICAP CRIF, Νικήτας Κωνσταντέλλος.

ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ - Βραβεύτηκε ως “True Leader” για το 2022 από την ICAP GRIF
Ετικέτες

Kove 800X Rally: Νέα μειωμένη τιμή κατά 700 ευρώ! Φουντώνει ο ανταγωνισμός στην κατηγορία

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Kove ρίχνει την τιμή της ελαφρύτερης και πιο χωματερής έκδοσης κοντά στα οκτώ χιλιάρικα
Kove 800X Rally
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

12/6/2026

Είναι η ελαφρύτερη εκδοχή της ελαφρύτερης adventure της κατηγορίας της και πλέον ανταγωνίζεται και τη φθηνότερη.

Ο λόγος για την Kove 800X Rally, η οποία έχει νέα τιμή 8.195 ευρώ, μειωμένη κατά 700 ευρώ από τα 8.895 που ζητούσε ως σήμερα.

Η Rally έκδοση διαχωρίζει τη θέση της από τις υπόλοιπες της οικογένειας – 800Χ Pro, 800X Touring -–με το χαμηλότερο βάρος όλων στα 165 κιλά χωρίς καύσιμο, αλλά και με σχεδίαση και εξοπλισμό πιο καλά στοχευμένο για εκτός δρόμου περιπέτειες, όπως υποδηλώνεται από αριθμούς όπως τα 270 χιλιοστά διαδρομής του πιρουνιού και τα 293 χιλιοστά ελάχιστης απόστασης από το έδαφος.

Με τη νέα της τιμή πλέον η οικογένεια 800X έχει το βασικό μοντέλο Pro κάτω από το ψυχολογικό όριο των οκτώ χιλιάδων στα 7.995, μετά η ανανεωμένη έκδοση 800X Pro Up και η Rally με 8.195 και η ακριβότερη της φαμίλιας, 800X Touring, με 8.495.

Ετικέτες