ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ - "Σύμμαχος" του Humanity Greece

Στόχος η άμεση στήριξη των πληγέντων από τις καταστροφικές φωτιές στην Ελλάδα
ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ
Από το

motomag

28/7/2023

H ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ γίνεται ο νέος μεγάλος υποστηρικτής της εθελοντικής οργάνωσης Humanity Greece, με τη συνεργασία που υπεγράφη ανάμεσα στις δύο πλευρές να έχει στο επίκεντρο την κοινή αντίληψη επί της αλληλεγγύης και της προσφοράς.  

Tο Ηumanity Greece είναι εθελοντική οργάνωση που δίνει φωνή σε όσους δεν μπορούν να ακουστούν. Ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2021, με στόχο την άμεση στήριξη των πληγέντων από τις καταστροφικές φωτιές στην Ελλάδα. Έκτοτε είναι δίπλα σε οποιαδήποτε ευάλωτη ή υψηλού κινδύνου κοινωνική ομάδα που βρίσκεται σε άμεση ανάγκη.

Τα μέλη της ομάδας συμβάλλουν εθελοντικά ποικιλοτρόπως στην κοινωνία, παρέχοντας βοήθεια σε ευάλωτους συνανθρώπους και στηρίζοντας σε σταθερή βάση περισσότερες από 500 οικογένειες ανά την Ελλάδα, δίνοντας τη δυνατότητα στους ανθρώπους που επιθυμούν να συνδράμουν. Στόχος των εθελοντών είναι η διεύρυνση και ανάπτυξη των αξιών του εθελοντισμού με τη συμμετοχή ολόκληρης της κοινωνίας για τον άμεσο εντοπισμό και την έγκαιρη αντιμετώπιση των προβλημάτων της.

Από την πρώτη φετινή δασική πυρκαγιά, στήθηκε αλυσίδα στήριξης στο Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο, το πρώτο της χώρας που δημιουργήθηκε από εθελοντές του Humanity Greece στο Μεταξουργείο, με αποστολή να υποστηρίξει σε πανελλαδική εμβέλεια ευάλωτους πολίτες, με δράσεις ουσιαστικής παρέμβασης. Συγκεκριμένα, οι εξειδικευμένοι εθελοντές του Humanity Greece σε άμεση επαφή με την Πολιτική Προστασία παρέδωσαν, με βαν που διέθεσε η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, είδη έκτακτης ανάγκης και φρέσκο φαγητό στους πυροσβέστες, στους εθελοντές, στους πολίτες, καθώς και στα Κέντρα Υγείας των περιοχών.

Ετικέτες

Κορυδαλλός: Άγρια συμπλοκή μοτοσυκλετιστών με επιβάτες αυτοκινήτου - Τουλάχιστον ένας τραυματίας [Video]

Λεκτική διαμάχη εξελίχθηκε σε καταδίωξη και εν τέλει σε σύρραξη επτά ατόμων
petrou-ralli-kavgas
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

11/9/2026

Το βράδυ της Πέμπτης 10/9 στη συμβολή της λεωφόρου Πέτρου Ράλλη με τον Κηφισό ξέσπασε φραστικό επεισόδιο μεταξύ δύο επιβαινόντων σε μοτοσυκλέτα και τριών σε αυτοκίνητο. Αν και αρχικά δεν δόθηκε συνέχεια στο συμβάν, αργότερα τα δύο οχήματα συναντήθηκαν εκ νέου στην πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό, με κάποιες αναφορές να μιλούν για καταδίωξη των δύο οχημάτων ως εκεί, κάτι που προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται.

Η διένεξη ωστόσο είχε συνέχεια, καθώς μερικά τετράγωνα παρακάτω, στη συμβολή της Πέτρου Ράλλη με τον οδό Κέκροπος στον Κορυδαλλό η μοτοσυκλέτα επιχείρησε να κλείσει τον δρόμο στο αυτοκίνητο, με τον οδηγό του να πατά γκάζι και να ρίχνει τη μοτοσυκλέτα σε παρακείμενη κολώνα, τραυματίζοντας τον αναβάτη της, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

Ακολούθησε καυγάς μεταξύ των τριών επιβατών του αυτοκινήτου και του συνεπιβάτη της πεσμένης μοτοσυκλέτας, καθώς μια δεύτερη μοτοσυκλέτα με δύο επιβαίνοντες ενεπλάκη στη συμπλοκή υπέρ του μοτοσυκλετιστή. Η σύρραξη στη διασταύρωση αυτή γενικεύτηκε και ένας από τους επιβαίνοντες στη δεύτερη μοτοσυκλέτα φέρεται να χτύπησε τον οδηγό του αυτοκινήτου.

Το όλο συμβάν έληξε με την παρέμβαση της αστυνομίας και πέντε προσαγωγές, ενώ αναζητείται ένα ακόμη άτομο από τους συμμετέχοντες στον καυγά που έχει ταυτοποιηθεί.

Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες εξελίχθηκε το συμβάν και όλα τα γεγονότα που το συνθέτουν ερευνώνται από την αστυνομία.