ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ - "Σύμμαχος" του Humanity Greece

Στόχος η άμεση στήριξη των πληγέντων από τις καταστροφικές φωτιές στην Ελλάδα
ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ
Από το

motomag

28/7/2023

H ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ γίνεται ο νέος μεγάλος υποστηρικτής της εθελοντικής οργάνωσης Humanity Greece, με τη συνεργασία που υπεγράφη ανάμεσα στις δύο πλευρές να έχει στο επίκεντρο την κοινή αντίληψη επί της αλληλεγγύης και της προσφοράς.  

Tο Ηumanity Greece είναι εθελοντική οργάνωση που δίνει φωνή σε όσους δεν μπορούν να ακουστούν. Ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2021, με στόχο την άμεση στήριξη των πληγέντων από τις καταστροφικές φωτιές στην Ελλάδα. Έκτοτε είναι δίπλα σε οποιαδήποτε ευάλωτη ή υψηλού κινδύνου κοινωνική ομάδα που βρίσκεται σε άμεση ανάγκη.

Τα μέλη της ομάδας συμβάλλουν εθελοντικά ποικιλοτρόπως στην κοινωνία, παρέχοντας βοήθεια σε ευάλωτους συνανθρώπους και στηρίζοντας σε σταθερή βάση περισσότερες από 500 οικογένειες ανά την Ελλάδα, δίνοντας τη δυνατότητα στους ανθρώπους που επιθυμούν να συνδράμουν. Στόχος των εθελοντών είναι η διεύρυνση και ανάπτυξη των αξιών του εθελοντισμού με τη συμμετοχή ολόκληρης της κοινωνίας για τον άμεσο εντοπισμό και την έγκαιρη αντιμετώπιση των προβλημάτων της.

Από την πρώτη φετινή δασική πυρκαγιά, στήθηκε αλυσίδα στήριξης στο Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο, το πρώτο της χώρας που δημιουργήθηκε από εθελοντές του Humanity Greece στο Μεταξουργείο, με αποστολή να υποστηρίξει σε πανελλαδική εμβέλεια ευάλωτους πολίτες, με δράσεις ουσιαστικής παρέμβασης. Συγκεκριμένα, οι εξειδικευμένοι εθελοντές του Humanity Greece σε άμεση επαφή με την Πολιτική Προστασία παρέδωσαν, με βαν που διέθεσε η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, είδη έκτακτης ανάγκης και φρέσκο φαγητό στους πυροσβέστες, στους εθελοντές, στους πολίτες, καθώς και στα Κέντρα Υγείας των περιοχών.

Ετικέτες

Ξάνθη: Επίσημη αναγνώριση 4 μοτοσυκλετιστικών ορεινών περασμάτων

Ο Δήμος Ξάνθης προσκαλεί τον μοτοσυκλετιστικό τουρισμό
Ξάνθη
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

21/8/2026

Η αρχή έγινε με τον Δήμο Σουλίου τον Μάιο, ο οποίος επισημοποίησε στο Εθνικό Σύστημα Αναγνώρισης Μοτοσυκλετιστικών Πάσων και Διαδρομών τρία ορεινά περάσματα (πάσα).

Στη διάρκεια του Καλοκαιριού ακολούθησε και ο Δήμος Κόνιτσας εντάσσοντας άλλα έξι πάσα στο πρόγραμμα αυτό, για να έρθει τώρα ο Δήμος Ξάνθης να το εμπλουτίσει με άλλα τέσσερα.

Στον εθνικό σύστημα μπαίνουν τα:

  • Πάσο Λειβαδίτη
  • Πάσο Χαιντού
  • Πάσο Προφήτη Ηλία – Καλλιθέα
  • Πάσο Τσάλ

Πρόκειται για μια σημαντική και ωφέλιμη πρωτοβουλία που αναδεικνύει πανέμορφες γωνίες της χώρας που συνήθως ζουν στη σκιά των πιο παραδοσιακών τουριστικών προορισμών, ειδικά το Καλοκαίρι που η θάλασσα έχει τον πρώτο λόγο.

Από την άλλη προάγει τον θεματικό τουρισμό προσκαλώντας το μοτοσυκλετιστικό κοινό – τόσο της Ελλάδας όσο και το διεθνές – να απολαύσει μοναδικές διαδρομές και να συμβάλλει στις τοπικές οικονομίες, κάτι που μάλιστα έχει νόημα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και όχι μόνο τις παραδοσιακές τουριστικές περιόδους.