Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

MOTOSHOW & ELECTRIC BIKES FESTIVAL 2021: MEGA GALLERY φωτογραφιών!

Με αρκετό κόσμο τις καθημερινές μέρες

Διεξάγεται για τρίτο απόγευμα το MOTOSHOW & ELECTRIC BIKES FESTIVAL 2021 που τώρα το Σαββατοκύριακο το ωράριο ανοίγει από τις 10:00 μέχρι και τις 21:00 τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, στην Μαρίνα του Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο.

Περισσότερες από 200 φωτογραφίες αποτυπώνουν τον εκθεσιακό χώρο του φεστιβάλ που φιλοξενεί νέα μοντέλα μοτοσυκλετών καθώς και την γκάμα αρκετών εταιρειών της ελληνικής αγοράς.

Ομαλά διεξάγεται μέχρι αυτή την ώρα το MOTOSHOW με μόνο πρόβλημα τις πρώτες ημέρες να είναι ένας καλύτερος έλεγχος ώστε όλοι οι επισκέπτες να χρησιμοποιούν μάσκα, που είναι και το μοναδικό μέτρο που απαιτείται στον μεγάλο ανοικτό χώρο. Ήδη από τις πρώτες ώρες λειτουργίας την Παρασκευή η εικόνα είναι διαφορετική, που σημαίνει πως δεν θα πρέπει κανείς να ξεχάσει την μάσκα του τώρα το Σαββατοκύριακο που είναι και οι βασικές ημέρες διεξαγωγής του MOTOSHOW.

Το κοινό της μοτοσυκλέτας έδειξε ανυπόμονο να δει από κοντά τα νέα μοντέλα, να καθίσει επάνω τους και να ζωντανέψει τις εικόνες που είχε δει τόσο καιρό ψηφιακά, όπως και να θυμηθεί πολλές από τις πληροφορίες που έχει διαβάσει, με το να καθίσει πλέον στην σέλα.

Πολλοί οι φίλοι του ΜΟΤΟ που έρχονται να μας χαιρετήσουν και να συζητήσουν μαζί μας, όπως και να δουν μερικές από τις μοτοσυκλέτες που έχουμε αυτές τις ημέρες στον στόλο του περιοδικού και μαρτυρούν και μελλοντικές δοκιμές σε επόμενο τεύχος.

 

Δείτε μία μεγάλη σειρά φωτογραφιών που δίνουν την συνολική εικόνα του MOTOSHOW & ELECTRIC BIKES FESTIVAL 2021: