ΜΠΑΝΤΙΛΙΚΙΑ #3: Το τρίτο τεύχος βρίσκεται ήδη σε κυκλοφορία σε όλη την Ελλάδα!

Το νέο τεύχος του μοτοσυκλετιστικού κόμικ είναι γεγονός και βρίσκεται στα περίπτερα και στα βιβλιοπωλεία όλης της χώρας
motomag ΜΠΑΝΤΙΛΙΚΙΑ #3: Το τρίτο τεύχος βρίσκεται ήδη σε κυκλοφορία σε όλη την Ελλάδα!
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

20/3/2024

Τα ΜΠΑΝΤΙΛΙΚΙΑ #3 έχουν κυκλοφορήσει πλέον σε όλη την Ελλάδα και ήδη η αποδοχή τους από το αναγνωστικό κοινό είναι ιδιαίτερα θερμή. Διανθίζοντας τις σελίδες της πολυτελούς έκδοσης με νέες ιστορίες και εκπληκτικά σκίτσα οι δύο δημιουργοί, ο Λάζαρος Αλεξάκης και ο Κλήμης Κεραμιτσόπουλος μοιράζουν άλλη μία γερή δόση από ΜΠΑΝΤΙΛΙΚΙΑ στον μοτοσυκλετιστικό κόσμο!

Το ΜΟΤΟ είναι το περιοδικό που έφερε τα κόμικ μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα, στήριξε τους δημιουργούς και το 2021 επέστρεψε με ένα στοίχημα που πλέον κανείς δεν ήθελε να βάλει, τουλάχιστον σε Ευρώπη και Αμερική: τη δημιουργία ενός πρωτότυπου κόμικ με υψηλή αισθητική και ιστορίες βγαλμένες από την ζωή του μοτοσυκλετιστή. Του Έλληνα μοτοσυκλετιστή!

ΜΠΑΝΤΙΛΙΚΙΑ #3: Το τρίτο τεύχος βρίσκεται ήδη σε κυκλοφορία σε όλη την Ελλάδα!

Το σκίτσο ακολουθεί τη γαλλοβελγική σχολή σκιτσογραφίας εμπνευσμένο από έναν "Γαλάτη, κοντόξανθο με έναν χοντρό φίλο και τον σκύλο του που ποτέ δεν πρέπει να αποκαλείς έτσι. Τον φίλο, όχι τον σκύλο" ενώ οι ιστορίες πηγάζουν από την αποτύπωση της ελληνικής πραγματικότητας μέσα από τα μάτια του Λάζαρου Αλεξάκη που υπογράφει την στήλη "Στο Στόμα του Λύκου".

Η δημιουργία του κόμικ έρχεται από την αέναη προσπάθεια του ΜΟΤΟ να ανανεώνει την ύλη του, πάντα με πρωτότυπη αρθρογραφία, ποντάροντας στην θερμή αποδοχή του ελληνικού κοινού. Ακόμη όμως και έτσι, δεν μπορούσαμε να προβλέψουμε αυτό που έγινε από το πρώτο τεύχος που φιλοξένησε τα ΜΠΑΝΤΙΛΙΚΙΑ!

ΜΠΑΝΤΙΛΙΚΙΑ #3: Το τρίτο τεύχος βρίσκεται ήδη σε κυκλοφορία σε όλη την Ελλάδα!

Η αποδοχή του κόσμου μας οδήγησε να κάνουμε από την πρώτη χρονιά κάτι που θεωρούσαμε μακρινό όνειρο, όταν σχεδιάζαμε την πρώτη ιστορία: Να κυκλοφορήσουμε τα ΜΠΑΝΤΙΛΙΚΙΑ στη δική τους αυτοτελή έκδοση!

Το δύο προηγούμενα τεύχη έγιναν ανάρπαστα, εδραιώνοντας την επιτυχία και την αποδοχή που είχε το κόμικ και έδωσε το έναυσμα στους δημιουργούς για ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια.

Το τρίτο τεύχος είναι ήδη εδώ και κυκλοφορεί σε όλη την Ελλάδα σε περίπτερα και σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία. Μπορείτε ακόμα να το αποκτήσετε -όπως και τα δύο προηγούμενα- στέλνοντας mail στο [email protected]

ΜΠΑΝΤΙΛΙΚΙΑ #3: Το τρίτο τεύχος βρίσκεται ήδη σε κυκλοφορία σε όλη την Ελλάδα!ΜΠΑΝΤΙΛΙΚΙΑ #3: Το τρίτο τεύχος βρίσκεται ήδη σε κυκλοφορία σε όλη την Ελλάδα!

 

Ετικέτες

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες