Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

MTE: Ολοκληρώθηκε το τελευταίο trackday για το 2018

Exclusive σε προσιτή τιμή!

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο το τελευταίο TrackDay της χρονιάς στα Μέγαρα, με τον τρόπο ακριβώς που πρεσβεύει η ομάδα mte (Moto TrackDay Exclusive) όπου με καθόλου συνωστισμό και εορταστική τιμή, οι συμμετέχοντες απόλαυσαν μία πρακτικά “prive” επίσκεψη στην πίστα!

Η mte προσπαθεί να διοργανώνει track days που με περιορισμένες συμμετοχές οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία μίας καθαρά προσωποποιημένης επίσκεψης καθώς δημιουργούνται γκρουπ με λιγότερες ή το πολύ δέκα μοτοσυκλέτες! Με μικρό αριθμό μοτοσυκλετών σε κάθε γκρουπ, το αποτέλεσμα είναι να οδηγούν όλοι στον ρυθμό τους με την ελάχιστη αλληλεπίδραση με άλλους συμμετέχοντες. Είτε κάποιος είναι ιδιαίτερα γρήγορος και επιθυμεί να βρίσκεται μόνος του στην πίστα κάτι όμως που έχει απαγορευτικό κόστος, είτε πραγματοποιεί τις πρώτες του επισκέψεις και διακατέχεται από το ανυπέρβλητο άγχος της πρώτης φοράς, η mte εξασφαλίζει εκείνο ακριβώς το περιβάλλον που θα ήθελαν να έχουν όλοι, για μία απόλυτα εξειδικευμένη εμπειρία οδήγησης.

Εκπρόσωπος του California Superbike School αλλά και του MOTO, απαντά σε ερωτήσεις των συμμετεχόντων και με συνεχή ροή στην πίστα τα γκρουπ μοτοσυκλετών απολαμβάνουν οδήγηση στον ρυθμό που θέλουν σε ένα απόλυτα φιλικό περιβάλλον: Ο στόχος της mte!

Η mte θέλει να ευχαριστήσει όσους την τίμησαν με την παρουσία της και να ευχηθεί για την νέα χρονιά καλά κι ασφαλή χιλιόμετρα, ανανεώνοντας το ραντεβού για το 2019!

Καλές γιορτές