Νέα ανάκληση για την Ducati Panigale V4/V4S

Ψυγείο λαδιού και τεντοτήρας καδένας εκκεντροφόρων
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

28/12/2018

Δύο ανακλήσεις έχει ανακοινώσει πρόσφατα η Ducati που αφορούν τους ιδιοκτήτες της Panigale V4 και V4S, φτάνοντας συνολικά τις τέσσερεις από την αρχή της παραγωγής του συγκεκριμένου μοντέλου. Η πρώτη από αυτές τις δύο νέες ανακλήσεις αφορά την πιθανότητα εμφάνισης ρωγμής στο σημείο σύνδεσης του ψυγείου λαδιού, που με την σειρά της προκαλεί διαρροή λαδιού. Σε αυτή την ανάκληση αντικαθιστάται ολόκληρο το ψυγείο λαδιού με καινούριο ενισχυμένο.

Η δεύτερη ανάκληση αφορά τον τεντωτήρα της καδένας των εκκεντροφόρων. Οι βίδες στήριξής του ενδέχεται να χαλαρώσουν και αυτό να επιτρέψει την διαρροή λαδιού. Σε αυτή την περίπτωση γίνεται έλεγχος και σύσφιξη στις βίδες.

Στον ακόλουθο σύνδεσμο της Ducati οι ιδιοκτήτες μπορούν να βάλουν το VIN της μοτοσυκλέτας τους και να δουν αν υπάρχουν ανακλήσεις που τους αφορούν:

https://www.ducati.com/ww/en/service-maintenance/recall-campaign

 

 

Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 - Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ

Η προσφορά ισχύει για όλες τις εκδόσεις των ΧΜΑΧ 125 & ΧΜΑΧ 300
motomag Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 – Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

24/4/2024

Η Yamaha προχωρά σε μία προσφορά για τα scooter XMAX 125 και XMAX 300 η οποία περιλαμβάνει έκπτωση 200 ευρώ στο κιτ γνήσιων αξεσουάρ.

Πιο συγκεκριμένα το κιτ γνήσιων αξεσουάρ περιλαμβάνει σχάρα στήριξης, βάση τοποθέτησης κεντρικής βαλίτσας, κλειδαριά, κεντρική βαλίτσα χωρητικότητας 45 λίτρων καθώς και σετ μαύρα διακοσμητικά βαλίτσας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Ετικέτες