Νέα εταιρεία μοτοσυκλετών: ”Follow The M” - Νέο teaser video

Πρώτη επιβεβαίωση στο κοινό πως μιλάνε για μοτοσυκλέτες…
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

4/2/2021

Δεν υπάρχει εγχειρίδιο για να λανσάρεις μία νέα μάρκα στην αγορά, πόσο μάλιστα στην Ευρωπαϊκή αγορά χωρίς Εκθέσεις μοτοσυκλέτας μέσα σε καθεστώς πανδημίας. Όσα καινούρια ονόματα έχουμε δει να εμφανίζονται στην ζωή μας, η Brixton, η Voge, και άλλες μάρκες, έχουν εμφανιστεί πρώτα με σχετική ειδησεογραφία και έπειτα σε Εκθέσεις όπως η EICMA.

Όταν όμως στοχεύεις να δείξεις στον κόσμο που είναι κλεισμένος στα σπίτια του μία νέα μάρκα μοτοσυκλέτας, που το κοινό της μοτοσυκλέτας έχουμε πει πως είναι ολότελα συντηρητικό και αργεί να αποδεχτεί το νέο, δεν υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος. Διότι απλά δεν έχει ξανά γίνει κάτι τέτοιο.

Και το KSR Group, που όπως πρώτοι είπαμε εδώ θεωρούμε πως βρίσκεται πίσω από την νέα μάρκα, μπορεί να έχει εμπειρία στα λανσαρίσματα αλλά όχι φυσικά στις παρούσες συνθήκες. Όπως κανείς δεν έχει εμπειρία σε κάτι τέτοιο.

Νέα εταιρεία μοτοσυκλέτας στην Ευρώπη: «Ακολούθα το Μ» - Ξεκινά την πορεία της με teaser video!

Με βάση αυτό το σκεπτικό λοιπόν, καλά κάνουν και μπαίνουν στην διαδικασία μίας σειράς από πολλά teaser, ξεκινώντας με τον Max που βλέπει οράματα μεταξύ φανταστικού και πραγματικότητας. Η πρώτη επιβεβαίωση προς το ευρύ κοινό, εσείς ξέρετε γιατί πράγμα μιλάμε έτσι κι αλλιώς, πως το μυστηριώδες “M” αφορά μοτοσυκλέτα είναι τώρα σε αυτό το νέο video που μας δείχνει ένα κλειδί!

Στον φανταστικό κόσμο το κρατούσε στο χέρι του, αλλά ξυπνά και στο ίδιο χέρι κρατά τελικά την κιμωλία με την οποία γράφτηκε το λογότυπο στον δρόμο. Και κάπως έτσι, προβληματισμένος ο ήρωάς μας ο Max, που ταυτίζεται με τον περισσότερο κόσμο γιατί στην αρχή εργάζεται από το σπίτι, κλεισμένος μέσα εξαιτίας της πανδημίας και μόνος, ολοκληρώνει το πρώτο επεισόδιο.

Θα τον δούμε να ανακαλύπτει νέο νόημα στην ζωή σε λίγο καιρό, πάνω στην νέα του μοτοσυκλέτα…

Ο Giacomo Agostini μετέφερε την Ολυμπιακή Φλόγα! Λαμπαδηδρομία Bagnaia, Bezzecchi, Petrucci και άλλων για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2026!

Μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου διασχίζει ελληνικές πόλεις
Ο Giacomo Agostini μετέφερε την Ολυμπιακή Φλόγα! Λαμπαδηδρομία Bagnaia, Bezzecchi, Petrucci και άλλων για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2026!
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

28/1/2026

Σειρά του θρύλου Giacomo Agostini, 15 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή, να μεταφέρει την Ολυμπιακή Φλόγα στο μεγάλο της ταξίδι στην Ιταλία για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Milano Cortina.

Πλήθος αθλητών των MotoGP και MOTUL WSBK έχουν πάρει μέχρι στιγμής μέρος στην λαμπαδηδρομία που θα συνεχιστεί μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου.

Η Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία έγινε στις 26 Νοεμβρίου, φτάνοντας στο Καλλιμάρμαρο στις αρχές Δεκεμβρίου, περνώντας από Καρπενήσι, Μέτσοβο, Καστοριά, πριν αναχωρήσει με ιστιοφόρο για την Μασσαλία.

Στις αρχές Ιανουαρίου αρκετοί πρώην και εν ενεργεία αναβάτες πήραν μέρος, όπως ο Danilo Petrucci, αναβάτης MotoGP, νικητής σε WorldSB και MotoAmerica αλλά και νικητής σκέλους στο Dakar, ο 6 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Max Biaggi, ο 9 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Motocross, Tony Cairoli.

Αμέσως μετά στην λαμπαδηδρομία πήρε μέρος ο Paolo Simoncelli πατέρας του αδικοχαμένου παγκόσμιο πρωταθλητή στα 250, Marco Simoncelli και έπειτα ο Marco Bezzecchi.

Μία εβδομάδα μετά η Ολυμπιακή Φλόγα έφτασε στα χέρια του Francesco Bagnaia και του Nicola Dutto και εχθές ήταν η σειρά του τεράστιου θρύλου, Giacomo Agostini.

Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι να φτάσει στο Μιλάνο και τον τελικό προορισμό της στις κεντρικές αθλητικές εγκαταστάσεις του San Siro για να ξεκινήσουν οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2026 που θα διαρκέσουν έως τις 22 Φεβρουαρίου!