Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

Νέα εταιρεία μοτοσυκλετών: ”Follow The M” - Νέο teaser video

Πρώτη επιβεβαίωση στο κοινό πως μιλάνε για μοτοσυκλέτες…

Δεν υπάρχει εγχειρίδιο για να λανσάρεις μία νέα μάρκα στην αγορά, πόσο μάλιστα στην Ευρωπαϊκή αγορά χωρίς Εκθέσεις μοτοσυκλέτας μέσα σε καθεστώς πανδημίας. Όσα καινούρια ονόματα έχουμε δει να εμφανίζονται στην ζωή μας, η Brixton, η Voge, και άλλες μάρκες, έχουν εμφανιστεί πρώτα με σχετική ειδησεογραφία και έπειτα σε Εκθέσεις όπως η EICMA.

Όταν όμως στοχεύεις να δείξεις στον κόσμο που είναι κλεισμένος στα σπίτια του μία νέα μάρκα μοτοσυκλέτας, που το κοινό της μοτοσυκλέτας έχουμε πει πως είναι ολότελα συντηρητικό και αργεί να αποδεχτεί το νέο, δεν υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος. Διότι απλά δεν έχει ξανά γίνει κάτι τέτοιο.

Και το KSR Group, που όπως πρώτοι είπαμε εδώ θεωρούμε πως βρίσκεται πίσω από την νέα μάρκα, μπορεί να έχει εμπειρία στα λανσαρίσματα αλλά όχι φυσικά στις παρούσες συνθήκες. Όπως κανείς δεν έχει εμπειρία σε κάτι τέτοιο.

Νέα εταιρεία μοτοσυκλέτας στην Ευρώπη: «Ακολούθα το Μ» - Ξεκινά την πορεία της με teaser video!

Με βάση αυτό το σκεπτικό λοιπόν, καλά κάνουν και μπαίνουν στην διαδικασία μίας σειράς από πολλά teaser, ξεκινώντας με τον Max που βλέπει οράματα μεταξύ φανταστικού και πραγματικότητας. Η πρώτη επιβεβαίωση προς το ευρύ κοινό, εσείς ξέρετε γιατί πράγμα μιλάμε έτσι κι αλλιώς, πως το μυστηριώδες “M” αφορά μοτοσυκλέτα είναι τώρα σε αυτό το νέο video που μας δείχνει ένα κλειδί!

Στον φανταστικό κόσμο το κρατούσε στο χέρι του, αλλά ξυπνά και στο ίδιο χέρι κρατά τελικά την κιμωλία με την οποία γράφτηκε το λογότυπο στον δρόμο. Και κάπως έτσι, προβληματισμένος ο ήρωάς μας ο Max, που ταυτίζεται με τον περισσότερο κόσμο γιατί στην αρχή εργάζεται από το σπίτι, κλεισμένος μέσα εξαιτίας της πανδημίας και μόνος, ολοκληρώνει το πρώτο επεισόδιο.

Θα τον δούμε να ανακαλύπτει νέο νόημα στην ζωή σε λίγο καιρό, πάνω στην νέα του μοτοσυκλέτα…