Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

Νέα εταιρεία μοτοσυκλέτας στην Ευρώπη: «Ακολούθα το Μ» - Video

Ξεκινά την πορεία της με teaser video!

Με το αινιγματικό “Follow The M”  συστήνεται στο Ευρωπαϊκό κοινό μία νέα εταιρεία μοτοσυκλέτας η οποία δείχνει απλά το λογότυπο αυτή την στιγμή δίχως να κάνει γνωστό – ακόμη- το όνομά της.

Εικάζουμε πως πίσω από αυτό το νέο εγχείρημα είναι το υπερδραστήριο αυστριακό γκρουπ KSR MOTO, οι μόνοι που θα μπορούσαν να αναλάβουν ένα τέτοιο ξεκίνημα σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η KSR είναι μία εταιρεία με μεγάλη κεφαλοποίηση, από τους μεγαλύτερους διανομείς στην Ευρώπη, ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται με μεγάλη εμπορική επιτυχία στην παραγωγή σκούτερ και μοτοσυκλετών μέσα από πολύ γνωστές μάρκες που είναι στην κατοχή του γκρουπ, όπως η Malaguti, η Brixton, η Lambretta και άλλες. Να θυμίσουμε πως πρόσφατα το KSR Group ανέλαβε και την παραγωγή των Italjet Dragster που κατασκευάζονται στην Ιταλία με κινητήρες από το Piaggio Group και συγκεκριμένα από τα σκούτερ της Aprilia. Με λίγα λόγια το KSR Group με παρουσία σε 60 χώρες, φαίνεται ως ο μόνος που θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο, αν πίσω από το εμβληματικό “M” δεν κρύβεται κάποιος άλλος Ευρωπαίος κατασκευαστής.

Αυτό το τελευταίο το αποκλείουμε ως σενάριο και λίγο το λογότυπο που φέρνει στις κορυφές των Άλπεων, λίγο η δυναμική του KSR στην Ευρώπη και η εικασία πως αυτοί βρίσκονται πίσω από αυτό το νέο εγχείρημα, τείνει να γίνει για εμάς βεβαιότητα.

Το θεωρούμε εξαιρετικό νέο για τους καταναλωτές, μιας και στο τέλος καταναλωτές είμαστε όλοι μας, καθώς ανακατεύεται η τράπουλα στην αγορά, ιδιαίτερα στις μικρές μοτοσυκλέτες που είναι και το ζητούμενο ώστε να είναι πιο εύκολο για τους νέους αναβάτες να βρουν προσιτή και καλή μοτοσυκλέτα. Ο συνδυασμός αυτός, καλή και προσιτή, είναι η μεγάλη λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά κι έχουμε λόγους να πιστεύουμε πως η νέα εταιρεία έρχεται με σκοπό να βελτιώσει ακριβώς αυτή την ισοδυναμία.

Προς το παρόν το ξεκινά πολύ σωστά, αφήνοντας το μυστήριο να πλανάται δημιουργώντας ντόρο. Άλλωστε δεν υπάρχουν και μεγάλες Εκθέσεις πλέον για να εμφανιστούν κατευθείαν εκεί, όπως είχε κάνει για παράδειγμα το KSR Group για την Brixton που η εμπορική της πορεία είναι αλματώδης. Ιδιαίτερα αν σκεφτείς πως ξεκίνησε από το μηδέν χωρίς μεγάλη γκάμα και ήδη έχει πρωτότυπη μοτοσυκλέτα 1.200 κυβικών και χιλιάδες πωλήσεις στο ενεργητικό της!

«Ακολουθούμε το Μ» λοιπόν και περιμένουμε να δούμε κάθε κομμάτι του παζλ να συμπληρώνει την συνολική εικόνα!


UPDATE:


Νέα εταιρεία μοτοσυκλετών: ”Follow The M” - Νέο teaser video - Πρώτη επιβεβαίωση στο κοινό πως μιλάνε για μοτοσυκλέτες