Νέα scooter SYM για τον Δήμο Θεσσαλονίκης

Στην υπηρεσία των πολιτών
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

28/7/2020

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης επέλεξε 33 νέα scooter της SYM εκσυγχρονίζοντας τον στόλο των δίκυκλων για της υπηρεσίες Πολιτικής προστασία, Διαχείρισης Απορριμμάτων και της Δημοτικής Αστυνομίας. Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της Γκοργκόλης Α.Ε. επίσημου εισαγωγέα της SYM στη χώρα μας:

33 SYM scooters στις υπηρεσίες του Δήμου Θεσσαλονίκης

 

Η ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. παρέδωσε 33 scooters SYM στο Δήμο Θεσσαλονίκης.

 

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης προχώρησε στην επιλογή και προμήθεια των μοντέλων της SYM
Symphony SR125, CITYCOM S.300 και JOYMAX Z 250 για την κάλυψη  αναγκών των Διευθύνσεων:

 

για τη Διεύθυνση Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων

 

για τη Διεύθυνση Δημοτικής Αστυνομίας

 

για το Αυτοτελές Τμήμα Πολιτικής Προστασίας

 

Νο1 σε πωλήσεις brand στην Ελλάδα, η SYM αποδεικνύει καθημερινά την ποιότητα και την αξιοπιστία των μοντέλων της.

Η παράδοση πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο, στο κεντρικό αμαξοστάσιο του Δήμου Θεσσαλονίκης με τα μοντέλα της SYM, όλα σε λευκό χρώμα, να φέρουν τα χαρακτηριστικά αυτοκόλλητα του δήμου και των διευθύνσεων του Δήμου.


 

Πάρος: Μοτοσυκλετιστής τραυματίστηκε στον λαιμό από παγίδα με πετονιά!

Αναζητούνται οι δράστες από τις αρχές
paros cover
Από τον

Παύλο Καρατζά

22/10/2026

Σοβαρή καταγγελία για επικίνδυνη παγίδα στην Αλυκή της Πάρου έγινε από αναβάτη μοτοσυκλέτας που τραυματίστηκε στον λαιμό από πετονιά που άγνωστοι είχαν τοποθετήσει κάθετα στον δρόμο!

Σύμφωνα με την καταγγελία του μοτοσυκλετιστή, την οποία δημοσίευσε το cycladeslive.gr, το εξαιρετικά σημαντικό γεγονός σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 21 Οκτωβρίου, στο περίπτερο της περιοχής, κοντά στον Άγιο Νικόλαο στην περιοχή της Αλυκής Πάρου.

Ο αναβάτης περνούσε με την μοτοσυκλέτα του από το σημείο και προφανώς δεν είδε την παγίδα με την πετονιά που είχε τοποθετηθεί κάθετα στον δρόμο και σε κάποιο ύψος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον λαιμό.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει αναστάτωση στους κατοίκους του νησιού και έχουν ενημερωθεί οι αρχές, που προσπαθούν να εντοπίσουν τους δράστες αλλά και τα κίνητρα της ενέργειας.